אם אתה טוב גם בלקרוא ספרים כמו שנאמר כאן, יש את מדריך הריתוך של היינס , יש שם הכל על כל סוגי הריתוכים, כמובן שזה לא תחליף להדרכה פיזית אבל תוכל לקרוא ולהבין איך כל ריתוך עובד ואיזה סוג משתמשים לעבודות שונות.
מומלץ :wink:
Printable View
אם אתה טוב גם בלקרוא ספרים כמו שנאמר כאן, יש את מדריך הריתוך של היינס , יש שם הכל על כל סוגי הריתוכים, כמובן שזה לא תחליף להדרכה פיזית אבל תוכל לקרוא ולהבין איך כל ריתוך עובד ואיזה סוג משתמשים לעבודות שונות.
מומלץ :wink:
ש לי את הWelder's handbook. של richard finch.
מסביר בפרוטרוט על TIG,MIG,PLSMA,ARC,OXYACETYLENE.
תנסה לשאול את אריאל 0547701560 לגבי קורס ריתוך בסיסי יותר.
מיכאל שלום ...
כמו שציינת , אורך הריתוכים שצברת הם הבסיס הראשון לאיכותם ...
אבל , כמו שמשתמע מדבריך , אתה רוצה גם להבין בדיוק מה אתה עושה , ואיזה חוזק ריתוך בדיוק אתה מקבל ..
זה מצויין , רק שאת זה תוכל ללמוד רק בקורס מיקצועי .... אז יאללה , תאסוף כסף ותתחיל למוד להיות מיקצוען .
נ.ב - ציינת שריתוך מיכלי לחץ היא הדרגה הגבוהה ביותר , אם כך .... אז טעות בידך , יש הרבה דרגות מעל זה , והגבוהה ביותר שאני מכיר היא ריתוך צינור נפט תת-מימי ( פעיל ד"א .... כן כן ... יש דבר כזה )
שגיא .
פחח ריתוך צינור נפט תת ימי....בררתי פעם, כשהייתי צעיר ורווק.
הקורס עלה בסביבות ה50 אלף דולר, היית מכסה אותו תוך שבועיים אבל להיות שבועיים בתא לחץ 350 מטר מתחת לפני המים די לא עשו לי את זה :D
דברתי עם אריאל מההודעה הקודמת, אני מקווה לגייס כסף לכמה שיעורים פרטיים.
אני מאמין שאוכל ללמוד לבד אבל צריך כמה שיעורים על מנת לקבל את המגע הנכון.
מיכה שלום
תראה אני בעל נסיון מאד עשיר בריתוך (יחסית למישהוא שזה לא המקצוע הראשי שלו) אני מוסמך לרתך צנרת מים וגם ביצעתיח ריתוכי צנרת דלק (אמנם לא תת ימי אלא בקצא"א) צריך המון ניסיון והרבה סבלנות וכל מי שקופץ מרתכת של זרם חילופין שעולה 500 ש"ח להיות רתך של דודי לחץ חולם לעשות זאת שבשוע חודש או אפילו שנה (אלא עם כן אתה הולך לישון עם הידית ריתוך ביד) כמות האלקטרודות הקיימת בחוץ ושיטות ההכנה לריתוך הם כל כך גדולים שבנאדם היה משתגע מכמות המידע שהיו דוחפים לו אם הוא היה צריך לדעת את הכל.
כל עןד אתא עןבד עם ברזל רגיל ST-37 או ST-52 אין צורך מיוחד לעבור לאלקטרודה אחרת מה-6013 למרות שZ4 היא אלקטרודה מעולה היא יותר לפלדות.
אבל ריתוך צנרת זה דבר מאד לא נוח עם אלקטרודה. (פרט 6010 ) שזו אלקטרודה ללא שלקה ומשמשת לריתוך צינורות מים וניתן לרתך איתה לכל הכיוונין גם מלמעלה למטה בניגוד לשאר האלקרודות פה.
אחרי כל זה אני חוזר על מה שברוך אמר פה תקנה רתכת CO2 עם אתה מתכוון לבנות רכב או שניים כי את לא תאמין על איכות הריתוכים שאדם לא מיקצועי מסוגל לייצר איתה וגם הייכולת שלה לרתך בכל זוית ולכל כיוון.
נכון יש לה כמה חסרונות אבל כל רתכת פשוטה יכולה לחפות על אלו.
בהצלחה
ארנון
האם זה הקורס היחיד שזמין בארץ לריתוך?ציטוט:
נכתב במקור על ידי lizard
(אין במרכז?)
יש גם את הבחור הזה אריאל שמעביר קורסים בת"א.
בקשר לרתכת.
