...שזה אומר שהטלצ'ק שמציק לנו בטלפון זה לא הטלצ'ק של משפחת השרמנייטור מראשל"צ?...
או שלמרות שהחברה פורקה, איזו מזכירה אלקטרונית שאף אחד לא טרח למשוך מהשקע שבקיר, ממשיכה לחייג לאלפי מספרים?
Printable View
...שזה אומר שהטלצ'ק שמציק לנו בטלפון זה לא הטלצ'ק של משפחת השרמנייטור מראשל"צ?...
או שלמרות שהחברה פורקה, איזו מזכירה אלקטרונית שאף אחד לא טרח למשוך מהשקע שבקיר, ממשיכה לחייג לאלפי מספרים?
אז זהו, שאת זה, נכון לרגע זה, אין לי שום אפשרות לדעת....
יש חברה שנותנת שירותי פרסום בטלפון לכל מי שרק מעוניין, הציעו גם לי ובכדי ללמוד עליהם הזמנתי את נציג החברה שסיפר לי על כך.
אגב, גם את עצמם הם מפרסמים כך.
לגבי חברי הכנסת שפונים אליך בקולם המוקלט בטלפון הרי שהם הכשירו את השרץ עבור עצמם בלבד.
אני עדין הייתי פונה לשרמנייטור ומיידע אותם שיש מישהו שפועל תחת השם שלהם ומפרסם ללא אישור ואם זה לא עוזר אז באמת לקחת עו"ד וביהמש לתביעות קטנות
זה שהחברה פורקה לא אומר שמישהו אחר לא פתח על שם דומה חברה דומה ומשתמש במוניטין של החברה הקודמת.
מעניין אם יש אפליקציה שמאפשרת חסימה של שיחות לא מזוהות או יותר טוב, להשמיע להן הודעה כלשהי...
למי ששאל לגבי ההטרדה של ״הלוואות עכשיו ומיד...״
זו חברת ״קש-קל״.
בימים האחרונים מתקשרים בלי סוף מהמטות של המפלגות. הסבלנות שלי אליהם נגמרת.
עוד ארבעה ימים...
מצד שני כל כך כיף לנתק להם כאילו בפנים...
תראה הכי פשוט זה לא לענות. אם מתקשרים הביתה ואתה מזהה שזה הם לנתק לדקה או שתיים את הקו. בנייד עוד יותר פשוט לסנן, אם יש לך סמארטפון אז יש אפילו אפליקציות שחוסמות מספרים מסויימים. אחרי כמה זמן אני מאמין שהם יפסיקו להתקשר. יש גם אתר שבו אפשר לבדוק מספרי טלפון שנראים לך מוזרים, למקרה שהם יחליטו להתקשר פתאום ממספר אחר או סתם כדי להמנע משיחות נוספות כאלה מגורמים אחרים, הרי ברגע שענית לחברה אחת כזאת הם מוכרים את המידע שהקו הזה פעיל לחברות דומות ואז אין לזה סוף
http://il.tellows.org/