בפנים
Printable View
בפנים
רעיון נהדר, אני בפנים.
מציע לחשוב גם על פעילות שמתאימה לכל המשפחה, נניח נקיון.
נשמע טוב למרות שאני סקפטי אבל תכלס מה ובאיזה אופן אתה מציע לעשות את זה?
חברים יקרים,
ההיענות מרגשת ומשמחת אותי.
ותודה על הפרגון לחתימה :cool:
מה שאני חשבתי עליו זה לייצר, בשיתוף הרשות, איזשהו "בנק" פעילויות סיוע. שילוב מנצח של כל מה שאנחנו יכולים לתרום. סתם דברים שעלו לי בראש:
עזרה בהובלת ציוד ובע"ח למרפאות
ימי ניקיונות (פעילות נפלאה למשפחות)
סימון שבילים במדבר
סיוע בארגון ועבודות רס"ר בחניונים המוסדרים
ועוד ועוד.
הרעיון הוא שאם יהיה מגוון פעילויות, יהיה לכולנו קל יותר להשתתף (כי זה לא יהיה בזמן ומקום ספציפיים).
עניין היח"צ אמנם חשוב, אבל מבחינתי מדובר על השקטת המצפון והפנמה של מסר מעט דיכוטומי: יש רעים ויש טובים. אני רוצה להיות מהטובים. והטובים, לעתים לצערם, שומרים על החוק. וזה אומר שהם בצד של מי שאוכף אותו.
אני לא מעז לחלום על היום בו גם השוטרים יבינו את זה (ברלי... תתאפק!)
אתם מוזמנים להציע כיוונים נוספים (גם לגופים שכדאי לפנות אליהם וגם לפעילויות)
גם אני בפנים. נשמע כמו עשייה מבורכת :)
פנוי להובלה בפארק הכרמל
גם אני בפנים, כל תירוץ לטיול מתקבל בברכה, אם אשפר לתרום קצת על הדרך - אז בכלל
גם אני.
בפנים
מצטרף בשמחה רבה!!!!
החיפושית ניגשת לטסט ביום שישי, עוד כמה שבתות על הפרוייקט גמר, ואחר כך אני פנוי לכל פעילות שעלתה פה.
ממליץ לפנות גם לחברה להגנת הטבע.
מקווה לגרור עוד כמה חיפושפלצות.
+1
נזכרתי ביוזמה הברוכה של נדב42, לגבי כיסוי גלגל עם מסר מתאים, שלא יצא לבסוף לפועל...
גם אני אצטרף בשמחה
מצויין. גם אני בפנים.
ע'מ שלא רק הגיפאים המתנדבים יהיו נאמני רט'ג אלא גם שרט'ג תהיה "נאמנת הגיפאים" כדאי לפעול מולה כגוף אחד לאחר גיבוש רשימה כאן. בסיכום עמה (ואני לא רואה סיבה מיוחדת להתנגדות) אפשר לצור לוגו כלשהו שיודבק במקום בולט על הרכב ויבהיר לפקח מי הזדמן בדרכו. לוגו בסגנון "נאמן טבע" או אם יורשה לי ברוח האתר, "גיפולוג בטבע". המדבקות תונפקנה ע'י הנהלת האתר ותשלחנה בדואר לחבר המעונין. מימון "פול" המדבקות הראשון יכול להעשות מראש באמצעות תרומת סכום סמלי מכל חבר שמעונין להכנס לרשימה או באמצעות תשלום תמורת שליחת מדבקה. אולי ניתן גם לפתוח תת פורום לריכוז פעולות ו/או תאום עם רט'ג.
אפשר גם משהו כמו "ג'יפאים עם ההולכים"
הקפצות מים להולכים בשביל.
אני עושה את זה כבר שנים, ללא תמורה.
סחטיין רון..
גם אני בפנים :)
כל הרעיונות האלה טובים ומבורכים אבל זה לא יפתור כלום. מקסימום יעזור קצת בתחזוקה של השטח.
הפתרון נמצא באכיפה ובחינוך, חינוך כי ישנם רבים.שנקלעו לתחביב הזה במקרה או שיש להם טנדר 4*4 אבל אין להם שום מודעות לאיך להתנהל בשטח, כבר פגשתי קבוצה שהשאירה שקיות אשפה ליד עץ שיטה בחצרה כשהערתי להם הם לא הבינו מה אני רוצה מהם, הם היו משוכנעים שמגיע האוטו זבל של הרשות פעם ביום כמו בבית.
באכיפה כי הפקחים אוכפים את החוק על מי שמקיים אותו לא על מי שבאמת צריך לחטוף מהם הם פוחדים לכן העונשים הם קולקטיבים דהיינו סגירת צירים חופים וכו.
עופר, בוא ונאמר ככה - אם לא נעשה שום דבר, במקרה הטוב לא יקרה שום דבר, ובמקרה הרע - יהיה יותר גרוע.
אם ננסה לעשות משהו - מי יודע? במקרה הרע לא יקרה כלום. במקרה הטוב - יש סיכוי לא רע שנצליח.
השטח בכל מקרה ירוויח מזה, ואולי גם היחסים בין הרשט"ג לציבור הג'יפאים ישתפרו - ומי יודע, אולי בסוף נייצר תרבות של דרך ארץ גם בשטח.
מר נחמן ידידי - שלחתי לך ה"פ חשובה בעניין.
גם אני בפנים.
לדעתי צריכים לשמור על פעילות כקבוצה .
ופשוט להתפקד ולהעביר לרשות רשימת חברים אשר מוכנים להרתם לפעילות בה הם צריכים אותנו - פשוט כח עבודה עבור הרשות.
כמובן שצריך להיות ברור להם שההפעלה היא קבוצתית ,אפשר ע"פי אזורים אבל כקבוצה .
נראה לי שהם ישמחו לתגבר את מערך ההעובדים שלם ולהשתמש בנו למבצעי ניקיון ,מבצעי סימון,ולכל עבודה או פעילות שהם ימצאו שאנחנו עלולים להועיל להם.
הרעיון הוא לבוא ולהגיד להם , חברה יש לכם כאן כח עבודה תשתמשו בו לפי הצרכים שלכם.
בהצלחה.