בסוף יש אנשים מתים. ולא משנה אם הם פגעו בעצמם או באחר!
גם משפחתם של אלו שהסתכנו מרצון יחפשו לתבוע את מי שאישר את המירוץ.
גם אדם שהחליק עם האופנוע ואושפז יקבל תביעה מהמדינה על ״ פגיעה של ממש באדם״ אעפ שהוא האדם שנפגע וגם היחיד....
Printable View
בסוף יש אנשים מתים. ולא משנה אם הם פגעו בעצמם או באחר!
גם משפחתם של אלו שהסתכנו מרצון יחפשו לתבוע את מי שאישר את המירוץ.
גם אדם שהחליק עם האופנוע ואושפז יקבל תביעה מהמדינה על ״ פגיעה של ממש באדם״ אעפ שהוא האדם שנפגע וגם היחיד....
דרור;כמה משתתפים היו בתחרויות מוטוריות?
כמה משתתפים היו במרתון ת"א?
כנראה שמבחינה סטטיסטית אתה טועה.
בתור אחד שהשתתף במרוץ, מה שנאמר בתקשורת כרגיל זה גיבוב של שטויות ורצון לערוף ראשים ללא כל הבנה או ידע בתחום.
זה זהה לגבי עניין הספורט המוטורי.
אלו אנשים ממורמרים וצדקנים שכל היום מחפשים את האייטם הבא.
השתתפתי בהרבה מרתונים ומרתון ת"א היה מאורגן למופת! והמזג אוויר בשעות האלו היה נעים ולא חם!
מה אכפת כמה השתתפו? מה שבאמת חשוב זה כמה מפונים באמצע/סוף האירוע לבית החולים ולבית הקברות, ועד כה הסטטיסטיקה של המרתון לא ממש טובה...
ואם מזג האוויר היה כל כך נעים, איך זה שכל כך הרבה נזקקו לאישפוז? ואיך זה ששנים עשרה הוגדרו כ"פצועים קשה" ועוד אחד הרוג לגמרי?
כנראה שה"נעים" הזה היה קטלני.
אגב, למרות מזג האוויר ה"נעים" זה לא מקרה המוות הראשון במרתון בישראל.
לאף אחד אין שום חשק לערוף ראשים. אני ראש וראשון לאלה שחושבים שבנאדם צריך להיות אחראי למעשיו. הודיעו מספיק ימים מראש שביום המרתון הולך להיות שרבי ושמסוכן לרוץ במזג אוויר כזה. לדעתי מי שמתעקש לרוץ - שיעשה את זה כמה שירצה, אבל על אחריותו. כל מי שבא עכשיו בטענות - לעיריית ת"א, למשרד הבריאות, למארגני המרתון - הוא צבוע ומתחסד.
למי שלא הבין את התגובה הקודמת המאוד צינית שלי - חס וחלילה שמחר יוטלו סנקציות ויחוייבו ברשיונות כל העוסקים בריצה, כדורגל או כל ענף ספורט אחר. אבל במדינה הנאורה הזו ספורט מוטורי כן חייב ברשיונות ומוגבל באלף ואחד תקנונים והגבלות ולמרות שהוא כל כך מסוכן, עד עכשיו היו בו הכי פחות נפגעים. זו עובדה מוגמרת, ועם עובדות אין לכם מה להתווכח.
תנחומי למשפחת הרץ שנפטר.
מנסיוני הלא רב (4 תחרויות של המרחק המלא, עוד כמה חצאים ואימונים ארוכים)-
יש הרבה אחראיות המוטלת על הרץ. גם הוא מפחד להפסיק באמצע מסיבת מה יגידו עליו קשה לרדת בתוצאה או לראות את החבר מהאימונים עוקף אותו.
תכנון נכון של ריצה הוא דבר קריטי.
לא. לא כל אחד אמור לרוץ את המרחק ללא אימונים.
שמעתי סיפורי התערבות על לרוץ ללא אימון. אגדות בעיקר.
לרוץ ביום חם זה קשה.
לרוץ ביום כמו אתמול זה נסבל: 25 מעלות בבוקר, חצי מרחק לא אמור להיות בעייתי לרץ שהתאמן נכון.
לא יודע מה היה שם אבל הספורט הזה יש בו סיכון.
שלום לכולם,
אני מרגיש שבגלל רצון למניעת הגבלות על ספורט מוטורי כותבים דברים ללא מחשבה.
קודם כל ולפני הכל יש היום ילד בן שבועיים שיגדל ללא אבא.
תנאי המרוץ היו סבירים לחלוטין!!
יש לא מעט מקרים של ספורטאים עם בעיות לב לא ידועות שמתו במהלך פעילות ספורטיבית
המפורסמים שהם הם הכדורגלנים.
זה אסון שקוברים בחור בן 29 אבל
לא עושים ספורט ללא בדיקות והכנות זה מסוכן!!!
למרות היותי רץ למרחקים ארוכים בעברי אני לא חושב לצאת מהבית ולהתחיל לרוץ 21 קילומטר ככה סתם.
תנחומי למשפחה ויום טוב לכולם.
צחי
כמו שרשמתי במקומות אחרים - הברירה הטבעית...
אחת הסיבות היא הסתגלות הגוף לחום (לאו דווקא קיצוני) לאחר החורף.
סיבה נוספת מרתון ת"א מאגד הרבה מאוד רצים לא מיומנים ולא מקצועיים, וזאת אחת הסיבות למס' הפצועים באירוע.