מתכת מגולוונת 2 מ"מ
Printable View
מתכת מגולוונת 2 מ"מ
אני כתבתי ביקורת על פי דעתי
לא מנסה לשפר כלום ולא טענתי או כתבתי ביקורת בונה
בועז
הכי טוב זה טיטניום .
ועוד יותר הכי טוב זה לקבל את זה בחינם.
וממש הכי טוב זה גם משלוח בחינם.
אולי צריך גם לקבל תשלום על הרצון לקבל מתנה.
יוסי ,כמה אתה משלם לי על זה שאני מוכן לקבל בחינם אחד מטיטניום ?
אממממ ניתן להשיג אצל קובי ממוסך נשר בתל אביב ועם הלוגו של גייפ שגם מגניב אגב לא מלכלך שטיפה קלה עם מים וחוזר להיות חדשששששששששששששש
לא יפה לפרסם ולהפנות למישהו אחר במודעה שפתח יוסי- קניורן שהוא גם מפרסם באתר...
אופסססססססססססססססססססססססססססססססססס ממש מתנצל מעומק הלב בתמימיות
מה עם תיק/אריזה למנגל?
פלא נסע לטיול עם סטרץ׳...
אם הבנתי נכון (אחרי ששאלתי), המבנה מפח מגולוון, הזויות העליונות (המקום של הבשר), מברזל שחור.
האמת שגם אני די בגישה שלך.
מה גם שבסידור נכון, המנגל הקטן של 30 שקל לא תופס לי יותר מידי מקום.
בהלוך אני דוחף פנימה את הרשת וחבילת הפחמים, אם צריך עוד אז חבילה נוספת בין הרגליים.
ובסיום אני ממלא אותו בשקית זבל\כלים של המנגל.
בכל מקרה ביצוע יפה.
רק חבל שהרשת לא עולה כיחידה אחת, ניראה לי שזה די מקשה על הטיפול\הוספה של גחלים.
ערב לילה טוב
בואו ונעשה סדר
talw
אל תאיים עלי-אתה יודע?אם תופסים אותי ביום טוב זה יכול לקרות,הבעיה יקירי שאין לי ימים טובים רק מצויינים:confused:
גלעד
אני עובד על נושא התיק/מנשא
אייל
אכן כן
foxy
אצל משמו יש אולי גריל אך בלי הערכת המנגל שהינה חלק מהעיסקה
דרך אגב גם ברוק סוליד היתן לרכוש את הגריל ישירות-ואם תעשה שם עבודת מתכת בכמה אלפי שקלים גם בטח תקבל כזה מתנה
אז עזוב את ההתנצלות היא לא במקומה קח אותה חזרה
פלג
יש פתח לטיפול בגחלים
ביננו?אם זה לא היה מתקן טוב(אני צנוע)לא הייתי משווק אותו-אפרופו אני מוכר בחנות שלי רק ואני מדגיש רק מתנות מצויינות ומטריפות
וגם אני רוצה עוד חבילה בין הרגליים שלי כבר זקנה:p
סביון
גם שאני כועס עליך אני אוהב אותך אז עכשיו שאני בכלל לא כועס?מת עליך--השרשור הזה בהחלט מקבל כיוון משלו כמו שצריך בפורום כמו שלנו
שימי
ממה חששת חבר יקר?
ןלסיכום של ערב זה
ורגע של רצינות
המוצר הוא מוצר טוב מאוד-יחסית למנגלים שנמכרים בארץ ומתגלגלים ברכב-זה מוצר עם יתרון עצום-
בצורה בו הוא בנוי החום מתחלק בצורה מצויינת שמקטינה למינימום את הסכנה בעיוותים-כלי "נעבודה"המצורפים הינם איכותיים וכמובן עם אחריות
ואני מבטיח לכם שמי שיזמין מעל 50 יחידות גם נייצר לו לוגו משלו+חריטה על מזוודת הכלים ללא תשלום(אני נחמד הלילה)
ולא אני לא פתוח במוצאי שבת אלא עם מבקשים (רצוי יפה)
שכחתי משהו?מישהו?
ליל מנוחה וחלומות נעימים על המנגל החדש שיכול להיות שלכם
מנגל מפח ברזל מגולוון מסוכן ורעיל בנוכחות טמפרטורות גבוהות המשחררות אדי אבץ הנספגים במזון.הנושא כבר נדון פה.
http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=38537
רעיון בהחלט יפה .
רק כמו שנאמר גלוון לא מתאים למנגלים ושות' מאוד מסוכן לבריאות .
