איפה התגובה אישית?
אינני מכיר אף אחד מהשותפים לשרשור הזה.
איפה בעית הכבוד ומה הכנסת פה כבוד בכלל?
Printable View
פגעת בול בנקודה
לעניות דעתי הרכב מתאים כרכב שני או שלישי בבית שיוצא רק לטיולי פאן ללא שימוש יומיומי, רק כך רכב שכזה שווה.
משמע מי שיקנה אותו עדיף שלא יעשה בו שימוש יומיומי, משמע מי שיקנה אותו זה לא סטודנט תפרן אלא אדם יותר מבוסס שלא חושש מהמחר.
נ.ב שגיא אני מצטער שלא שאלתי את עומרי אם זה בסדר לפנות אלייך ב"אופן אישי" ,אבל הייתי חייב, מהתגובות שלך אתה מצטייר כאדם נחמד מאוד .
אני רק מצטייר - פנים מול פנים אני מאוד מאיים ולא נחמד...
ובקשר למה שאמרת - זה שאופי השימוש שלי הוא כזה - לא אומר שהאוטו לא יכול להתמודד עם אופי שימוש יום יומי...
אבל כן יש הבדל בתחזוקה בין אוטו יומיומי לאוטו שלישי זה נכון.
ובתור סטודנט תפרן אני אומר לך - זה בדיוק הרכב! למי שרוצה רכב לטייל איתו בסופ"שים, לחזור הביתה ללימודים לקרוע את התחת וסופ"ש הבא לטייל שוב בלי לחזק כל מניי ברגים או לשבור ציריות...
מניסיון של סטודנט תפרן - תאמין לי.
אולי הצגתי תמונה כאילו אני כל הזמן מטפל באוטו - אבל בכלל לא. פשוט אני מתעסק איתו הרבה רק בענייני שיפורים.
וכשאני שם משהו - אז אני משקיע מחשבה וכסף ושם את הטוב ביותר ולא את הזול ביותר..(ברוב הדברים)
אביב,
אתה מוזמן לקרוא את התגובה שלך.
הגבת מפורשות על שני חברים בפורום שכרגע מנסים למכור את רכבם.
כתבת שהם מנסים למכור הרבה זמן ושלעניות דעתך ימשיכו לנסות עוד הרבה זמן.
המשכת וכתבת שהם מנסים להחזיר את ההשקעה ויותר.
וכל זה, מבלי שאתה מכיר אותם או את רכביהם (גם את זה כתבת).
דעתנו על הסמוראי הארוך מאוד דומה.
אבל הדרך בה כתבת, כפי שציינתי, אינה מכובדת.
מקווה שהבנת את הכוונה. גם אם לא, לא קרה כלום. שבת-שלום.
מכובדת או לא זה לא משנה. בסוף הוא יקנה (אם הוא יקנה) סמוראי ארוך ב-15K אולי אפילו ב-10K. אחרי שיפוץ של הגיר, מנוע, התקנת יחסי העברה, החלפה לסרנים רחבים, מערכת מתלים נורמלית וכו׳ וכו׳ וכו׳ הוא יבין שהיה עדיף לקנות רכב מוכן. זה בסדר, הוא לא הראשון ולא האחרון שעובר את זה.
סמוראי ארוך, בדיוק כמו סיקס הוא לא פרקטי!!! לרוב קונים אותו שהשריטה שלך היא האוטו הספציפי. זה רכב ישן שהופך להיות תחביב בפני עצמו (לא רק הטיולים). מי שאוהב את הרכב הזה ומבין מה הוא מחפש יודע מה הרכבים שלי, של שגיא ושל עוד כמה חברים פה שווים. מי שמחפש לקנות ג׳יפ בזול עם אחזקה זולה שיקנה משהו אחר כי לקנות סמוראי ארוך/טנדר בזול זה לקנות לרוב ערמת גרוטאות ואז האחזקה כבר לא זולה.
