מיהן בדיוק "החברות האחרות הטובות" שיש להן 255 MT בארץ? שתף אותנו..
Printable View
מיהן בדיוק "החברות האחרות הטובות" שיש להן 255 MT בארץ? שתף אותנו..
כמי שחי את הנושא בתקופה האחרונה... לצערי... אתה טועה.
2 החברות שמצאתי שמייצרות צמיג שטח מלא במידה הזו הן BF ו-GOODYEAR. (יש בטח עוד, אבל לא מאלה שמייבאים סדיר לארץ)
לשני היבואנים אין במלאי צמיגים כאלה.
ב.מ.ב. יבואן גודייר גם לא מתכוון להכניס את המידה הזו להזמנות הקרובות.
BF אמור להגיע תוך חודשיים (לדברי הפקידה שם) שזה בפועל בטח 3-4 חודשים לפחות... :confused:
בקיצור... בעסה.
איל
קראתי קצת את התגובות
ואני מציע לך לא להתעסק בשלב הזה בהגבהה בכלל .
לך תשים צמיגים טובים , ולא בפרופיל המקורי - שטח מלא ..
אין לך טעם לחפש 245 לדעתי .. לך כבר על 33 - ייכנסו לך בלי בעייה מתחת לרכב בלי צורך בהגבהה מיוחדת .
לא מכיר אישור לרכב לצמיג 33 .. לרנגלרים מ2012 ומעלה אין אישור כזה .. וביררנו ..
תצטרך איזה ברנש שיעזור לך כמו הרבה דברים שעושים במדינה הזאת
בפנצרייה שהייתי בה ( אני ואבא שלי קונים שם באופן קבוע ) הציעו לי GOODYEAR , סוג AT במידה 245 וגם ב 255, MT היה להם רק ב 255.
בנוסף, יש את TOYO, גם להם יש צמיגי AT ב 245 , לגבי 255 גם להם אין אבל יש להם מידה קרובה . 265X70 אם אני לא טועה. כמובן שכל המידות שאני מציין מתאימות לג'אנט 17. בנוסף יש את קופר, שלא קיבלתי תשובה סופית לגבי המידות אבל הוא אמר שכנראה שיש גם 245 וגם 255 . כל הצמיגים האלו הם צמיגים שיש לי ניסיון איתם . על ה פייב שלי מורכבים צמיגי קופר כבר שנתיים שראו לא מעט שטח והם במצב כמעט חדש. אני ממש לא מאמין כשאני מסתכל עליהם. מי שירצה אני יכול לשלוח לו תמונה.
לגבי חברות נוספות לא ביררתי אבל קשה לי להאמין שאין.
שאלה לחן.. היום ראיתי את ה GOODYEAR 245 שמורכבים על הרוקיבון שמגיע לארץ . נראה כמו צמיג AT . הוא באמת כל כך בעייתי בשטח ? לי בבחינה קצרה הוא היה נראה לא רע בכלל.
לגבי הקיט הגבהה, מדובר בקיט של full traction עם בולמי fox . אין לי מושג כמה הוא עולה בארה"ב.
לגבי המיגונים, תקנו אותי אם אני טועה, אבל אחרי ששכבתי כמה דקות מתחת לרוביקון מקורי היום נראה לי שצריך לשים מיגון אחורי לדוד של האגזוז, מיגון מנוע ומיגון קדמי למערכת ההיגוי. תקנו אותי אם אני טועה ואם צריך להוסיף עוד משהו ?
הגודייר המקורי הוא ה AT 245. לא ידעתי שיש להם בארץ MT 255X75 וזו הפעם הראשונה שאני שומע על כך. תבדוק טוב אם אכן מדובר על המידה הנכונה. לטויו אין את המידה. לדעתי גם לקופר אין - אולי בחתך 70 שהוא לא רלוונטי.
הצמיג המקורי מצויין. בכביש החוף ובכביש 6. אתה מקבל אותו בלאו הכי כך שאין מקום להתלבטויות - סע עליו מספר שבועות/חודשים ותחליט לבד.
אני אישית לא אוהב להעמיס יותר מדי מיגונים בג'יפים עם שני סרנים חיים. בנוסף למקורי כדאי למגן קניסטר וגחון. יש ברוק סוליד מיגונים טובים מתוצרת שלהם (הם גם מומחים להגבהה שציינת).
בהצלחה, חן
לגודייר יש צמיג 255/75R17 MTR.
רק ש-במב (היבואן) לא מצאו לנכון להביא אותו לארץ. ואין להם תכניות להביא.
האופציה ההגיונית אם רוצים להישאר באותו הקוטר ולא להחליף ג'נט ל-16" זה 265/70R17
אותו 32" (תאורטית קטן מה 255 ב-6ממ) ויש מגוון צמיגי MT במידה.
קופר, BT, יוקוהמה, קומהו ועוד.
איל
וכמובן, לשנות ברשיון...אין אישור יבואן למידה הזו.
קיבלת את הג'יפ החדש ?
מה קורה עם אישור לשינוי למידת הצמיגים ?
האם באמת יש סיכוי ?
אני בטוח שלא רק אני אלא הרבה ממתינים לשינוי כזה חוקי.
אני קיבלתי אישור מנציג היבואן בב״ש שמהם רכשתי את הרכב. כרגע האישור הוא לא 255/75R17 אבל הבנתי שאני אוכל לקבל אישור למידות נוספות. כרגע מידות אחרות לא מעניינות אותי אז לא ביררתי לעומק אילו עוד מידות אפשריות. בכל מקרה את השינוי אני אעשה רק כאשר הצמיגים המקוריים שלי ידרשו החלפה.
בנוסף, אני מחפש גגון לרכב, למרות שגם מוטות מקשרים יספקו אותי כרגע. יש המלצות ?
גגון כזה?
גם אני רוצה האמת...
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=74830
קובץ מצורף 74365
נראה כאילו הוא תוכנן במיוחד לג'יפ שלי ;).
למרות שקצת מפחיד אותי שהוא יושב על הציר של השמשה האחורית . הייתי מעדיף שני מוטות מקשרים שישבו על המרזב ועליהם להרכיב גגון . למרות שאני אספתק גם בשני מוטות שיהיה אפשר לעגן איתם ציוד לגג. בעיקר מזרנים וציוד עם נפח ובלי יותר מדי משקל..
רן, אנחנו עדיין מחכים לאישור שהבטחת על מידה 33".
לא בדיוק הבנתי - קיבלת אישור ל 255?? נשמח לראות דבר כזה - אישור יבואן כאן בארץ לצמיג המקורי של הרוביקון...
[
מידה של 255 לא בעיה לקבל עד שנת 2011 הם היו באישור התקינה של הרכב גם 255 וגם 245
מידה 33 נראה לי שהיבואן לא יתן
נכון, אבל משנת 2012 ואילך לא היה אישור לשנות ל 255. רק המידה המקורית, 245 הייתה מאושרת.
כמו שרשמתי, כרגע יש לי אישור ל 255 אבל הבנתי שאפשר לקבל אישור למידות יותר גדולות. לפני שבועיים פגשתי מישהו עם רוביקון 2012 שנקנה בארץ ולו היו צמיגים במידה שגדולה מ 255, אני לא זוכר איזו מידה בדיוק. והם היו מאושרים ברישיו.
אני ממליץ לך לבדוק שוב מול היבואן. יכול להיות שיש החלטה עקרונית לאשר שינוי מידות.
ניתן לכייל ועוד הרבה אופציות באמצעות SUPERCHIPS