למה מזרק לא יטפטף לך?
אני חושב שאת הצינור הקשיח תקצר ותחבר אותו למיכל קבוע, נניח של 4 ליטר, את השרשורי אפשר גם לקצר ולשים בקצה משהו יותר חזק או נוח לשימוש. וכמו שכתבתי, אני בטוח שיש מכשירים בעלי צורת פעולה דומה אבל יותר רציניים.
Printable View
למה מזרק לא יטפטף לך?
אני חושב שאת הצינור הקשיח תקצר ותחבר אותו למיכל קבוע, נניח של 4 ליטר, את השרשורי אפשר גם לקצר ולשים בקצה משהו יותר חזק או נוח לשימוש. וכמו שכתבתי, אני בטוח שיש מכשירים בעלי צורת פעולה דומה אבל יותר רציניים.
אחת לכמה זמן אתה מחליף שמן בסרנים ?
למיטב ידיעתי זה אחת ל 80-100 אק"מ, או אחרי שהיה ממושכת במים...
ובשביל זה לעשות סיפור ? 20 הודעות, אנשים עוצרים את יומם מלכת רק כדי לחשוב על תשובה בשבילך ?!
יש לך "מרבה גלגלים"? 30 סרנים באוטו ? אתה מחליף לכל השכנים ?
כולה שני סרנים, שאחת לשנה במקרה הגרוע שאתה מחליף בהם שמן, לך למוסך, שלם ככה וככה , יסגרו לך חשבון [ יגידו לך: החלפנו פלטים פלגינות, שטנגה פילטר שמן, את האלמנט לא נכניס לך ... , תביא לנו... , כמה שבא לך ] וחלסנה אל סיפור ...
דבר שני, למי שהציע להרים את האוטו עד שנחשפות לו הביצים, תבוא תנסה אצלי להרים את הבודי עד שייחשפו הביצים, נראה אותך ...:)
גם הייליפט, לא מרים מספיק לגובה...
חה! לך תראה כמה אנשים מנסים לעזור לי לסדר בוקסות במקום אחד :-)
חוץ מזה גם הדיפנדר של אחי בסיפור... אז זה כבר ארבע ביצים ושני טרנספרים
אני בדיוק בתהליך של בניית מכשיר כזה...
לקחתי מיכל של גז מזגנים ישן ..(וריק כמובן..)
עשיתי לו פתח למעלה ועם צינורית שיורדת עד לתחתית ... אכניס לו לחץ אויר מלמעלה והשמן יצא מהצינורית ....
ככל שאכניס אויר יצא שמן אל תוך הסרן או התיבת העברה...
כשזה יהיה מוכן אעלה תמונה לא משהו מסובך..
ראם
את בעיית מילוי השמן בסרנים פתרתי - מיקום וריתוך פקקים גדולים ונוחים אשר נותנים גם ראות ברורה על שיני הקורנה בדיפרנציאל ללא צורך לפרק את הדפרנציאל מהסרן
ניתן למלא שמן מהבקבוק ישירות או מכל משפך פשוט
איתי
קובץ מצורף 71042קובץ מצורף 71043
ואני חשבתי שהפיתרון של המיכל נירוסטה והקומפסור הוא מסובך לביצוע... :-)
כבר שנים שאני משתמש במשאבת נפט כמו שהראו כאן.
לאחרונה ראיתי משהו נחמד, משאבה שמתחברת לגלון שמן - הרבה יותר נקי ונחמד לעבוד עם זה.
אחפש ב eBay אולי אמצא לינק....
כדאי לחמם את השמן לזירוז התהליך.
יש פתרון פשוט.. קוראים לזה למרבה ההפתעה "משאבת שמן".. מתחברת למברגה ביתית, צינור כניסה וצינור יציאה ונגמר הסיפור..
קובץ מצורף 71073קובץ מצורף 71074
הכי נוח- מאחר ובסרנים וטרנספר אותו שמן... אין צורך לנקות בין לבין... הכי נקי שיש.... מפמפמים ועם הידית מפסיקים איך שגולש השמן...
וואלה....
אחלה רעיון...
חברים רשמית מודיעה על פרישה מרעיון המיכל שלי...
לייק למרסס...
אני מחליף מינימום פעמיים בשנה ובלנד רובר זה שני סרנים גיר וטרנספר שזה הרבה שמן כל הטריקים עובדים רק שהמזרק מייאש ומלכלך , משאבת הפלסטיק מלככת ומייאשת . אז כרגע משתמש במשאבת ניקוז מאולץ למיזוג אויר שגשרתי את המצוף לעבודה קבועה ושמתי מפסק חשמלי על הכבל . . הבעייה שכל ליטר + צריך להוסיף לה שמן , אבל עובדת מהר 500 ליטר שעה הספק .
המזרק מלכלך? איך?
שואבים ממיכל ומזריקים למכלול.
בחסרון העיקרי הוא שנכנס רק חצי ליטר כל פעם.