תבדוק היטב.ברוב המכירות זה כ 150 כולל משלוח חינם ובקניה מיידית ללא מכרז
Printable View
תבדוק היטב.ברוב המכירות זה כ 150 כולל משלוח חינם ובקניה מיידית ללא מכרז
ובקשר למשלוח? יש מה לפחד?
אני מעדיף שמחיר המוצר יהיה 20 דולר מאשר 150...
יש מישהו שהזמין ועבר לו חלק?
אתה בונה על זה שלא יעצר במכס?
ספר אם הצלחת...
כי כשאתה שולח מוצר בדואר, בחישוב מוסיפים את עלות המשלוח לעלות המוצר בכדי לחשב את המכס.
זה שיש דרכים לעקוף את זה.. זה משהו אחר
תבקש מהמוכר שירשום ערך נמוך מ-70 דולר בהצהרה שלו.
הוא מנסה טריק מעניין...
החשבונית תהיה 20 דולר.
הבול יהיה נניח עוד 20.
בשום מקום לא יהיה רשום שהוא שילם 150 דולר משלוח.
באמת מעניין אם זה יעבור תחת הראדר
מחשבים את עלות המשלוח כחלק מהחישוב למס רק במקרים שבהם ערך החבילה גבוה מסכום מסוים שאותו אינני זוכר (נראה לי ש-75 דולר, אל תתפוס אותי במילה)
אם המוכר יצהיר על 70 דולר כערך המוצר, לא יוסיפו את העלות של המשלוח ולא תשלם את המס. חשוב לתקשר עם המוכר לפני שהוא שולח..
בלי קשר - מוכר שמוכר מוצר ב-20 דולר ולוקח 150 דולר על המשלוח מסין, שמשם המשלוחים בדרך כלל הם חינם, משהו לא מריח טוב. הייתי מחפש לקנות ממישהו אחר.
האמת שלאחרונה גיליתי שהמוכרים הסיניים מאוד חוששים לפידבק שלהם, רכשתי לחבר 4 מצלמות לדשבורד ברכב משני מוכרים שונים (פיצול סיכונים).
אחת מהמצלמות שבקה חיים לאחר יום בשמש הישראלית. פניתי ל-2 המוכרים ושניהם זיכו אותי בלי יותר מדי מריחות. כך שיצא שהחזירו לי כסף על מצלמה אחת אקסטרה. השומרוני הטוב שבי לא פעל כי אני יודע שבעוד שבוע-שבועיים עוד מצלמה תשבוק חיים ואז שוב נהיה פיטים (אני והמוכרים הסינים..)
ראיתי שבאישטח זה נמכר ב 1495 ש"ח, שזה אומר340$ + מע"מ (שאותו תשלם בכל מקרה גם אם תביא מאיביי).
200~ דולר בערף לפני מיסוי שיכול לנוע בין 35-78% תלוי איך יעשה הסיווג במכס, מביאע אותך למחיר 270-360$... שווה כבר לקנות בארץ ולדעת שיש אמא (או במקרה של אישטח - אבא)
+1 לגבי איש שטח (האיכות, השירות והאיש)
החלופה הסינית טובה למי שלא שלא רוצה להשקיע 1500 ש"ח על תאורה לשטח. על מוצר ש"עלה" 70 דולר לא תשלם מיסים מעבר. כך שאתה סוגר עניין ברבע-שליש המחיר.
מה שכן - למוצר אין אמא או אבא, האיכות היא סינית והסיכוי שהוא יתקלקל גבוה יותר (ותמיד ברגע הלא נכון...) מכאן שכל אחד יעשה את החישוב שלו לגבי עלות/תועלת.
גם של אישטח זה סיני אבל באיכות טובה, וחישוב פשוט כמו שעשיתי מקודם מראה שלא שווה להביא את זה לבד.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
א. 17 דולר אם אתה רוצה לדייק.
ב. כפי שאמרתי, אם המצלמה הראשונה התפגרה אחרי יום, אז האחרות גם כן לא תחזקנה. אתה לא יכול לקבל זיכוי פעמיים באיביי על מוצר, בייחוד אם עברו יותר מ-45 יום, מניסיון.
ג. אל תדאג להם, הם מרוויחים יפה על כל יחידה, גם אם 3 מתוך 4 לא יעבדו. חלקם שולחים מוצרים פגומים בכוונה כי כמה אנשים כבר יבזבזו זמן על מוצרים שעולים דולר או שניים ולא עבדו מהרגע הראשון. גם זה מניסיון.
ד. ממליץ לך לחזור על השיעור של פעלים בגוף ראשון יחיד. זה לא מניסיון.
אם לא היה לי את החשש שזה ייתקע במכס הייתי מזמין כבר עכשיו...
אבל אני עוד מתלבט...רק שאיביי לא יחסמו אותתי על זה :/
http://img.tapatalk.com/d/13/07/08/a9a6a5as.jpg
Www.xkglow.com תוצרת ארה"ב
לאחד החבר'ה במושב ממותקן אחד כזה על הRZR.
הוא לא מפסיק לברך.
שווה לבדוק מול ג'ו את שירות היבוא .
Sent from TIZ EL NABI