בהצלחה
ילדים, הדעות של כולם נשמעו, אשמח אם תרגיעו את הרוחות ותחזרו לטייל :)
אגב, אם הייתי יכול, הייתי קונה את הרכבים של שניהם וגם את הטנדר של טל ספוג :)
נשאלה פה שאלה - האם מחיר של 40000 ש"ח הגיוני לסמו ארוך ?
רק אציין שעבור הטנדר שלי ( סמוראי 1300 שנת 87 ) כבר קיבלתי הצעות של : 60000 ש"ח !!
מה לעשות הוא לא למכירה - ולא , אין בו שיפורים כלשהם סטנדרטי לחלוטין .
הטנדר נרכש ( במחיר הברזל כמעט ) מיד ראשונה ושופץ מהייסוד במשך כשנה - המון המון עבודה וכסף .
כיום הטנדר משמש אותי בעסק כל היום סוחב מקדחי אדמה כבדים וגם גורר עגלה - בערך כ: 1500 ק"מ בחודש .
מכיוון שנבנה מחדש הוא אמין ביותר ( לא תחזוקת שבר ) גם חסכוני ( 10.5 קמ"ל בתוך גוש דן ) .
לסופי שבוע אני מחזיק סיקס פתוח - גם כן כמעט סטנדרטי ומיתנייד ביומיום על קטנוע .
לא זול כלל אך אני כבר לא סטודנט .
לגבי עלות של הכלים שהוזכרו למעלה - כך בחשבון שאלו רכבים שפורקו ( לרמה כזו או אחרת ) ונבנו מחדש - המחיר ריאלי ואף נמוך .
אתה לא קונה פה שנתון ( נבנו מחדש - זוכר ) אלא רכב שמתאים לך .
גם את הסיקס שלי רכשתי כבר לפני שבע שנים במחיר כפול ממחיר השוק וכמעט כל סופ"ש אני מטייל איתו וממש לא מרחם , כעת לאחר שבע שנים טובות מאוד איתו הגיע זמן לפרק ולבנות מחדש ( הפרוייקט יתחיל לאחר הפסח ואקווה שיסתיים עד לחורף הבא .
הפתגם מה שעולה בזול הוא יקר תופש גם כאן ,
בהצלחה אילן
יש פה ארוך שנוסע לעבודה כל יום ומטייל בעבירות קשה מאוד- אין בעיה בכלל.
היה את הארוך של איתי שגם שימש ע"ב רכב א- לא זכור לי שהיו תלונות.
צחי היה נוסע כל בוקר עם ארוך.
ארוך הוא אוטו עם אופי.
אם השאלה היא 40 אש"ח זה מחיר ריאלי? כן. מאוד.
האלטרנטיבה היא לקנות בזול לשפץ במשך כמה שנים- עד שתגיע לתוצאה הרצויה ולעקוף בסיבוב את ה-40 אש"ח.
הטעות שלי היתה (כלכלית) שלא קניתי רכב שכבר הושקעה בו עבודה.
תרצה מידע נוסף על עלויות תוכל בפרטי.
אגב...
אם אתה מחפש תמורה לכסף:
תמצא רכב אחר שב40 אלף ייתן לך :
1. רמת עבירות (מוכנות לשטח - אין צורך בשיפורים - בשביל 99.9% מהמעלות בארץ)
2. עלויות אחזקה (צריכת דלק, עלויות טסט וביטוח, חלפים)
3. מצב כללי (מבחינת יישור קו)
4. אמינות
כמו הרכב שלי ;) כשתמצא...תגיד לי...
חבורה של 3 כוסיות, תראו איך הוא גרם לכם לפרפר.
טוב שלא הזמנתם אותו לדו-קרב בבור וזהו.
חכו חכו שאני אחזור, לוקח את כולכם בטריוס :)
לאחר לבטים ,מחשבות וקריאת התגובות שלכם , השתכנעתי :)
שווה את הכסף לחלוטין. (לא ציני)
המשך שבוע טוב
אז שנסגור עסקה עם צחי או שגיא ? נעשה לך מחיר של אח :)
:)
שימשיכו להנות מהם בשנתיים הקרובות ואחרכך נסגור מחיר