המוסכניק שלו דיבר על היילקס בכלל, בלי לראות את הרכב הספציפי, והאמירה הזו לא ממש אחוזה במציאות.
התיאור של הרכב הספציפי נשמע כמו נבלה.
סוגיית הנעילה: מאז ומתמיד הרכבים נמכרו עם או בלי, לפי דרישת הלקוח, זה שאין לא אומר כלום.
Printable View
המוסכניק שלו דיבר על היילקס בכלל, בלי לראות את הרכב הספציפי, והאמירה הזו לא ממש אחוזה במציאות.
התיאור של הרכב הספציפי נשמע כמו נבלה.
סוגיית הנעילה: מאז ומתמיד הרכבים נמכרו עם או בלי, לפי דרישת הלקוח, זה שאין לא אומר כלום.
היי דורון. אני חשבתי שהוא מדבר על הרכב הספציפי. לגביי הנעילות אצלנו בעמק יזרעאל לא זוכר מישהו שקנה בלי...לא ידעתי שאפשר היה לקבל אותם בלי...
כמו שזה נשמע גם ב5000 שקל לא הייתה קונה את הנבלה שתיארת...
ואם אתה חושב שאתה יכול לעשות יישור קו (שהוא יותר השלמת חוסרים) ב25000 ועוד במוסך ולא בעבודה עצמית, אתה אופטימי עד נאיבי.
מציע לך להמשיך לחפש, בסוף הכלה תגיע...
אני עם גלעד ומניסיון עם ישור קו של הפראדו שלי עכשיו שנשמע שהוא במצב הרבה הרבה יותר טוב ממה שתיארתי אני הגעתי לכמעט 30000 שח ....תמשיך לחפש משהו יותר טוב. חבל על הכסף, הבריאות ועוגמת הנפש...
ב5000 שקל אתה מוצא נבלה נוסעת..
לפותח השרשור,
כל שקל שתשקיע ברכב מדוגם יחזיר את עצמו הרבה מעבר לרכישה של רכב ערום ושדרוג לאחר מכן.
תחפש את הרכב הכי מדוגם ומיושר שנכנס לך בתקציב.
לא חסרות נבלות באתרי המכירות, וההיילקסים המסודרים ומדוגמים נמכרים במחירים גבוהים שאותם דורשים המוכרים (בצדק או לא).
תמשיך לחפש, אל תתעצל לנסוע לראות עוד כלים.
אני חיפשתי המון זמן היילקס ולאחר חצי שנה מצאתי, לא להישבר וסבלנות זה המפתח לקנייה טובה.
שלום לך חבר...הצעה קטנה ממני,כבעל היילקס,או שתביא רכב מקורי במחיר שפוי ובמצב טוב ותשפר אותו לבד ובזהירות[ככה אתה יודע שהכל חדש] או שתביא רכב משופר ותשלם עליו כמו שצריך[ככה תוכל לחסוך הרבה שקלים על שיפורים ושאלות],לקחת רכב כמו שאתה מתאר זה בור ללא תחתית.ועוד דבר קטן-לסיים ב20-25 אלף אתה לא תסיים.
בהצלחה.
הזול עולה יקר
נעלמתי מס ימים אולם אני מודה לכולם על התגובות הענייניות.
בזכותכם אני מוותר על אותו היילקס וממשיך בחיפוש.
יום מקסים לכולם.
כל היילקס שנמכרת בפחות מ60 אלף היא נבלה סרוחה וכנראה לא שווה הרבה או שהיא במצב תחזוקה טוב אך לא משופרת בכלל .......
היילקס ב60 אלף ומעלה מתחיל להיות מעניין גם בה תצתרך להשקיע לא מעט ...........
היילקס באזור ה 80 ל100 אלף ממש טוב משופרת ומתוחזקת ברמה ..........
היילקס בתחום 130 אלף וצפונה [ויש כאלה ] זה בן זונה של אוטו מיפלצת עבירות בכל שטח .........
אם אתה מתכוון לשימוש יום יומי חפש פראדו ההילקס לא מתאימה הפראדו יתן לך גם שטח וגם כביש ..........
למכירה היילקסים ב130,000. המלאי מוגבל.
המבצע נמשך מהיום עד מחר וממחר עד סוף השנה.
נראה לך שאני פראייר לקנות רכב לי גלגל ספייר...... :D
חחחח
דרוש גלגל ספייר.
כן אתה פראייר כמו הרבה חברים פה שנוסעים בהיילקס סטנדרטית או סטנדרטית פלוס סובלים מנסיעה מחורבנת בעיקר בכביש וגם בשטח רעש, סחיבה של מריצה ,ועוד ביום יום ולא מנצלים את היכולת שטמונה ברכב הזה בשטח ,סובלים רוב הזמן ,במדינות אחרות קונים את הרכב ב 2000 דולר ומשקיעים עוד 20000 אלף דולר ומקבלים רכב פצצה ,רק פה קונים פעמון ב150 שח ואחר כך מתלוננים שהוא נישבר אז למה לסבול סעו בפראדו או בפרייבט כיסחוני יותר נוח יותר ונוסע ............