כולל המראות?
Printable View
אני בניתי כזה לפני הרבה שנים כולל גם אב טיפוס שעולה יורד ( חשמלית ) עם פיקוד של שלט רחוק .
זה תחום אפור בארץ ולכן זה עדין אפשרי עד ש...
הרכבים שאתה מכוון הם בעייתם מאוד מבחינת המשקל של כל העסק מה גם שלרכבים כאלו ככול הידוע לי אין יצרן ווי גרירה שמיצר וו נשלף .
בקיצור או רכב כבד/גדול יותר או נגרר .
עם תרצה עוד פרטים/עזרה פנה אלי אני ישמח לעזור .
עידו
כן, גם אני חושב. וזה די מבאס נכון לעכשיו.
לכל רכב עם מספר נמוך על הפגוש יש בנמצא וו נשלף, שלא יסתיר את המספר. נראה לי סביר שניתן למצוא וו כנ"ל גם לרכבים עם מספר גבוה ואם אין מוכן על המדף אז יש כמה יצרנים בארץ שייצרו מה שתרצה ע"פ דרישה. אני לא חושב שהנקודה הזו היא הבעייתית.
חנן בתור אחד שקנה אופנוע ב - 2000 ש"ח זה קצת מוזר שאתה מכוון בחור נחמד כמו אמיר להוציא כ 2200 ש"ח על המתקן + כ - 3000 ש"ח על התקן גרירה ביצור מיוחד ובסוף זה גם לא יתאים לרכב שהוא קנה , מה גם שההתקן גרירה ברכבים הקלים מחובר לפח וזה איך לומר לא הכי חזק .
אבל שאני חושב על זה קצת זה מסתדר, תמיד יותר קל להוציא כסף של משהוא אחר :)
עידו
אם הפח יכול לגרור 500 ק"ג, למה שלא יוכל לשאת 500 ק"ג ?
לוריה, תבנה לו מתקן כזה אבל עם גלגלים משוגעים בקצה מאחור...
המתקן מצריך נקבה של 50X50.
הוא שוקל 15 ק"ג.
כרגע דיברתי עם הבעלים שוב.
לדבריו אין מתקין בארץ שיתקין וו גרירה נשלף על פרייבט, למרות שהוא לא יודע על מניעה חוקית לנושא.
אם יש כאן מישהו שיודע מה החוק אומר לגבי זה (עידו ? ) אני אשמח מאד להבהרות.
תודה
הסמיילי בסוף לא משנה את הכיעור של ההודעה הזו, מה גם שהיא פשוט שגויה. אם תלך לתחילת השרשור אתה תראה שדווקא המלצתי על נגרר ולא על הפתרון הזה. אפילו כתבתי שהפתרון הזה הוא לא אידאלי וגם הסברתי למה.
בנוסף, מה בדיוק הקשר בין הנכונות שלי להשקיע כרגע עוד כסף בצעצועים ובין נכונות ההמלצות שלי?
לא לעניין.
בוא נשאל ככה - קיים וו גרירה נשלף לפרייבט ? (יש לי אחד שמבין עניין ואומר שלא, אבל אנחנו מחפשים מישהו שיפתיע).
לאן מתחבר וו גרירה בפרייבט בכלל? וקיימים גם ג'יפים עם מרכב אחוד אז מה ההבדל שהופך אותם ליותר טובים ?
זהו שהם לא יותר טובים :p
ברכב עם מבנה אחוד יש גם כמה תת קטגוריות , יש כאלו בלי "שלדה " בכלל וכאלו עם הג'יפים הם מהקטגוריה של אלו עם ה"שלדה" וזה עושה קצת הבדל גם בנושא התקן גרירה , וזה גם לא איזה להיט החוזק .
עידו
דיברתי עם שניהם
תפוח גרירה נשלף לרכב פרטי:
http://www.tal-nigrar.co.il/article.asp?artid=42
http://www.fullgaz.co.il/forums/showthread.php?t=97214
אכן חנן תפוח נשלף, אך האם זה אותו התקן זכר נקבה 50X50 ? אני לא בטוח.
נראה לי שאקפוץ מחר לאחד המתקינים ולו בשביל להריח על מה מדובר.
ואם זה לא 50X50 ? לא ניתן לשנות?