קצת סנו לסתימות שמעכל את כל החומרים האורגניים ושאריות שומן-סבון ,ככל שיהיו בצנרת, ובא שלום על שניכם . 50 שח עלות וישאר לה חומר גם לפעם הבאה {בהנחה שהיא לא תעשה בגללך קרחת }
Printable View
קצת סנו לסתימות שמעכל את כל החומרים האורגניים ושאריות שומן-סבון ,ככל שיהיו בצנרת, ובא שלום על שניכם . 50 שח עלות וישאר לה חומר גם לפעם הבאה {בהנחה שהיא לא תעשה בגללך קרחת }
אני , כמשכיר , נתקל באותה בעיה . הפתרון פשוט :
בפעם הראשונה , אני מגיע , מראה לדיירת הסטודנטית האינטיליגנטית איך פותחים את הג'ורה ומוציאים את הבוכטה שערות שלה.
באותה נשימה , אני מבהיר לה שזו הפעם האחרונה שאני דואג לפתוח סתימות בגלל השיער שלהן.
זהו.... מאז נהייה שקט בנושא....- נכון שהמשכיר אחראי על הכל , ואני נותן לשוכרים שלי שירות מעולה, אך יש גם אחריות בסיסית לשוכר....- כסף פה לא נכנס למשוואה בכלל, השקט הנפשי והתעשייתי שווה יותר מהכל.
וחוץ מזה , אם יש לך דירה "בוננזה" ומבוקשת....- דייר בעייתי ומציק לא יישאר אצלי. אני מבהיר להם שאני רוצה שקט . יציקו על שטויות? פשוט לא ישארו בדירה....
אחרי שעתיים אני מאכלס את הדירה מחדש....
וMR BIG
הגישה שלך מפריעה לי , אני בטוח שאתה אדם טוב באמת ולא בציניות.
העינין הוא שאם נחזור לאנלוגיה של בעלות על עסק , אז נניח שיש לך חנות ולא דירה להשכרה , והשוכרת היא קליינטית , האם היית מרשה לעצמך לנהוג בה כפי שאתה מתאר כאן ?!
אני מניח שמהר מאוד לא היו לך לקוחות, אבל מאחר ומדובר בענף הדיור , "הכל מותר " כי דירה ובמיוחד בת"א לא תשאר ריקה .
ככה אני מרגיש ,
אין לי שום דבר אישי נגד MR BIG ,
אני חושב שהמסר שלי הועבר,
רות סוף.
++1
שריפון, למה רות סוף?
כל אחד יכול להבין ששערות יסתמו את הניקוז. בטח אחרי שמסבירים ומראים איך מנקזים. מדובר בזלזול מסוג: "שבעל הבית יתקן, כוס אימו".
לכן, לדעתי, האנלוגיה המתאימה במקרה זה היא של הלקוח שנכנס לרופא ומספר לו שיש לו ביצים מרובעות וזה רק בשביל שמישהו ימשש לו את הביצים, יש לו קצת זמן להעביר.
לקוח (פציינט) כזה לא יקבל שירות טוב בחנות (במרפאה) שלי (לו היתה) בפעם הבאה שיופיע.
כאן קודקוד ברנש, האם רות?
יובי
בעל המקצוע שתיקן את הסתימה אמר שאין סיכוי שזה לא בגלל משהו שהיא עשתה. לדעתו חלק מהסתימה היה תחתון או משהו כזה שנתחב לביוב. כלומר, לא נזק מצטבר וכמראה רשלנות שלה או של שותפתה לדירה.
עוד לא דברתי איתה וכשאעשה את זה אבהיר לה שזה לא מקובל עלי לשלם על תיקון שנובע מרשלנות שלה.
בתור שוכר בעבר וגם בהווה. וגם בתור בן למשפחה שמשכירה כמה דירות.
לא היה עולה בדעתי לתת לבעל הדירה לשלם על סתימה משערות (כמובן,
לא אחת שקרתה שבוע אחרי שנכנסתי לדירה). כמובן שלהזמין בעל מקצוע
בלי אישור של בעל הדירה זה דבר לא תקין (אלא אם בעל הדירה לא היה זמין
והדבר היה דחוף, מה שלא נראה לי שהיה המקרה).
מה שכן, את הנעשה לא ניתן להחזיר. כדי לצאת לארג' ובסדר, ואם השוכרת
היא סה"כ בסדר, עומדת בתשלומים ושומרת על הנכס הייתי לפנים משורת הדין
משלם (או לפחות מגיע לפשרה של חצי-חצי) כדי ששני הצדדים יהיו מרוצים
ומבהיר לה כמו ש BIG ציין, שזו הפעם האחרונה למקרה דומה ובכל מקרה,
שלא תזמין שוב בעל מקצוע ללא אישור ממך.