תאמין לי, אני מאוד רוצה רתכת CO2. אבל יש כמה בעיות. גם אם אני לא מתחשב בעלות הרתכת עצמה, יש בעיה אחרת חמורה לא פחות.
אין לי תשתיות חשמל לרתכת שכזו.
יש לי מחסן עם הזנה חד פזית ושקע 3 פינים רגיל.
לסדר הזנה תלת פזית+ארון יעלה לי הון עתק. להערכתי מדובר על 10 אלף שקל לפחות.
כלומר, הרתכת תעלה לי בסופו של דבר מסביבות ה15-16 אלף שקל.
במחיר הזה אני מאמין שאפשר לקנות רתתכ זרם ישיר מאוד מאוד טובה+אלק' איכותיות וזה עובד על זרם חילופין חד פזי 220V שיש לי כבר.
תאמינו לי שהשיקולים לפה ולשם בקשר לקניית רתכת לא נעלמו מעיניי. אני באמת מנסה ללמוד כמה שיותר ממגוון רחב של בעלי מקצוע.
נכון לעכשיו רתכת זרם ישר היא הפתרון המועדף עלי.
תודה
מיכה
כאשר אנחנו מדברים על רתכת זרם ישר "חד פאזית" לא תמצא בשום מקום משהוא במחיר של 15,000 ש"ח כיוון שזה המחיר לשמונה כאלו.
מחיר התקנת חיבור תלת פאזי הוא בסביבות 2000 ש"ח לחברת חשמל ועוד לחשמלאי שיתקין את הארון.
רתכת CO2 חדשה לא גדולה ניתן לקנות באזור 5000 ש"ח אבל השאלה היא כמות הריתוכים הנדרשת?
כי ישנם רתכות CO2 חד פאזיות אבל הם נקראות רתכות להחזקה ביתית והם בגודל של רתכת ביתי קטנה.
כדאי שתברר בכמה מקומות.
ארנון
אחד שמרתך מעט.ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
אחד שמרתך בחוץ ברוח.
אחד שמרתך סוגי חומר שונים, ובעלות נמוכה יכול לכסות מגוון מוצרים.
אחד שלא רוצה לשלם 5800 ש"ח עבור חיבור תלת פזי (וזה רק התשלום ל"פילר" לא כולל הארון בבית).
אחד שהרתכת היא גם האוטוגן/פלזמה שלו, ומשמשת גם לחיתוך.
אחד שמרתך חומר עבה במיוחד.
אחד שמרתך חומר לא מוכן, וזקוק לחדירה, למשל חלודה.
אחד שרוצה לחסוך עלויות כי הוא לא מתפרנס מכך.
דרך אגב מיכה, רתכת שנאי, אמנם שוקלת פי 4 מרתכת אלקטרונית לאותו זרם, אבל לרתכת שנאי טובה
אין בלאי. שנאי לא מתקלקל!!! והוא מרתך יותר נעים. וכל זה מעבר למחירו הזול של השנאי.
בברכה,
קיד.
דרך אגב, כמה אנשים מעוניינים בקורס ריתוך? אולי אפתח כיתה :?:
אם תפתח כיתה אז תגיד :-)
בקשר לרתכת זרם חילופין, שקלתי לקנות את הרתכת 250 AMP מ ל.כ, הבעיה היא, שוב, שהיא דורשת תלת פאזי.
לארנון, מאחר והחלק שלי במחסן נמצא בצד הרחוק מהעמוד חשמל, בערך 35 מטר, אז אני אצטרך להביא טרקטור שיחפור תעלה. אני אצטרך להביא כבל שעולה הון עתק בשביל שיעביר 60 AMP כפול 3 פאזות, אני צריך לשלם לחברת חשמל בעבור החיבור, צריך לשלם לחשמלאי בעבור ההכנה לחברת חשמל וצריך לשלם לחשמלאי בעבור התקנת שקעים וחיווט של התלת פאזי.
אין מצב בעולם שזה עולה פחות מ5000 שקל, דברתי עכשיו עם חבר שלי שעשה משהו דומה ולדעתו מדובר על 20 אלף שקל בערך.
חוץ מזה, תקרא את מה שקיד כתב. בסופו של דבר רתכת אלק' שיודעים להשתמש בה כראוי יכולה לתת פתרון מצויין. זאת דעתי לפחות.
לקיד. הסיבה לרתכת זרם ישיר היא בעיקר, אך לא רק, הנושא של הזנת החשמל.
חוץ מזה, אם אני לא טועה, אז יש קטע שנניח ויש לי רתכת זרם חילופין ואני מרתך ב100 אמפר. בתכל'ס מה שמגיע לאלקטרודה זה לא 100 אמפר אלא פחות.
