תגובה: משחק פורומי:"איך אתה יודע שאתה מכור?"-להרמת המורל.
שמתוך בחירה אתה נוסע באוטו שצריך לעבור טסט פעמיים בשנה וסופר את הפז״מ עד לאספנות.
שאחד התחביבים שלך שה שיטוט ביד 2 לראות איזה ג׳יפים יש למכירה.
שרשימת החלומות, ״מה הייתי עושה לג׳יפ״ כל כך יקרה שאפילו אם אראלה תתקשר מחר בבוקר לא בטוח שזה יספיק.
שהשעה 7:35 בבוקר, יום שבת ואני גולש פה!!!
איך אתה יודע שאתה מכור?
אני לא יודע
אני רק לא מבין איך שבשעה כזו ביום הולדתי אני ראשית נכנס לפורום לראות מה כתוב ומי כתב
איך זה שאני ניהג בג'מוס אני בראש מדמיין שאני מחליף הילוכים בסופי הירוקה
איך זה שלג'יפ סופה אני מעניק שם-סופי הירוקה
והכי גרוע?
כשעובר רוביקון חדש ומצוחצח ואני אומר לפפריקה זוגתי-אך תראי,הרוביקון הזה וסופי הירוקה היו יכולים להמליט ג'יפון קטן
וכאשר אני נשאל ע"י לקוחות "מאיפה השגת מציתי זיפו עם חריטה של ג'יפ עליהם" אני מספר להם בגאווה שזה ייצור שלי
שבת שלום וניפגש בשטח
איך אתה יודע שאתה מכור ?
שהבת שלך נעלבת אתה לא לוקח אותה לבור לשתות קפה עם החברים.
שהבת שלך לוקחת מפתח פתוח ומבקשת לתקן את האופניים כמו שאבא מתקן את האוטו.
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשבערב חג סוכות האורחים המוזמנים לסוכה,לבושים בבגדי חג עוזרים לך לשים את הסכך על הסוכה ,כי דקה לפני היית מתחת לג'יפ בגירוזים אחרונים לדריישאפט לפני הטיול של מחר.
ואיך אני יודע שאני מכור?
כשאישתי בהתקף עצבים על הג'יפ(תופעה שבועית חחח)מציבה לי את האולטימטום הניצחי "או אני,או הגיפ?" ואני עונה לה: "לשקר לך? או לומר לך את האמת?"
ואיך אני יודע שאישתי מכורה לי? כי מה שאני לא עונה לה -היא נשארת איתי...טוב,כנראה שזה בגלל שיש לי ג'יפ:)
ואיך אני יודע שאני מכור?
כשאישתי בהתקף עצבים על הג'יפ(תופעה שבועית חחח)מציבה לי את האולטימטום הניצחי "או אני,או הגיפ?" ואני עונה לה: "לשקר לך? או לומר לך את האמת?"
ואיך אני יודע שאישתי מכורה לי? כי מה שאני לא עונה לה -היא נשארת איתי...טוב,כנראה שזה בגלל שיש לי ג'יפ:)[/QUOTE]
חחחחחחח גדול
יש אישור להשתמש במשפט הזה ?
כמובן שאתן קרדיט למקור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sam1g
ואיך אני יודע שאני מכור?
ואיך אני יודע שאישתי מכורה לי? כי מה שאני לא עונה לה -היא נשארת איתי...טוב,כנראה שזה בגלל שיש לי ג'יפ:)
חחחחחחח גדול
יש אישור להשתמש במשפט הזה ?
כמובן שאתן קרדיט למקור[/QUOTE]
בכיף גדול אחינו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yes1952
איך אתה יודע שאתה מכור?
אני לא יודע
אני רק לא מבין איך שבשעה כזו ביום הולדתי אני ראשית נכנס לפורום לראות מה כתוב ומי כתב
איך זה שאני ניהג בג'מוס אני בראש מדמיין שאני מחליף הילוכים בסופי הירוקה
איך זה שלג'יפ סופה אני מעניק שם-סופי הירוקה
והכי גרוע?
כשעובר רוביקון חדש ומצוחצח ואני אומר לפפריקה זוגתי-אך תראי,הרוביקון הזה וסופי הירוקה היו יכולים להמליט ג'יפון קטן
וכאשר אני נשאל ע"י לקוחות "מאיפה השגת מציתי זיפו עם חריטה של ג'יפ עליהם" אני מספר להם בגאווה שזה ייצור שלי
שבת שלום וניפגש בשטח
זה אומר שיש לך יום הולדת היום ???
אם כן , המון מזל טוב ידידי שתזכה לשנים ארוכות ומהנות ושתזכה אותנו בחברתך מידי פעם ...
ואיך אני יודע שאני מכור ?!
מליון ואחת סיבות , אך העיקרית היא שפשוט נולדתי לזה ( מושבניק בדם אמרנו ?) , אך הבנתי שיש ניתוח להסרת השריטה , לא זול אבל כנראה יותר זול ממחירי הדלק היום .... : )
כשאתה עושה חשבון עם סוכן הביטוח על כל מה ששיפרת ברכב ואתה מבין שהיית יכול לקנות כבר מדינת עולם שלישי קטנה :)
כשאנשים שואלים אותך "לא חראם על האוטו כולו דפיקות? איפה המושב האחורי ? לא קר לך בחורף ?" ... ואתה לא מבין מה הם רוצים ממך.
