תגובה: שאלה בנושא ממיר של יס
זה גם נכון , אבל זה עניין אחר.
לכל חברת שידורי לווין יש זכויות שידור באיזור מסויים , וכאשר היא נקלטת באיזורים שאין לה זכויות שידור שם , זה תחום יותר אפור.
מה שאני רמזתי עליו ,ניתן לעלות על אנשים שמשתמשים בצורה פירטית בסרבר מרכזי , לקבלת מפתחות ההצפנה (שמשתנים בהתאם לזמן)
מי שמחובר רק לצלחת וממיר בלי אינטרנט או טלפון - הסיכוי לעלות עליו הוא אפסי.
אהלן חבר'ה.
אמנם זה נושא ישן אבל רלוונטי לא פחות.
אני גר בדירה שכורה, ועל הגג יש אנטנה של יס, שלמיטב ידיעתי אף אחד לא מחובר אליה.
בהנחה ואוכל להתחבר אליה בשימוש ממיר (למעשה שניים - אחד אפור ישן, ללא VOD או HD ואחד חדש) וכרטיס חכם פעיל שברשותי, אוכל לקלוט את כל התכנים של יס שבכרטיס?
האם עדיין אין ערוץ חזור (עבור שני הממירים)?
מה הסיכוי שיס תעלה על הקומבינה?
תודה!
תיאורטית - כן, חוקית - לא
אין ערוץ חזור ללויין דרך הצלחת
מה שכן הטכנאים בדרך כלל מזיזים את הצלחת כשמנתקים מנוי וכדי לכייל אותה מול הלווין מחדש צריך מיכשור מיוחד או הרבה סבלנות..
Sent from my iPhone using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
asypeer
תיאורטית - כן, חוקית - לא
אין ערוץ חזור ללויין דרך הצלחת
מה שכן הטכנאים בדרך כלל מזיזים את הצלחת כשמנתקים מנוי וכדי לכייל אותה מול הלווין מחדש צריך מיכשור מיוחד או הרבה סבלנות..
בוא נישאר רגע בפן התיאורטי.
בהנחה וכיילתי מול הלווין מחדש - שני הממירים יעבדו ללא ערוץ חזור? משמע סיכויים אפסיים לגילוי?
ואז מישהו יגדיל ראש ויתקשר לשאול למה לא עובד ה vod
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אני לא יודע לגבי המתוחכם יותר, מניסיון אצל חבר בכוכב אחר הממיר הרגיל עבד בלי בעיה במשך תקופה. ייתכן וחובה שיהיה קו טלפון בשביל הממיר עם הVOD ואז אתה בבעיה.
אל תפתח קריאה בשירות..(שחר הקדים אותי)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
just4u32
אהלן חבר'ה.
אמנם זה נושא ישן אבל רלוונטי לא פחות.
אני גר בדירה שכורה, ועל הגג יש אנטנה של יס, שלמיטב ידיעתי אף אחד לא מחובר אליה.
בהנחה ואוכל להתחבר אליה בשימוש ממיר (למעשה שניים - אחד אפור ישן, ללא VOD או HD ואחד חדש) וכרטיס חכם פעיל שברשותי, אוכל לקלוט את כל התכנים של יס שבכרטיס?
האם עדיין אין ערוץ חזור (עבור שני הממירים)?
מה הסיכוי שיס תעלה על הקומבינה?
תודה!
אין ב-יס ערוץ חזור, זה נעשה באמצעות קו טלפון.
כרטיס לממיר חייב להיות לממיר מסויים. אתה לא יכול לקחת ממיר ששוכב אצלך בבית ולהכניס לתוכו סתם כרטיס, גם אם הוא פעיל ועובד על ממיר אחר.
הדרך היעילה לעשות את מה שאתה רוצה זה שמישהו שמחובר חוקית ל-יס יזמין ממיר נוסף ואת הממיר הזה תיקח אליך לדירה השכורה. זכור שהממיר נועל עצמו אם הוא לא מחובר לחשמל 24 שעות.
טכנאי יס מצווים לספור את כמות הממירים בדירה אליה הגיעו לצורך קריאת שירות.
ולא, יס לא תעלה על הקומבינה.
בהצלחה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
יוסי בר צבי
אין ב-יס ערוץ חזור, זה נעשה באמצעות קו טלפון.
כרטיס לממיר חייב להיות לממיר מסויים. אתה לא יכול לקחת ממיר ששוכב אצלך בבית ולהכניס לתוכו סתם כרטיס, גם אם הוא פעיל ועובד על ממיר אחר.
הדרך היעילה לעשות את מה שאתה רוצה זה שמישהו שמחובר חוקית ל-יס יזמין ממיר נוסף ואת הממיר הזה תיקח אליך לדירה השכורה. זכור שהממיר נועל עצמו אם הוא לא מחובר לחשמל 24 שעות.
טכנאי יס מצווים לספור את כמות הממירים בדירה אליה הגיעו לצורך קריאת שירות.
ולא, יס לא תעלה על הקומבינה.
בהצלחה.
יש ממירים שאינם בשימוש, תחת מנוי שמחובר חוקית.
בהנחה וממיר ננעל, אי אפשר פשוט לבקש איפוס ממירים (כאשר הממיר שאינו בשימוש כבר מותקן בדירה השכורה)?
אני חושב שקיבלת פה מספיק אינפורמציה. נושא החוקיות פה ברור ולדעתי האישית מעבר הדברים לא צריכים להיות מפורסמים בפורום ציבורי.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
just4u32
יש ממירים שאינם בשימוש, תחת מנוי שמחובר חוקית.
בהנחה וממיר ננעל, אי אפשר פשוט לבקש איפוס ממירים (כאשר הממיר שאינו בשימוש כבר מותקן בדירה השכורה)?
ידעתי היטב למה אני כותב את שכתבתי.
אין דבר כזה "איפוס ממירים". ובכל מקרה לדעתי הממיר הקיים שמותקן בדירה השכורה כבר נעול. אכן".
האפשרות היחידה, להזמין ממיר אצל לקוח קיים, זה יעלה לו עוד כמה שקלים לחודש, יגיע טכנאי של יס, יתקין אותו עם הכרטיס וישייך את הכרטיס לממיר (דרך התקשרות למוקד שלהם) ואחרי לכתו תוכל לקחת את הממיר ולהעבירו לכתובת אחרת.
כל ניסיון אחר לא יצלח.
ועוד מילה. אתה אומר שיש לך כרטיס פעיל. איפה הממיר שלו? קח אותו ובא לציון גואל. ממילא הממיר לא יעבוד עם כרטיס אחר.
בהצלחה.