ואני ,מאז המילואים עם גדוד הסיור הבדואי לפני כ- 4 שנים עברתי ל- אל נחל'ה עם הל.
אין מה להשוות בטעם חברים... נסו
Printable View
ואני ,מאז המילואים עם גדוד הסיור הבדואי לפני כ- 4 שנים עברתי ל- אל נחל'ה עם הל.
אין מה להשוות בטעם חברים... נסו
אם כבר,
מי יש לו שיטות ייחודיות להכנת קפה?
טעמים מיוחדים, "סודיים" (אבל כאלו שניתן לחשוף) וכו'?
ברור שכל אחד צריך לכתוב בצורה ברורה עם איזה קפה הוא משתמש.
יאללה, זרמו.
הסוד בהכנת קפה שחור הוא הכמות.
צריך הרבה קפה.
עלית כותבים על האריזה כפית אחת על כוס מים. לא ברור למה. הרי זה אינטרס שלהם לגרום לנו להשתמש ביותר (ע"ע קולגייט והחור של משחת השניים). בפועל צריך שתי כפיות על כוס מים, לכל הפחות.
בכל מקרה - קפה שחור מבושל, צריך שתי כפיות על כוס מים, וזה אומר שלוש-ארבע-חמש כפות קפה על פינ'גן. בניגוד להרבה דברים אחרים בחיים, עדיף יותר מדי מאשר פחות מדי קפה. וכמה סוכר? הרבה פחות מהקפה. מקסימום חצי מכמות הקפה, בטח שלא "כפית קפה - כפית סוכר", זה מתכון בטוח לאסון.
לגבי קפה שחור ראוי על מדפי הסופרים:
נחלה אדום עם הל הוא מספר אחד:
קובץ מצורף 69123
קפה טורקי עם הל של עלית לא רע בכלל, במקום שני, וזמין בכל מכולת.
קובץ מצורף 69124
לא להתפתות לנחלה הירוק - מדובר בקפה מדולל בקש.
קובץ מצורף 69125
ולגבי המתכון של שימי - הוכחה סופית שמדובר על דמות בדיונית. אבל בכל זאת, מישהו אמיתי עומד מאחורי הפיקציה, וכל הכבוד לו על ההשקעה.
מזלך שאתה לא בחורה !
לא מצליח לדמיין את "רשימת התיוג" (צ'קליסט) לקראת דייט/סקס .... :):)
רענן
הנחל'ה הירוק מדולל בקש? הוא דווקא טעים לאללה!!
ואם כבר שיטות,אני אוהב להוסיף את הקפה כשרק מתחיל להיות בועות קטנות במים ואז נותן לו להתבשל כמה שיותר לאט (כשמדובר על נחל'ה,קפה טורקי לא שורד יפה בבישול איטי)
נכון, הכל יחסי.
אתה יכול לבלות עוד כמה שנים טובות (או את כל החיים - יש כאלו) בהסתפקות בקפה שחור מגעיל, בירה גולדסטר וסיגריות נובלס, או שאתה יכול להתקדם ואולי להפוך למכתיב אופנות בגדוד שלך. (נדמה לי לפי ההודעות שלך שאתה ילד בסדיר...). תתחיל על ידי משהו פשוט - קפה נחלה אדום עם היל מבושל כהלכה.
גם אני שותה כבר שנים נחלה ירוק, ולא יודע מהיכן האגדה על דילול ועל קש, ואני לא חשוד כ"סדירניק" או כלא מכתיב אופנות.... :)
אגב, בין חברינו גם כאלו ששותים עלית אדום רגיל, באדיקות.
טורקי עלית + גולדסטאר + נובלס זה ״להסתפק״ ?
זו האופנה הלא אופנתית - זה הסטייל האמיתי.
Sent from my iPhone using Tapatalk
גם אני שותה קפה עלית אדום רגיל שנים ...אני אוהב לשתות קפה חם מאוד ובנחלה צריך לחכות המון זמן שהגרגירים ישקעו והקפה כבר קר ( לטעמי ) .
חוץ מזה פעם בכמה זמן נוסעים ללוד וקונים קפה טחון במקום , המתכון שלי הוא : 2/3 קפה קולומביאני 1/3 ברזילאי ואז אפשר לבשל קפה כמו שצריך .
יכול להיות שהמישהו האמיתי הוא אשכנזי נחמד ששותה נס קפה אקסטרה-חלש עם סוכרזית, בזמן שהוא מפתח את האלטר-אגו הדמיוני שלו, "שימי".
אין אשכנזים נחמדים.
אני כבר הרבה מאוד שנים על אספרסו/קפוצ'ינו אני טוחן לבד את הקפה ומכין אותו במכונה של צ'ימבלי .
לגבי קפה מבושל יש פרט אחד חשוב את הסוכר אסור לבשל חוץ מזה הכול מותר כל אחד ומה שהוא אוהב .
שימי אל תתחיל עם מי נחמד ומי לא זה תמיד לא נגמר טוב , במקום לך תכין קפה לפי המתכון שלך זה לוקח לפחות יום כך שבטוח תרגע בינתיים .
עידו
נמרוד,הרגת אותי מצחוק.
כל מה שכתבת נכון!!!
יש לך צ'ימבלי http://www.go4it.org.il/f/images/smilies/ppppppp.gif
עכשיו אני חייב לבקר.
שימי בכייף רק אני מזהיר אותך מראש אני אשכנזי :)
עידו
נסלח.