אני לא זוכר בדיוק אבל נדמה לי שקראתי שברתכות זרם ישיר יש פיצוי על הנושא ואתה מקבל בדיוק מה שאתה רצית. שוב, יכול להיות שאני טועה. קראתי את זה מזמן.
חוץ מזה, לפי מה שנאמר לי ע"י כמה מומחים, לי אישית עדיין לא יצא לרתך עם זרם ישיר, הריתוך הרבה יותר קל עם זרם ישיר מאשר עם זרם חילופין.
בנינו, אם לא היו גונבים לי את הרתכת שקנו לי לבר מצווה, קולות של בכי חנוק, אז בכלל לא היה לנו את הדיון הזה :-)
אגב, יש רתכת CO2 של 80 אמפר שמתחברת לבטריה של הרכב.
הסליל נמצא בידית והוא מהסוג שלא מצריך מיכל CO2.
הרתכת מיועדת לתיקוני שטח ועולה בסביבות ה4500 שקל.
אני לא זוכר מי היבואן אבל וכל לחפש אם זה מעניין מישהו.
הרתכת הזו לא מיועדת לעבודות מסגרות שוטפות אלא לתיקוני דחק בשטח.
הרתכת CO2 הניידת נמקרת ברסטה
www.rasta.co.il
אז קיד מתי אתה פותח כיתה ?
כאן מדברים על בניית שילדות צינורות ועבודות נלוות בכלי רכב(הלו, זה ג'יפולוג, זה???)ציטוט:
נכתב במקור על ידי קיד
אז, זה לא נקרא לרתך מעט;
וזה לא לרתך בחוץ וברוח;
ולא ריתוך סוגי חומר שונים(אולי טיפ טיפה של פלדה עם יציקות);
ובכלל לא ריתוך של חומר עבה במיוחד;
ובודאי שלא ריתוך על חומר לא מוכן, או חלודה!!!!!!!!!!
ובודאי שלא חסכון בעלויות - ריתוך רציף עם co חסכוני בערך פי 5 מריתוך
עם אלקטרודות(בדוק, לפי בדיקות של מפעלי ייצור רכב, שכולם עובדים במיג),
הן בשל הרציפות, הן בשל אי אבדן חומר והן בשל חסכון ניכר בזמני ניקוי השלאקה, ההברשה, החלפת האלקטרודות וכו' וכו'.
ומה עם קלות הריתוך והיכולת לסתום פערים הרבה יותר גדולים בחומר?
התכל'ס, בלי תיאוריות והתפלספות מיותרת, הוא לעבוד עם מיג. ממילא מי שנוטל על עצמו לבנות רכב, כולל תכנון לא רק של שילדה אלא של כל מערכות הרכב, לא יכול להסתפק בכלים ובשיטות עבודה של חובבנים ביתיים ושל חקלאים שמתקנים שברים בכלים חקלאיים עם אלקטרודות שאוכלות גם חלודה.....
מסכים :!:ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
קיד.
כל הכבוד ברוך
מקווה שהחבר'ה פה מבינים שמדובר פה בבניית כלי רכב ולא עגלות לדרדור בירידה של כיתה א'.
בתור אחד שחשב פעם שאין תחליף לאלקטרודה וקיבל "סטירה מצלצלת" מרתכת CO2 אני מסכים איתך בכל מילה.
יש אלקטרודה אחת שדי מתקרבת לזה 6010 אבל מאד קשה לעבוד איתה וצריך הרבה ניסיון.
ברוך , עכשיו אני רוצה להטריד אותך.ציטוט:
נכתב במקור על ידי הצפרדע
כתבת על מקצועיות בבניית כלי רכב, וידידנו מיכה "הולך" להשקיע 15000 ש"ח ברתכת תיל רציף + חיבור תלת פזי.
האם לא חשוב יותר שידידנו מיכה ירכוש מכופפת קודם? מדובר על עלות מגוחכת ביחס לעלות ציוד ריתוך.
אין לזה סוף ברוך.
אני לא מאמין שמיכה הולך לפתוח בית מלאכה לריתוך שלדות. ובמידה שמיכה יבנה את חמשת השלדות הראשונות עם אלקטרודה, אזי יהיה לו בסיס איתן להבנת מכלול הציוד הנדרש + סדרי עדיפויות. ברוך אתה יודע כמה ציוד דרוש, ובטח גם את העלויות, אבל...ישראל כאן. מחיר כלי העבודה בארץ, הוא גורם עיקרי בתמחור העבודה, להבדיל מעלות השעות.
בברכה, והלוואי שנראה כאן מפעל שלדות רציני במהרה.
קיד.
קיד
"מפעל השלדות" של ברוך נמצא לא רחוק ממך אתה יכול לבקר אותו
האמת שאני מתכונן כבר הרבה זמן לבקר אותו רק שזה לא יוצא :(