קצת גז והבחור מגיב כמו שצריך - מפרפר גם על אספלט :cool: https://www.facebook.com/video/video...53052641398557
Printable View
קצת גז והבחור מגיב כמו שצריך - מפרפר גם על אספלט :cool: https://www.facebook.com/video/video...53052641398557
איזה מדד זה בדיוק "מפרפר על הכביש"?
גם הניסאן טארנטה (טרנו) שלי יודע לעשות את זה...
תראה עבודת מתלים וכו.. אולי אז נדע שזה מפלצת...
תדהר.
1. הטראנו שלך היה מת לעשות את זה. יש לו שילדה מצויינת אבל הוא בהחלט שייך לקטגוריה של ״עגלה״.
2. ״פרפור״ יכול להוות אינדיקציה להרבה דברים, כמו מנוע חזק ומומנטי, חלוקת משקל לא נכונה, חוסר משקל על הגלגלים המניעים, גלגל קטן מידי , מידת השקיעה של המתלה בהאצה, המוטות המייצבים(בעיקר בסיבוב),ועוד.
3. כשהרכב איננו סובל מגלגל קטן מידי, כשחלוקת המשקל טובה כאשר על הסרן האחורי יש משקל מספיק, בלי להיכנס כרגע לפרטים ונתונים, וכאשר יש מידה נכונה של אנטיסקוואט, והרכב יכול ל״פרפר״ על אספלט, שם האחיזה היא מירבית, זה אומר בגדול שהמנוע חזק ויש עתודות כח גם למצבים קיצוניים שנתקלים בהם עם רכב מירוץ בשטח.
4. אתה יכול לצאת מהנחה שאת הענינים הבסיסיים כמו משקלים, חלוקתם, אחיזה על אספלט, הספק ומומנט של המנוע , מבנה המתלה האחורי ומידת האנטיסקוואט שבו, וגם יחסי העברה בכלל ובגיר בפרט, אני יודע לחשב.....
5. לא הכל ברכב מירוץ הוא המתלים, בעיקר ברכב עם מהלך מתלה מוגבל בתקנון, ויש נתונים ופרמטרים אחרים חשובים, ביניהם הספק המנוע - לא סתם נולד ענין הרסטריקטורים בתקנון ה FIA.
6. ככלל, במכוניות מירוץ אין חיה כזאת שנקראת עודף כח. לכל היותר יש נהג שלא יודע להשתמש נכון בכח שעומד לרשותו.
7. לכן כתבתי מה שכתבתי, כלומר שלאור כל הנתונים ברכב הזה, יש לו מנוע שיכול לתת מענה מצויין על הנדרש מרכב מירוץ כזה.
8. פרמטר חשוב נוסף ברכבי מירוץ הוא יחס משקל/הספק - ראה פוסטים של נמרוד בנושא, לא זוכר איפה. הרכב שוקל כ 1600 קג ויש לו כ 250 כ״ס, מה שאומר יחס מכובד מאד.
9. חוץ מזה, למה מפלצת?? כולה רכב ראלי רייד עם גלגל ״31 ולא איזו מפלצת עבירות עם צמיגי ״44.
1600ק"ג על 250 כוח סוס זה לא כזה חזק, אני חושב. זה בערך אחד על שש בסדר אבל לא אבו עלי
סתם נראה מכוער ואפילו לא חזק כ"כ, כמו שאמרו פה לפני.
אני מתפלא עליך, ברוך.
יאללה, מהר לפני שיראו אותו אצלך ויהיו לך בושות - כמה?
יענו אתה קונה אותו הא? בחיאתק, למה לא לדבר דוגרי? זה באמת נראה כמו משהו גם טוב וגם יפה, אפילו שהוא לא יותר מידי חזק
גם קוף, בעיני אמו, דוגמן...
עייב עליק יא זלמה
זה ביידיש?
סליחה,
אם הכנות שלי פגעה בכבוד הערבי
סליחה באמת לא אמרתי חלש, יותר חזק מכל הגיפים שמוכרים בחברות של היבואנים, אמרתי שבשביל אוטו מירוץ זה יכל להיות יותר חזק. ב1600קילו על 250 כח זה בטח כמו מטוס קטן. גם נראה יפה מאד אני חושב עשו לו גימור טוב. דאוד
ברוך, מעצב לא הייתה ולא תהיה לעולם
מה שבטוח, טוב לראות אותך חי ובועט ולזה אין תחליף. אל תעלם שוב.
ברוך , בגלל שאתה חושב שהוא יפה רוב היצירות שלך מכוערות להפליא .
אבל כמה אופי ...
חסרת לנו מאוד , טוב לראות אותך כמו שכתבו מעלי - חי ובועט .
- - - Updated - - -
נ"ב - רוצה לעשות יצירות יפות ... ???
תתחיל לחשוב על כל יצירה שאתה בונה בלשון נקבה !
זאת התחלה ...
מאוד מעניין אותי איזה שיפורים וחיזוקים עשית למתלים המקוריים של הטראנו. אפשר לקבל פרטים? לבוא להציץ? הרכב עדיין אצלך?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
טל אתה מוזמן לסדנא לראות.
כל יום שישי כולל היום.
הבנאי 22 חולון.
הכניסה בכביש הפנימי הצמוד למוסך טיוטה אחים קצב, עד הסוף בצד שמאל.
ברוך
אח שלי זה להיט
למי שמתענין, הרכב למכירה.
- - - Updated - - -
איך מעלים תמונות מהנייד?
לא מצאתי איך, אם זה בכלל אפשרי.
תתקין אפליקציה שנקראת tapatalk ותכנס דרכה לפורום.
הכול אינטואיטיבי ברמה של ווטסאפ כולל כמובן להעלות תמונות לאתר