תגובה: כגיפאי מתחיל עם איזה תוכנת ניווט להתחיל ואיזה מערכת
ובניגוד לשני קודמיי, למרות שאני מכבד את דעתם:
אמליץ בחום לקרוא את התגובות לתוכנת TWONAV גם כאן באתר, ולשים דגש על התלונות הרבות על התוכנה ועל נושא האי-תמיכה של החברה.
לדעתי ומסיוני עם כמה תוכנות- היום, כשיש אופציות חינמיות מעולות וגם אופציות טובות במחיר שפוי- אין שום סיבה לרכוש מהם דבר.
מישהו יכול להסביר איך משתמשים ב orux ?
איך מורידים מפות ומאיפה? איך מעלים מסלול? (תומך TWL ?)
תודה,
סער
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
מישהו יכול להסביר איך משתמשים ב
orux ?
איך מורידים מפות ומאיפה? איך מעלים מסלול? (תומך TWL ?)
תודה,
סער
מפות להורדה, למשל כאן יש הסבר וקישור.
מפות נוספות ותצ"אות ניתן לייצר לבד למשל ע"י תוכנה כמו MOBAC או לקבל מחברים טובים.
לא תומך ב TWL שהוא פורמט שלא ממש נפוץ בעולם. תומך בפורמטים הנפוצים בעולם.
כשיהיה לך מסלול gpx או kml וכיוצ"ב, תראה שזה ממש קל להעלות מסלול.
מקווה שעזרתי.
בהצלחה.
תודה.
איך אני מעלה את זה לנקסוס 7? אני לא רואה את הספריות הרלוונטיות להעלאת המפות (המפות על המחשב שלי, הנקסוס מחובר למחשב ואני לא רואה את הספריות המבוקשות)
תודה,
סער
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Saar
תודה.
איך אני מעלה את זה לנקסוס 7? אני לא רואה את הספריות הרלוונטיות להעלאת המפות (המפות על המחשב שלי, הנקסוס מחובר למחשב ואני לא רואה את הספריות המבוקשות)
תודה,
סער
אתה צריך למצוא ספריה בשם oruxmaps, ובתוכה ספריה בשם mapfiles.
לשם אתה צריך להעתיק את ספריה המפה שלך.
אין לי ספריה כזו.
אני מחפש דרך ה USB במחשב.
רעיונות?
תודה,
סער
עריכה: מצאתי את הספריה, מסתבר שיש להם (לאנדרואיד) באג, אחרי ההתקנה צריך לעשות REBOOT על מנת לראות את הקבצים החדשים.
אז אולי נעשה קצת סדר.
אני לא חושב שמשלמים על התוכנה אלה על המידע,
לכל התוכנות יש ממשק חלונאי עם יתרונות וחסרונות כאלו ואחרים אבל עם כל אחת מהן אפשר להסתדר, זה רק עניין של הרגל.
לעמוד ענן יש את נקודות העניין ולטונאב יש שקפים של שיטחי אש ושמורות טבע.
מעבר לזה לשתיהן יש מפות סימון שבילים כשלטונאב יש גם מפות של שבילנט שהן יותר מפורטות אבל לא מכסות את כל שטח המדינה (ובואו לא נכנס לויכוח פוליטי על גבולות, בפועל אנחנו מטיילים גם ביו"ש)
לאוזי (שלא הוזכרה כאן) ולאורוקס החינמית יש מפות סימון שבילים לא מעודכנות ולא מדויקות אבל סבירות
ועכשיו נשאלת השאלה כמה אתה מוכן לשלם עבור המידע?
שים לב גם לפרוייקט של STEED שממפה את בשבילים המסומנים באופן דומה למפות שיש ב OPEN STREET MAP, לי עדיין לא יצא לראות את זה אבל שמעתי הרבה מחמאות.
הפרוייקט יוצא בימים אלו לכולם ואז כולם יוכלו לעזור במיפוי, יש סיכוי גבוה מאוד שתוך כמה חודשים יהיו מפות סימון שבילים טובות וחינמיות לאורוקס החינמית ואז נשאלת שוב השאלה,
כמה כסף שווה המידע של עמוד ענן (שזמין באינטרנט בחינם) והשכבות של טונאב, שגם הן זמינות באינטרנט בחינם.