עידו
בשר על גחלים=חשוד כמסרטן
כיריים אולטרה אדום =חשוד כמסרטן
אדי גופרית (ים המלח)חשוד כמסרטן-אבל מה,טוב נגד פסוריאזיס
החומרים שמכניסים לבשר מעובד-חשוד כמסרטן
האדים מכלי הרכב בכביש -חשוד כמסרטן
כנ"ל-סיגריות,פייבר גלס,אזבסט,שרף עצים,
כמות האבץ המשתחררת מחומרי גילוון בעת בערה זניחים באלף מונים מהרשימה דלעיל
צריך לנשום כל יום כל היום אדים של ברזל מגולוון לוהט כדי אולי לחלות בסרטן
אז תפסיק שימי לבלבל את המח
תביא לי עובדות בדוקות על מקרי מוות מבעיה זו ואז אגיב בהתאם
ולשאר הקוראים-על תלמדו אותי מה זה סרטן וממה עלול לבוא-אני נושא תוצאות שלו
ואני גאה למכור את המנגל הזה
ואם מישהו ימותממנו מסרטן ,שיתבע אותי אישית לדין
באוויר פתוח אדי רעל שאולי נפלטים נדבקים לבשר ומסרטנים את האוכל?
זו הטפשות והבורות הגדולים ביותר ששמעתי או קראתי
מי שלא רוצה לקנית ערה כזו או אחרת לבריאות
אך מי שמנסה להיות אוברחוכם שפשוט ירד מהשרשור-אלא יביא עובדות מוצקות נגד
כמובן שמי שמבחירתו האישית אינו מעוניין במבצע -לבריאות
אך תחסכו ממני טענות לא רלוונטיות-תייעצו למה נגד ולמה בעד אך מנומק
ביקורת בונה הינה חשובה-ביקורת קנטרנית ?מזיקה רק לקנטרן
יוסי מכוון שאבץ מותך ב 400 מעלות ורותח ב 900 מעלות אז תעשה את המשואה .
כאשר נושמים / אוכלים את אידי האבץ שנוצרו זה גורם להרעלת אבץ .
וזה קישור :
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%91%D7%A5
ובנוסף ראה גם פה ( אומנם מדובר על ריתוך אבל זה מאוד דומה ):
http://osh.org.il/uploadfiles/tshuva08169.html
זה לא גורם לסרטן אבל בהחלט מיתר .
זה לא שנאמר כאן שהמוצר לא טוב או משהוא דומה רק תשנו את חומר הגלם הנבחר לברזל שחור/נירוסטה ויש לכם גם רעיון יפה וגם מוצר שלא מזיק לבריאות .
עידו
עידו, שמיל, אני ועוד כמה ארגוני בריאות ממשלתיים ואפילו פורומי גרילרים אוהבים לבלבל את המוח על סכנות השימוש בפח מגולוון בגריל.
פח מגולוון מכיל גם עופרת וקדמיום פרט לאבץ.
האבץ בוער או ניתך ב 419 מעלות צלזיוס אבל אדי האבץ נפלטים כבר בטמפרטורות נמוכות יותר, ולפעמים הציפוי עם האבץ מתפרק מהברזל בנוכחות טמפרטורות גבוהות.
גחלים בוערים בטמפרטורות הללו,
<section class="content-about" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 12.800000190734863px; line-height: 18px; vertical-align: baseline; clear: left; color: rgb(35, 35, 35);">Galvanised Steel and Smoked Meat
<figure class="article-image" style="margin: 7px 10px 10px 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; vertical-align: baseline; float: left; color: rgb(169, 169, 169); width: 135px;">http://www.ehow.co.uk/DM-Resize/phot...5&keep_ratio=1<figcaption class="article-image-credits" style="margin: 0px; padding: 8px 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; vertical-align: baseline; word-wrap: break-word;">bridge image by Brett Bouwer from Fotolia.com
</figcaption></figure>The United States Department of Agriculture (USDA) advises consumers to smoke meat and poultry in smokers made of approved materials. Galvanised steel cans and other makeshift smokers should not be used. Chemical residue created by prolonged heating of the galvanised container is deposited on meat surfaces, which can contain toxic zinc salts.
