מקבל את עצותיך,
בחודשים האחרונים קראתי בפורום מאות הודעות בכדי לקבל החלטה על הקניה, והדבר הכי בולט מהן זה כמות הידע העצומה של החברה פה, כך שבהחלט בכוונתי לשתף ולהתייעץ.
Printable View
מקבל את עצותיך,
בחודשים האחרונים קראתי בפורום מאות הודעות בכדי לקבל החלטה על הקניה, והדבר הכי בולט מהן זה כמות הידע העצומה של החברה פה, כך שבהחלט בכוונתי לשתף ולהתייעץ.
אם נעשה תיקון במרכזי, יש אחריות! חזור אליהם ובקש מרמי, מנהל המוסך, שיתקנו שוב. אל תיבהל מהם, יש לי גם ניסיון טוב איתם.
מה נגמר?
לא נגמר...
הרכב במוסך מורשה. אחרי יום החשמלאי שם חלה אז הרכב פשוט עמד.
הרכב מניע, אבל תוך דקה שתיים כבה, עם הודעת שגיאה על נתק בתקשורת בין מחשב מנוע למחשב גיר (למרות שיושבים ממש בצמוד אחד לשני)
החשמלאי תכנן לשלוח את שני המחשבים לבדיקה ע"מ לבדוק האם מהם התקלה או משהו בחיווט ביניהם, אך החברת בדיקה (איפשהו בפ"ת) המליצה על בדיקות של מעגלים נוספים לפני.
האמת, מדהים אותי שרכב יושב במוסך מורשה, מחובר לכל המחשבים ועדיין לא יודעים מה הבעיה.
עוד משהו ששכחתי לציין, מיד לאחר שקניתי את הגיפ החימום לא עבד, למרות שזכרתי שבדקתי שהוא עובד.
כשנתקעתי גם חלונות חשמל הפסיקו. ההיגיון אומר שמחשב בודי נדפק (הבנתי שהוא אחראי גם לחלונות וגם לבקרת אקלים) אבל המחשבים שמוסך אומרים אחרת...
זהו, אם למישהו יש תובנות/רעיונות אשמח לשמוע
תתנתק מהמורשה ותעבור לאחד הגורואים לפני שתצטער שקנית את האוטו.
שים את האוטו על גרר ולך משם מהר
היי
אצלי הרכב ישב 20 יום במוסך של החברה, מהנדסי החברה וחשמלאים, לא פתרו את הבעיה, בסוף פירקתי לבד את כל צמת החשמל ועברתי חוט חוט, והפרדתי את החוטים שנדבקו מהחום ובידדתי אותם גם את אלו שניסדקו, היו חוטים שהיה צריך להחליף, כל התקעים נוקו ובודדו, ומאז הרכב עובד מעולה.
נמרוד
נתן
אין לי מילה אחת רעה על אשר מקצוען אמיתי, מראה ומסביר לך כל מה שהוא עושה, את התקלה שלי הוא לא הצליח לפתור, לבת שלי הוא הוריד 99% מהבעיה שהיתה.
מוסך חי המוסך היחיד של החברה, שאני מוכן שיגע לי ברכב.
נמרוד
היי עם אתה מעוניין לבדוק את מחשב הגיר ללא עלות אני מוכן שנרכיב אותו ברכב שלי לראות עם התופעה עוברת לרכב שלי .
חבל על עלות הבדיקה חמש דקות עבודה ויש תשובה לגבי מחשב הגיר!
ועם כבר מוסך יבואן אני ממליץ על מוסך נשר בבו אביגדור לפנות לקובי או קרמי אלופים וישרים
בשעה טובה הרכב יצא היום מהמוסך.
הקצר נגרם בהסתעפות צמות שיושבת בצד ימין מעט לפני הדלת הקדמית ימנית.
הסיבה לתקלה- כניסה של מים ממקור לא ידוע. בשלב זה נבדק סאן רוף תקין, המרזבים שלו תקינים. ייתכן שנכנסים מים מהשמשה הקדמית או מהגגון, נייבש הכל, ונשחק עם זה.
עלות התיקון 2000 כולל מעמ- לא בדיוק זול...
הרכב נוסע מצויין ונקווה שלמרות ההתחלה הקשה נהנה ממנו.
מבחינת שיפורים בשלב ראשון להגביה 2" - 3" ולהחליף צמיגים קרביים שיתאימו בגודל.
קובץ מצורף 70116
שים לב צינורות המרזב יבשים ונישברים, צינור שרשורי כחול, זבל יונים, צריך להחליף את הצינור, אני שמתי צינור השקייה של גינה מתאים בול לצינור יציאה של הניקוז, הבעיה לפלס לו נתיב דרך הדשבורד, הוא מתחבר לריצפה, תבדוק את הספוג יכול להיות שהוא ספוג במים, תייבש את המים אחרת יסריח הרכב.
(כמובן להחליף גם בצד השני)
נמרוד
כמו נמרוד..
גם אני מייעץ לך לפרק את הפלסטיקים שבין השמשה הקידמית לדלתות , אם יש שם צינור שירשורי איך שתיגע בו הוא יתפורר לך בידיים, זה בד"כ מקור כניסת המים.
גם צינור פלסטיק שקוף 10 ממ' (אקווריום , מזגן) עושה את העבודה מצוין.
הלואי וזו הסיבה.
לפי התיאורים שלכם בכל מקרה נראה לי שאחליף את הצינורות האלו.