תגובה: האם אפשר באופן חוקי להחליף לגראנד ויטרה קצרה את המנוע מ-1.6 ל-2.0 ליטרים?
ישי לדעתע עדיף מנוע 2000 שקיים בארץ והיה יותר קל להשיג חלפים.
כמו שדיויד כתב הכי טוב זה למצוא גרנד ולשחות ממנה חלקים לפרויקט.
אם תמצא (אתה או משהו אחר) אחת לפירוק תעדכן.
תגובה: האם אפשר באופן חוקי להחליף לגראנד ויטרה קצרה את המנוע מ-1.6 ל-2.0 ליטרים?
בשוויץ אני מעריך שמדובר על ה ה-V6 מעניין כמה יעלה לייבא אחד כזה ומה עדיף ה-V6 או ה2.0 הטורי
זה יהיה מטופש לשתול דווקא מנוע כזה איזוטרי בתצורת V6.
אם כבר קרימנאליים אז שיהיה בשביל מה.. שותלים את המנוע של ה XL-7 ורצוי מהמשנתונים המאוחרים עם התיבה.
מנוע פנינה ותיבה 5 מהירויות מצוינת. היה מתאים לי סט כזה ב GV :)
השאלה כמה יעלה כזה תענוג. גם בדלק זה מנוע רצחני!
נראה לי שמנוע כזה יגרוס את הויטרה לחצץ.
אז שורה תחתונה מה עדיף? מבחינת עלות תועלת.
1.6 עם גדישה
1.8 לא יודע אם ניתן להשיג
2.0 V6 עדיין לא יודע מה טיב המנוע הזה הנתונים נראים נחמד אבל כנראה מנוע מיושן
2.0 טורי מודרני של גראנד ויטרה
לקנות גרנד ויטרה 2 ליטר. ואני הכי רציני בעולם.
מנוע 2ליטר של גרנד ויטרה, הכי שמיו בארץ.
תיארתי לעצמי שזאת תהיה התגובה;)
הייתי מעמיק יותר בשיעורי הבית , צריך לבדוק ב auto data האם ה GV 1.6 קצר בא עם מנוע 2.0 ליטר אם כן אפשר להמשיך , אם לא אין טעם להמשיך משום שמשרד התחבורה מתבסס על נתונים אלה מ auto data , והיה וניתן צריך לבדוק את אם הגיר מתאים והאם מתאים גם הסרנים. אני לא מזמן ראיתי סמוראי 94 שהחליפו מנוע מ1.3 ל 1.6 , ועם הזמן הוא שבר את הסרן האחורי משום שלא עמד בעומס ,כנ"ל גם לגבי הצלבים, בגרנד ויטרות יש בעיה של סרן קדמי שעשוי מאלומניום ולעיתים הוא נשבר בזמן מאמץ בעת עלייה, לדעתי קח לך סמוראי 1.3 עם נעילות ,תאמין לי גם חסכוני גם ידני יעשה הכול.