אחרי שיחות מעמיקות עם שמוליקו, נרכש losi night crawler. נקווה שתוך כמה שבועות בארץ.
Printable View
אחרי שיחות מעמיקות עם שמוליקו, נרכש losi night crawler. נקווה שתוך כמה שבועות בארץ.
אתם יןדעים שזה עדיין צעצועים, נכון?
)לא שזה רע, רק בקטע של מןדעות)
אסף.
ומה עם הג'יפים האמיתיים שלנו? לא סוג של צעצוע?...
רק שבשנה-שנתיים האחרונות נהיה קשה יותר ויותר להינות מרכבי השטח שלנו.
מחירי הדלק מוחקים לנו את התחביב.
לדעתי צעצוע מדליק. והכל בעיני המתבונן.
גם אני נשאבתי, פעם היו באגי מקצועית, מכונית כביש, סטדיום טראק חשמלית ועוד.
באיזשהו שלב נמכרו כולם ולאחר כמה שנים שהבן הגדול שלי הגיע לגיל שאפשר להתחיל קנינו לו מונסטר חשמלית , לאחר כחודשיים בשביל שלא ישעמם לו להסיע לבד קנינו לי מונסטר בנזין....
נסיון העלאת תמונות נוסף :
קובץ מצורף 70456קובץ מצורף 70457
אסף, נכון שזה רק צעצוע. אבל.
כשיש לצעצוע דרפנציאל עם מיסבים, סאטליטים קרוס שאפט ונעילה נשלטת +בדלוקים+אפשרות להיגוי אחורי+בולמי שמן +מתלים ושילדות +++++++
בקיצור צעצועים של כיף.
אצלנו בבית, הבן הקטן שלי רועי, הוא זה שהתחיל עם השיגעון, מאז אנחנו כבר עם הרכב השלישי.
הראשון היה cliff climber של duratrax שנקנה כרכב בנוי ללא אלקטרוניקה, כמובן שנקנתה אלקטרוניקה, חופות, צמיגים, בהמשך נתרם לבן של נמרוד מערד.
קובץ מצורף 70458
השני הוא venom creeper שנקנה כקיט להרכבה מלאה, מראש נקנו צמיגים חדשים ואלקטרוניקה משופרת, בהמשך שידרגנו לסרוו טיטניום עם כוח דחף של 24 קילו, ואז הגיע פרויקט הדגל של החלפת שילדה לשילדה מאלומיניום חתוך בלייזר לפי תוכניות מארצות הברית, כמובן על הדרך הוחלפו הסוללות לסוללות ליפו, והוחלפו יחסי העברה לקצת יותר מהירים, כמובן מודבקים בג'אנטים הקדמיים 160 גרם עופרת בכל גלגל.
קובץ מצורף 70460
השלישי והחדש היישר מהking of the hammers, רכב של חברת vaterra שנקרא twin hammers על שם סגנון הרכבים שהוא בנוי עליהם, רכב עם גיר שני הילוכים, סרן חי מאחורה, ומתלה נפרד קדמי עם מהלכי מתלה משופרים, רכב שמעבר לעבירות שלו הוא גם בנוי כמו scale.
http://www.youtube.com/watch?feature...=Ktkg7qahDL4#!
קובץ מצורף 70459
בסיכום כלכלי , כל ההשקעה במשך השנים ועל כל הרכבים לא עברה את המחיר של 15 מכלי דלק.
ולכל החדשים שמתחילים להתעניין יש את הכתבה על הזחלנים בג'יפולוג.
יואב ורועי
מפגש? אפשר להביא את ברבי?
(שאייל ייתן לה סיבוב בלנדרובר)
אסף.
אם מחירי הדלק לא ירדו אז בקרוב לכולנו יהיה רק כאלו
במיוחד לכבודך בועז, הדלקים עולים הלילה ב-12 אגורות.
... אז מה אתה מעדיף? סקייל או רוק-קרולר או אולי רוק רייסר?
ברור שקרולר...
אני נטול קורדינציה ;-)
אני חשבתי על זה כמסגרת לחינוך מוטורי/מכני לקטן.
הרכבה של רכב מאפס כולל ציריות, סרנים, גיר, תיבת הילוכים וכו'
רק יגרום להבנה שלו בגיל יותר מאוחר. אני כבר שנה חושב על מתנה
ליומולדת שלו. הבעיה היא שהוא יהיה בן 6 ואני לא בטוח כמה הוא יהיה
מסוגל להבין ו"לעזור".
חיובי דרור , זו השלדה.
אחלה כלי .
סה"כ השקעה עד עכשיו : 4,700 ש"ח. (בלחץ הזמן והג'ננה לסיים אותו עשיתי הרבה טעויות של מתחילים)
מחר אני מסיע במודיעין בצהריים.
אתה מוזמן לבוא לראות , לצלם (ולהראות קצת את הפרצוף ש'ך סוף סוף...).
זה ייתפוס
שיחקתי עם זה בילדות וקצת התרחקתי מזה עד ש.... הסעתי את הטרקסס סמיט וזהו ... אכלתי אותה
אני לא מכיר את העולם הזה לעומק אבל מצא חן בעיניי מאד יכולת העבירות הגבוהה מאד מחד (קצת פחות מזחלנים יעודיים כמובן) ומאידך בלחיצת כפתור היכולת לנסוע במהירות של 60 קמ"ש
אני כבר מאמן את הבן שלי על כל מיני חיקויים סיניים זולים (הילד בן פחות משנתיים !!!) כדי ש"תהיה סיבה " להוצאה הגדולה של הסמיט
יאללה... איך זה שאין מדבקות ג'יפולוג מיניאטוריות? כיסוי גלגל 2"....
אצלי גם הג'וניור-ג'וניור (יונתן, עוד מעט בן 5), כבר נדלק.
אבל לטעמי זה באמת מוקדם מכדי להעמיס עליו התעמקות במכניקה של הכלי שהיא באמת כמעט אחד לאחד ג'יפ אמיתי, רק ב-1:10... לאט לאט. עוד שנה שנתיים.
קובץ מצורף 70466