הנסיון הקטן שלי - גודייר MTR בעלי אורך חיים גדול מאוד, מצויינים בשטח ומרעישים בכביש.
הקופר - אחיזה טובה בכביש מצויינים בשטח אבל סימני בלאי מאוד גבוה על ק"מ נמוך מאוד. לא הייתי קונה אותם שוב.
Printable View
הנסיון הקטן שלי - גודייר MTR בעלי אורך חיים גדול מאוד, מצויינים בשטח ומרעישים בכביש.
הקופר - אחיזה טובה בכביש מצויינים בשטח אבל סימני בלאי מאוד גבוה על ק"מ נמוך מאוד. לא הייתי קונה אותם שוב.
איזה דגם זה האיסוזו בתמונה?
הדוגמן זה איסוזו והיקרוס (VEHICROSS) דגם מתחילת שנות ה-2000 שהתחיל כרכב קונספט בלי שום אמירה טכנולוגית מעבר לעיצוב... יענו צעד גדול למעצבים, צעד קטן למכונית.
אבל השוק האמריקאי אהב, והקונספט הלך לייצור במספרים מוגבלים. מתחת לבודי העתידני שנראה מרשים גם היום יש כנראה טרופר בנזין 3.5.
בקרוב ה"והיקרוס" הזה יהיה פריט לאספנים.
לי חסר בין צמיגי השטח הפירלי סקורפיון MUD, צמיג השטח המלא הכי טוב שהיה לי אי פעם. צמיג רחב ורך, אחיזה מדהימה בכל סוגי השטח ודופן חזקה ועמידה באופן מרשים, למרות שהיא רק 2PLY. מצד שני - אחרי 40K ק"מ הם כבר היו מחוקים... כבר לא מייצרים אותם יותר וחבל.
היום הוחלפה רביעית הדנלופים שלי ברבעית טויו לאחר ששני צמיגים נקרעו בדופן.
ההבדל המידי הוא בכמות הרעש שפחת משמעותית בנסיעה מחוץ לעיר.
הבדל נוסף הוא בעובי הדופן בטויו לעומת הדנלופ.
טרם הספקתי לבדוק אותם בשטח אבל זה רק עניין של זמן.
מידה 265/75/16 עלות 1050 לצמיג
מה עם מישלין ???
תיקון קטן. הקופר STT זה 3 PLY ולא 2.
המחיר האמיתי שלהם ב 245 75 16 נע סביב ה 800 מה שהופך אותם למאד אטרקטיביים.
הקופר מנסיון השוואתי שקטים בדיוק כמו הטויו- שהינו צמיג השטח השקט ביותר- כפי שצוין בכתבה.
מה אתה אוצה להגיד - שהגימיני הוא פחות מהטריוס שלי - נכון שיש לו רק 2 דלתות והוא קטנטן להחריד אבל עדיין הוא נחמד ,,,, נותן לו כבוד אבל בשום מצב אני לא מחליף את הגיפון-נעים שלי (דרך אגב - מי שכבר קורא- מחפשים עוד גיפאים וגיפים מיתנדבים להסיע ילדים בסיכון מביה"ס תמיר בקריית אתא לבקר של כייף - מחפש מיתנגבים לעזרת עמותת "קרן לחיים" ב18 לחודש ב08:00 מקריית אתא - ביהס תמיר - תיתקשרו ותאשרו - לאור נבו 0547885039
דרור אחלה כתבה, תודה.
אני רוכב על פטרול עם ג'נט 17 כך שרוב היצרנים שציינת אינם רלוונטיים כרע בשבילי.
אני רוכב על קופר 50/50 שהוא אחלה צמיג. יש לי עם קופר רומן ארוך ויחסית מוצלח.
שאלה לי אלייך או למומחים שבפורום,
אני מאד רוצה לעבור ל 100% שטח אך מאד מפחד שהרכב יחליק. אני צפוני ואצלנו גם קר וגם גשום כולל הרבה קרה. כל הזמן הפחידו אותי שצמיג שטח לא יחזיק ויחליק בכביש. האם יש לכך תשובה אמיתית וברורה?
תודה מראש,
צח
שחכתם להוסיף דגם חדש של מיקי טומפסון צמיג שקט על הכביש ולא כבד מיועד לבוץ וסלעים 1050 ש"ח
לפי דעתי כיום נחשב לצמיג יותר טוב אפילו מBF
Baja Claw TTC Radial
http://www.mickeythompsontires.com/i...ttc_radial.jpg
הצמיג הזה אולי חדש בארץ אבל מאד ותיק בשוק.
גם לא חדש בארץ...
הצמיגים שמוצעים כאן הם לבוץ ולכן מטבעם הם נשחקים בכל טשח אחר או בכביש. אני רכשתי YOKOHAMA GEOLANDER A/T עם סיליקה (טכנולוגיה של שנים אחרונות) והם פשוט נהדרים בכל פרמטר מבחן.
יוקוהמה גיאולנדר החזיק מעמד שנה וחצי, 30,000 ק"מ וחציית נחל צין פעמיים.
בקע פנימי בסוליה ופיצוצים בדפנות גרמו לי בצער רב להחליף את ארבעת הצמיגים.
ביצועי בוץ מעולים אבל מסתבר שהצמיג באמת חלש מהמצופה.
זה בין חצי לשליש ממה שגודייר וBF החזיקו אצלי.
אלה צמיגים שידועים כבעלי אורך חיים לא מרשים.
בד"כ הדופן שלהם נכנעת הרבה לפני הסוליה.
פוסט 971 סיכום של המסע המדהים של החברה האלו (שגם עברו בישראל).
http://www.expeditionportal.com/foru...ad.php?t=45353
תשעים אלף קמ עם BF MUD, אם כבר מדברים על עמידות....
Sent from my XT910 using Tapatalk