היום החלפתי במורשה חיישן לחץ שמן מסילה וגומיות למשמרת שמן. אני מקווה שנפתרה הבעיה של הרעידות ושהאוטו נכבה אעדכן אחרי הסופ״ש בעניין העשן השחור עדיין לא מצאתי פתרון הוא יוצא בעיקר בתחילת נסיעה או הנעה ובזמן נסיעה יוצא מעט מאוד
Printable View
היום החלפתי במורשה חיישן לחץ שמן מסילה וגומיות למשמרת שמן. אני מקווה שנפתרה הבעיה של הרעידות ושהאוטו נכבה אעדכן אחרי הסופ״ש בעניין העשן השחור עדיין לא מצאתי פתרון הוא יוצא בעיקר בתחילת נסיעה או הנעה ובזמן נסיעה יוצא מעט מאוד
לאחר החלפת חיישן מסילה האוטו לא נכבה ונוסע יותר טוב יש עדיין מדי פעם ירידה קלה של הטורים(רועד קלות).האם זה תקין או שיכולה להיות להיות לכך סיבה נוספת?
עדכון :
שלום חברים.
החלפתי חיישן לחץ מסילה עקב רעידות וכיבויי מנוע בתחילת נסיעה ובנוסף אם אני בנוטרל נותן גז לבערך 3000 סל״ד ועוזב הוא לא תמיד מחזיק את הטורים והמנוע נכבה.אחרי ההחלפהשל החיישן מלפני שבוע הרכב לא נכבה בנסיעה אבל לעיתים כשאני ברמזור יש עדיין רעידות קלות וירידת טורים קלה והרכב לא נכבה ,אך התופעה שכשאני נותן גז בניוטרל ועוזב המנוע לעיתים נכבה לא נפתרה.
למישהו יש רעיונות מה עלי לעשות?
תודה
לירן קרא שוב מה שכתבתי לך - שורה ראשונה ... וסת.
אני ביום שלישי שם אותו במוסך בבאר טוביה הוא ביקש זמן לבדיקה אבקש ממנו לבדוק את הווסט לחץ. תודה.
ווסט לחץ שמן !!!התקלה נפתרה!!!אחרי כמה ימים אצל ניסים.תודה רבה לכולם על העזרה במיוחד רונלדו אתה תותח.
חן חן.
שמח שזה כיוון אותך נכון.
זה נראה כמו פלאג רק יותר עבה והלך לי באותו זמן גם אינגקטור שגרם לעשן שחור וחוסר סחיבה
השרשור הזה מתייחס לטרופר דיזל בעל מסילה משותפת. איני יודע אם זה רלוונטי לקאיה שלך.