</section><section class="content-about" style="margin: 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: 'Helvetica Neue', Helvetica, Arial, sans-serif; font-size: 12.800000190734863px; line-height: 18px; vertical-align: baseline; clear: left; color: rgb(35, 35, 35);">Food Hazards From Galvanized Steel Barbeques - Grills
<figure class="article-image" style="margin: 7px 10px 10px 0px; padding: 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; vertical-align: baseline; float: left; color: rgb(169, 169, 169); width: 135px;">http://www.ehow.co.uk/DM-Resize/phot...5&keep_ratio=1<figcaption class="article-image-credits" style="margin: 0px; padding: 8px 0px; border: 0px; font-family: inherit; font-size: inherit; font-style: inherit; font-variant: inherit; line-height: inherit; vertical-align: baseline; word-wrap: break-word;">bridge image by Brett Bouwer from Fotolia.com
</figcaption></figure>When galvanised steel reaches a high temperature after heating, it gives off smelly, toxic fumes of zinc oxide. Therefore, a galvanised steel grill, stove or barbecue should only be used outdoors. There is a risk of a developing “metal fume fever” from breathing these fumes. Symptoms include loss of appetite, muscle stiffness and pain, fever, diarrhoea and headache. These symptoms are vague and often mistaken for an onset of flu. Since illness usually develops several hours after exposure, it is difficult to make the connection between it and the stove or barbecue. The symptoms usually resolve within 48 hours. Toxic fumes may deposit chemical contaminants on the surfaces of barbecued food. Because there's a reaction between blood and galvanised steel, raw meat should not be placed directly on its surface. Galvanised steel barbecues, stoves, pot stands or grills should be kept at high heat until all unpleasant fumes are dissipated before it's used.
</section>http://www.ehow.co.uk/list_7367397_h...teel-food.html
http://www.barbecuenews.com/forum/to...TOPIC_ID=13805
http://boards.straightdope.com/sdmb/...d.php?t=286999
"ואני גאה למכור את המנגל הזה
ואם מישהו ימות ממנו מסרטן ,שיתבע אותי אישית לדין"
איך אפשר לפצות מת ?
עידו אהבתי
הברזלים עליהם מונח הבשר הם מברזל שחור
קירות המנגל אכן מגולוונים
אך רוב המנגלים לשטח הם מפח דק מגולוון והם גם כמעט חד פעמיים
שלנו הוא לשנים רבות
הלוואי וניתן היה לייצר במחיר שפוי מנגל מנירוסטה ,טיטנים או כל מתכת אחרת
אך זה לא כלכלי
עדיין אני חושב שבשימוש הממוצע של מנגליסט אין בעיה בריאותית אלא אם כן ינסה להפוך את המנגל לבסיס לליבון פלדה
שימי
אותיות המודפסות על גבי עיתון מנדפות עופרת מפני שאחד הבסיסים בדיו לדפוס הינו עופרת-אז הפסיקו לקרוא עיתונים?
ועכשיו תתחכם ותכתוב-יש מדיה אלקטרונית-הבהובי המסך יותר גרועים מאכילת סטייק בריא על המנגל שלנו
ורוב האירגונים שאתה מדבר עליהם?ראית את הפעילים חוגגים על מנגלים?
זה לא המקום לשמור על העולם
זה המקום לקנות מנגל (או גריל )שמיועד למי שרוצה לחסוך מקום ולהנות מגריל שישמש אותו שנים ארוכות
או לפנק חבר במתנה מושקעת וחיונית לבטן
אז תחסוך לי את ההרצאה על חשיבות קרני האלפא על אשכי התיש והסכנה להדבק מזיהומים בבתי חולים(שכחתי משהו?)
אותו הדבר קרה מס׳ פעמים על שירשורים של אישטח.
על מודעות למכירה של רכב או חלקים בפורום אין אפשרות תגובה.
אולי כדאי להחיל זאת גם על הפורום המסחרי ?
כן, שכחת להפסיק לצבוע במיניום.
יוסי יקירי אתה מצחיק אותי, אתה פשוט משתייך לדור אחר.
העולם ביחד עם אנשי הדור ההוא נעלם כמעט לגמרי חוץ מבכמה מדינות פרועות.
אתה בנוי לצלול בקישון או בפיר בעומק עשרות מטרים באסדת קידוח, לצבוע עם חומר מכיל עופרת, לנשום אסבסט, או אדי אבץ ללא פילטר,
ולעשן קופסא או 2 ביום של נובלס, תוך קינוח בסטייקים וול-דאן (שכחתי משהו ?) מבלי להתענין בהשלכות הבריאותיות בהווה, בעתיד הקרוב או הרחוק.
זה לא עובד יותר אצל רובנו, אנחנו חננות, פוסיז', או בסה"כ רוצים להשאר בריאים למשך רוב חיינו וגם במחיר "איבוד" החוויה.
ביקשת עובדות, מקורות מוסמכים ומייד פסלת אותם.
זיהומים בבתי-חולים ? יש כמה אלפים שמתים בשנה מהם, מה לעשות שישראל זו מדינה ענייה ופרועה לעומת אירופה, והסטנדרטים שייושמו בהצלחה בהולנד
הביאו לאפס תמותה.