כשיש לך בעיה בפרייבט ואתה חושב לך : צפיתי את זה מראש ... קראתי על זה בג'יפולוג!!!
איך אתה יודע שאתה מכור:
כשאתה אומר לעצמך ש-10000 ש"ח השקעה זה "יישור קו" אתה מכור
כשאתה אומר לעצמך "6.8 ק"מ לליטר זה סביר" אתה מכור!!
איך אתה יודע....?
אתה יושב וקורא את כל מה שכותבים פה ומידי פעם צוחק לעצמך כמו מפגר ואומר... "נכון גם אני עושה את זה" :)
כשאתה רואה ג'יפ ממש יפה או מפלצתי עובר נקי ביום שבת בערב ואתה אומר "איזה בזבוז .. אלוהים נותן אגוזים למי שאין שיניים"
כשאתה מגיע ללימודים כשכולם עם הרכבים המטורפים של אבא.. או שלהם היקרים מאוד.. ואתה מעיף בוץ על כולם!! ומבסוט מזה :)
כשאתה לוקח את חברה שלך לנהוג קצת בשדות.. ומצד אחד דואג לרכב.. מצד שני אומר לה.. תני גז.... זה בוץ!!! ובלב מת לשקוע :) או לחלץ מישהו אחר
כשאתה עומד בסופר וחושב לפני טיול.. יש לי 2 קילו קפה נחלה ירוק.. עד מחר בערב??!!
כשאתה אומר את המשפט.... "נראה לך.. תראה את המחרייקה הזה... הוא חיה רעה.."
לא חסרים סממנים...
ואני לא מכור.. אני יכול להפסיק מתי שאני רוצה ... :) חחח סתם זה אבוד כבר..
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשבתור ילד אתה מסתכל על בלייזר ומנסה לשכנע את אבא שזה הרבה יותר הגיוני מפיאט פיורינו
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשאתה מחליט למכור את הפטרול ולקנות את החלום ההוא שנמצא בפנים עוד משנת 83...
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשהפעם האחרונה שבכית היתה כשגנבו לך את ההילקס
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
rob
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשבתור ילד אתה מסתכל על בלייזר ומנסה לשכנע את אבא שזה הרבה יותר הגיוני מפיאט פיורינו
כשאתה מנסה לשכנע את אבא (שכול הזמן יש לו כאבי ראש כי הוא צלל בקישון וכול במפר הכי קטן הוא מרגיש שהוא מתפרק) לקנות סיקס כי היי זה הרבה יותר הגיוני מכול מכונית מנהלים רכה ונוחה שהוא היה בוחר לעצמו.
איך אתה יודע שאתה מכור?
כשיום אחד אשתי באה אלי בעצבים ואמרה לי "חד משמעית, תבחר,או אני,או הג'יפ הגרוטאה שלך"!!
ואתה בוחר בברירה הטבעית!!!:p
מיקי
איך אתה יודע שאתה מכור? גם כשאתה מקלל את הבהמה שלך אתה עדיין אוהב אותה,
על כל תקלה אתה סולח, וכל דיונה שאתה מזנק עם בהמה של 2 טון נמרח לך חיוך מפגר על הפנים,
כשנכנסים לחנויות ציוד רכב/שטח, אתה כמו ילד מפגר בחנות צעצועים,
כשאתה מאוהב בבהמה שלך מעל הראש וחושב עליה כל היום, ומחכה לרגע שתסיים לעבוד כדי לדהור קצת בשבילים,
אתה יודע בוודאות שאתה מכור כשלא תחליף את רכבך בעד שום הון שבעולם :-)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
foty
איך אתה יודע שאתה מכור , שאתה יורד למטה באמצע הלילה לעשן סיגריה, מסתכל על הסמוראי וחושב לעצמי "אחחח כמה כייף שיש לי אותו"
מסכים בהחלט!
טוב -אחרי שחזרתי מארוחה דשנה במסעדה(הפתיעו אותי)
ראשית נכנסתי לראות איך השרשור הזה מתפתח
שנית-שיש לי בחנות דברים לשטח וזו בכלל חנות מתנות(אני אומר הרי-קניתי את זה לג'יפ זה לא למכירה)
שלישית?זה כזה כיף לעשן והחלון מורד
כן רבותי-זה ממכר זה מצעיר אותנו
זה מאחד גילאים שונים לגיל אחד
וזה האופי של החלוצים של פעם ובכל העולם
זו ההתמכרות הבריאה ביותר הטובה ביותר והיפה ביותר
אני גאה להיות חלק משבט המכורים הזה
1 קבצים מצורפים
כשאתה מתלהב מזה ששמת מצבר חדש ואתה אומר לעצמך מה לא נפנק אותו בשטיפה ?
מור
כשמתוך 500 חברים בפייסבוק, 450 אתה בכלל לא מכיר ולא היית מזהה אותם בתמונות שהן לא בשלוליות בוץ/מסלעות/ליד/מתחת לג'יפ.
ומתוך ה-50 הנותרים, 30 הם מוסכים או פנצ'רמעכרים