תגובה: ביום שישי הקרוב התארגנה קבוצה לחסום את כניסת הג'יפאים לבור בתל אביב
אני לא בטוח שזה יקרה,לא בטוח שהחברה יספיקו לחזור מההפגנה
בבלעין ביום שישי.
אין מה להתרגש מחבורת צפונבונים משועממים, שמחפשים דרך להעביר את יום שישי בפעילות מלוקקת. אז לפני שבועיים הם עשו מלחמת כריות בככר רבין, לפני חודשיים "הפגנת חיבוקים" ברוטשילד, והשבוע הם חוסמים את הג'יפים, בחודש הבא הם ילכו לחבק עצי נוי בגני יהושוע ובין לבין יפגינו למען זכויות ה"פליטים". תנו להם לפרוק את מנת ההתיפייפות השבועית שלהם, אין מה להתרגז או להתרשם מזה, והדבר האחרון שצריך לעשות זה ללכת להתעמת איתם או לעשות "דווקא" ובכ"ז להגיע לבור מכיוון אחר או מדרך עוקפת.
קובי
מהדיון שהתפתח שם הדברים מתחילים להתבהר - הם בטוחים שמה שקורה בתחרויות האחרונות זה מה שקורה שם כל יום שישי ולכן הם באים "להגן".
כאמור הנזק של התחרויות האלו תדמיתית היה גדול מאוד ועדין גודל, ובסופו של דבר הסרטים וה"סיקורים" שמבוצעים לתחרויות האלו יגיעו לעיניים של גופים רעים בעלי כח וכשזה יקרה השימוש העיקרי של הג'יפ יהיה בסלון ליופי.
מי היה מאמין שבסופו של דבר דווקא ג'יפאים הם אלו שיביאו לסגירת שטחים לתנועה ברוב טיפשותם.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
מהדיון שהתפתח שם הדברים מתחילים להתבהר - הם בטוחים שמה שקורה בתחרויות האחרונות זה מה שקורה שם כל יום שישי ולכן הם באים "להגן".
כאמור הנזק של התחרויות האלו תדמיתית היה גדול מאוד ועדין גודל, ובסופו של דבר הסרטים וה"סיקורים" שמבוצעים לתחרויות האלו יגיעו לעיניים של גופים רעים בעלי כח וכשזה יקרה השימוש העיקרי של הג'יפ יהיה בסלון ליופי.
מי היה מאמין שבסופו של דבר דווקא ג'יפאים הם אלו שיביאו לסגירת שטחים לתנועה ברוב טיפשותם.
בדיוק מה שאני חושב, שימו לב גם איזה סרטים מככבים שם כדי להוכיח את הריסת הטבע ע"י ג'יפאים.
למרות שלא הייתי בבור אפילו פעם אחת, אני חושב שצריך להשאיר את המקום כשטח התכנסות ומפגש חברי.
כל תגובה חוץ מהימנעות לא תשרת אותנו.
הכנתי שלט לג'יפ !
" גם אני חיה מוגנת "
הם רוצים לעשות רעש,אז יאללה,שיעשו.
מי שילך "להתגונן" מפניהם בעצם יעזור להם להפיק יותר רעש...
הבעיה תתחיל אם הם יפנו לטרקטורון "הלא נכון" שלא ידפוק חשבון ויתן גז על מישהו ש"יחסום" אותו\יתן למישהו "קטנה" או שאיזה אהבל יעמוד בדיוק על סוף מדרגה ויחשוב שג'יפ יראה אותו במקום את השמיים.
בתכלס חוץ מקבוצות משועממות לחלוטין,לרוב האנשים שראיתי אין שום בעיה איתנו. מידי פעם אני מקבל מבט שאומר "תראו את התיק קרימינל הזה,הורס לנו את הטבע עם הרכב המזהם שלו" אבל הרוב דווקא מסתכלים עליו בחיוך,מתעניינים על סמוראים,מבקשים טרמפ,שואלים אם יש לי מים ספייר....
וזה נכון לגבי הולכי רגל,מטיילי אופניים (גם האלה עם הטייץ הצבעוני) וסתם פרייבטים. גם בכביש וגם בפארקים\שטח. אולי אני פשוט נמצא באזור ששנאת הג'יפים עוד לא נכנסה לאופנה?
היחידה שפעם ביקשה ממני מים בכניסה לבור באחר צהרים לוהט ביולי-אוגוסט היתה אחת הבנות שעובדות שם....
בועז, אל תנסה לשכנע ירוקים עם עובדות. כן יבנו בבור או לא. מזבלה או שכונה או פארק חופי, לא משנה להם בכלל. ג'יפים מפריעים להם בעצם קיומם.
אלה אנשים חולים, מסכנים ולעתים אפילו מסוכנים, שצריכים להיות סגורים במוסדות מתאימים.
הבור אינו שמורה, מותר לכל אחד לנסוע שם בהתאם לחוק. נהפוך הוא - עצם החסימה מנוגדת לחוק.
מישהו משלה את עצמו שהמשטרה תטרח להגיע לשם כדי לפזר משם את החוסמים פורעי החוק?...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
בועז, אל תנסה לשכנע ירוקים עם עובדות. כן יבנו בבור או לא. מזבלה או שכונה או פארק חופי, לא משנה להם בכלל. ג'יפים מפריעים להם בעצם קיומם.
אלה אנשים חולים, מסכנים ולעתים אפילו מסוכנים, שצריכים להיות סגורים במוסדות מתאימים.
הבור אינו שמורה, מותר לכל אחד לנסוע שם בהתאם לחוק. נהפוך הוא - עצם החסימה מנוגדת לחוק.
מישהו משלה את עצמו שהמשטרה תטרח להגיע לשם כדי לפזר משם את החוסמים פורעי החוק?...
:)
הצחקת אותי...
עצם זה שאנו נוהגים על ג'יפ נותן לנו את הכבוד המפוקפק של להיות פורעי החוק האמיתיים...
אני לא אהיה שם היום לראות את ההצגה , אבל מי שכן יגיע למקום .....- פרגנו קצת בתמונות.
מעניין לראות את הניאנדרטאלים האלה המחופשים בירוק...
זהו, שאחרי כמה שנים של שקט יחסי, בהן יכולת לבוא לבור, לפתוח גזיה ולשבת בסבבה על קפה ובירה על צוק מעל הים, דווקא הניאנדרטלים שבינינו הם אלה שגרמו לשד הזה לצאת מהבקבוק.
היתה רוח חזקה והרבה חול, אז אחרי רבע שעה הם ברחו כי זה לא היה להם נעים כמו לשבת בבית קפה ולכתוב בפייסבוק.
http://www.facebook.com/media/set/?s...3663897&type=1
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
גדול :)
אין לי פייסבוק בישביל לראות את הקישור אבל שמח שהיתקפלו בגלל החול
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
six 4 life
גאון, איך הצחקת אותי.