תודה .
בועז זה שאתה לא מזהה את הסדנה שלי מעורר :confused::p;)
חוץ מזה אני מטורף ים תיכוני :cool:
עידו
Printable View
תודה .
בועז זה שאתה לא מזהה את הסדנה שלי מעורר :confused::p;)
חוץ מזה אני מטורף ים תיכוני :cool:
עידו
ממש מדהים!
ולגבי השיווק, מצטער על הבורות, אני מכיר אותך רק על גבי הפורום (אפילו שאנחנו כמעט שכנים) ומעניין אותי במה אתה עוסק? מנגלים, אני יודע, עכשיו גם סעפות אני יודע, באיזה שירשור דובר גם על בניית רכב כזה או אחר? כנראה יש עוד הרבה דברים מיוחדים שאתה עושה בסדנה שלך
זה אולי הזמן לרשום איזו חתימה או לפחות לעדכן את הפרופיל שלך באתר, קצת פירסום לא יזיק :)
נימי תודה .
אתה מוזמן לביקור , אני עוסק בכמה תחומים , רכב ( מכוניות , אופנועים, טרקטורונים וכו' ) בנית חלקים בנית רכבים הכנה למרוצים ( בין היתר למרוצים בין לאומיים לפי התקן הנדרש ) זיווד/דגום ועד הרבה דברים במיוחד קסטום מייד , אני גם מיצר לתחום המזון , התעשיה , חקלאות ,מוזאונים בארץ ובעולם , ועד המון דברים , הסדנה כבר עובדת מעל ל 23 שנים , וזה בקצרה .
עידו
שאפו לביצוע !
שאפו למתכנן !!
ציפוי קרמי ?
פרט ונמק ....
אלוף.
+++1
תודה .
סעפות פלטה בונים ממתכות בעלות הולכת חום גרועה לכן מקובל להשתמש בנירוסטה טיטניום ינקונל וכו' , קרמיקה גם נכללת בחומרים בעלי הולכת חום גרועה ולכן משתמשים בה לציפוי של סעפות פלטה , הסיבה לכך נעוצה בעובדה שסעפת פלטה עובדת טוב יותר כאשר היה חמה .
עידו
הפוך... הולכת חום גרועה אומרת שהיא מעבירה (מוליכה) חום לסביבה באופן גרוע, קרי היא נשארת חמה יותר...
הפוך גוטה , הולכת חום גרוע = סעפת חמה .
מוליך חום טוב מתקרר יותר מהר /שומר על חום פחות טוב שזה גם תכונה טובה למשל ברדיאטורים/מחליפי חום .
עידו
על פי מה נעשה חישוב הזרימה של האויר בסעפת??
איזה יופי. למה הוא צריך שני וייסטגייטים?
ביצוע מרשים ביותר, שאפו!
תרצה גם לזרוק איזו עצם קטנה, לגבי באיזה רכב יורכב ההאדרס המרשים הזה, על המנוע המעניין הזה? רכב מירוצים? כביש? שטח? אולי בכלל רכב כביש "יומיומי" משופר?
קובי
יפה לאללה !
Sent from my iPad using Tapatalk HD
תודה על המחמאות .
לגבי השאר אני מנוע , הלקוח שומר על זכות השתיקה ;)
עידו
+++1
מדהים.
תודה ים .
עידו
עדכון הסעפת עברה שחרור מאמצים , אלו התמנות לאחר התהליך , שימו לב לשינוי הצבע .
עידו
קובץ מצורף 69490קובץ מצורף 69489קובץ מצורף 69488קובץ מצורף 69487קובץ מצורף 69486קובץ מצורף 69485קובץ מצורף 69484
שאלות בונוס, ברשותך -
1. "נורמליזציה" ( שחרור מאמצים ), לפלדות האלו זה משהו שניתן לעשות בתנור ביתי ?
בעולם הסכינים עושים את זה כי הטמפרטורות הם לרוב לא מעל 200-220 (להמון זמן).
2. אחרי כל הריתוכים והחיבורים צריכים "לעשות שטח" לפלאנג' המרכזי ? כלומר....הוא מתעוות הרבה?