תגובה: התחבטות לגבי פרייבט
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
idanw
אני לא מבין מה הטעם בלקנות אוטו שהיה בליסינג אבל מיד שניה.
אם כבר הוא היה בליסינג, קנה כבר ישירות מהליסינג - חדש יותר, עם אחריות, ובתנאי מימון נוחים!
אם מדובר בידיים פרטיות - מילא.
מחיר קניה נמוך מאד, רכב שמור בדר"כ ומכיוון שמדובר באופי מסוים של אנשים, לרוב הרכב מטופל באופן מסודר ולכן החשש יורד.
לקנות ישירות מהליסינג, אם אין לך קשרים, זה כמו להכנס לגוב אריות.
יש לי חברים בשלמה סיקסט ובהגר. החבר'ה של שלמה אמרו לי להתרחק כמו מאש. ובהגר אין כרגע היצע סביר שעומד בתקציב שלי לצערי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
מחיר קניה נמוך מאד, רכב שמור בדר"כ ומכיוון שמדובר באופי מסוים של אנשים, לרוב הרכב מטופל באופן מסודר ולכן החשש יורד.
לקנות ישירות מהליסינג, אם אין לך קשרים, זה כמו להכנס לגוב אריות.
יש לי חברים בשלמה סיקסט ובהגר. החבר'ה של שלמה אמרו לי להתרחק כמו מאש. ובהגר אין כרגע היצע סביר שעומד בתקציב שלי לצערי.
אתה די סותר את עצמך לא? מצד אחד אתה רושם מחיר קניה נמוך, רכב שמור ולכן החשש יורד ומצד שני אתה רושם להכנס לגוב אריות?!
לא ברור...בכל אופן בתור אחד שקנה מאזדה 3 לא מזמן מאלבר עם קילומטראז' ממש נמוך ובמחיר אטרקטיבי במיוחד, אני יכול להגיד לך שאם כבר אז ללא ספק עדיף לקנות ישירות מהליסינג גם בשל הסיבות שפרטו לך כאן (אחריות, מימון ) וגם כי אתה יכול לדעת בוודאות שהרכב עבר את כל הטפולים הנדרשים.
לצערנו, בהרבה מקרים - אוי ואבוי לטיפולים האלה.
אם כבר, אז לבקש תיעוד מסודר לטיפולים שנעשו ולקוות שלא מפברקים לך אותם...
למכוניות יש חרא של אופי, יותר גרוע אפילו מנשים. לא שוכחות ולא סולחות על כלום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
רון545
אתה די סותר את עצמך לא? מצד אחד אתה רושם מחיר קניה נמוך, רכב שמור ולכן החשש יורד ומצד שני אתה רושם להכנס לגוב אריות?!
לא ברור...בכל אופן בתור אחד שקנה מאזדה 3 לא מזמן מאלבר עם קילומטראז' ממש נמוך ובמחיר אטרקטיבי במיוחד, אני יכול להגיד לך שאם כבר אז ללא ספק עדיף לקנות ישירות מהליסינג גם בשל הסיבות שפרטו לך כאן (אחריות, מימון ) וגם כי אתה יכול לדעת בוודאות שהרכב עבר את כל הטפולים הנדרשים.
להכנס לגוב אריות כשנכנסים למקום שכולו סוחרים מוכשרים עם עמלות.
ביד הפרטית שאחרי זה, קצת יותר רגוע. לא שזה מאה אחוז מושלם, אבל מהאנשים שפגשתי, הרבה יותר נעים לבצע עסקה. ואם הם נכוו, אתה תדע את זה מיד.