טראמונטינה ברזילאית ב-99 שקל מ"לגעת באוכל". משספת הכל - ירקות קשים כמו גזרים ובטטות וגם עגבניות ובשרים (ואצבעות) לפרוסות דקיקות בלי להרגיש כאילו אין מחר. סכין מדהימה. בטח ביחס למחיר המציאה שלה.
Printable View
טראמונטינה ברזילאית ב-99 שקל מ"לגעת באוכל". משספת הכל - ירקות קשים כמו גזרים ובטטות וגם עגבניות ובשרים (ואצבעות) לפרוסות דקיקות בלי להרגיש כאילו אין מחר. סכין מדהימה. בטח ביחס למחיר המציאה שלה.
דרייצק ללא ספק.
יש לי סט שלם עוד מהלימודים בתדמור וחלק מהם עדיין שמישים למרות שמ-95 לא שייפתי אותם....
עולות גרושים באיביי
בזמן האחרון צצים מכל מיני נקרות מנהלי פורום רדומים שלא שמעתי עליהם אף פעם ,
מי האנשים האלו ???
עכשיו גם אני מבין, אייל זה הצבע הרומני שעושה פווו.
סכין שקניתי מבית הבשר בחולון. נדמה לי 150 לגדולה ו100 לקטנה, לא בטוח. כבר כמה שנים ומשרתת אותי נאמנה.
כיום פחות חדה מבעבר (גם בגלל שאני לא באמת יודע להשחיז כמו שצריך כנראה). כשרק הגיעה היה מאוד מסוכן לעבוד ולשטוף אותה. חדה ברמה שלא הכרתי.
חותך איתה כל דבר, כולל ביקוע של צלעות וכדומה (אם כי לזה כבר קניתי קופיץ). להב סביבות ה25-26 ס"מ.
ממש נוחה לפרוס שניצלים :-)
רוב הסכינים שהומלצו כאן מיוצרות במפעלי הלהבים של חברת פיסקרס, במקור מנורבגיה אבל כיום בבעלותה מספר מפעלים באירופה.
מיצרים סכינים מעולות במספר רמות מחיר, נוחות ואיכות.
גם הפשוטים מעולים, ובשימוש אצלי כ-10 שנים.
היבואן נמצא ברמת השרון, שמו עומר גרטי.
מוכר במכירה אישית ולא בחנויות.
שווה לבדוק איתו, יותר זול ולא פחות איכותי מהמתחרים (כולל סכינים ארגונומיות ונוחות מאוד.
ד.א. יש גם כלי עבודה לגינון ועוד, אני מאוד מרוצה.
אייל הי
אני במקרה מכיר כמה שמפרקים בשר ברמה יומית , איזה גוש אחד או שניים לפחות , תאמין לי הם מסתדרים עם סכינים שלא עלו על 300 שח מפירמות טובות אבל ללא תארי אבירות גרמנים או 4 סמוראים עם 1000 שכבות ברזל שבישלו איתן בשטח , אין הצדקה היום לרדיפת המותגים לדעתי , גש לצוקר או לארגל בתל חנן ותצטייד בהנחה של מסעדה לפני
שלום, אני בעל ניסיון רב בעבודה עם סכינים. (שנים רבות עסקתי כטבח במסעדות ומלונות).
יש לי מספר רב של סכינים dreizack מסדרת grand prix מחוזק, DICK ן- GLOBAL.
כל החברות האלו טובות ומומלצות, בשנים האחרונות שמתי לב כי אני לאט לאט זנחתי את ה-dreizafk וה-DICK והם נשארות מיותמות במגירה.
אני אישית עובד רק עם GLOBAL הם יותר נוחות לי וגם משקלם קל יותר.
אבל פה גם נכנס עניין של נוחות בכף היד.
אתה הולך להשקיע כסף בסכין טובה קודם כל תשאל את עצמך לאיזה מטרה אתה רוצה את הסכין.
כמעט כל סכין משמשת למטרה שונה ישנם סכינים שמשמשים מגוון רחב יותר של מטרות, בדרך כלל הם נקראים סכיני שף (22", 24", 26").
בכל מקרה לאחר שאתה בוחר את הסכין שלך תקנה גם שטול איכותי וטוב תלמד לעבוד איתו, ולפני כל עבודה שלך עם הסכין תעשה שתיים שלוש השחזות בכל צד והסכין תשאר לך חדה כתער תקופה ארוכה.