ומה הסיכוי שזה יעצר ואני יצטרך אישורים וכו...?
ומה הבעיה להכניס למזוודה לדעתי זה אפשרי לא?
Printable View
ומה הסיכוי שזה יעצר ואני יצטרך אישורים וכו...?
ומה הבעיה להכניס למזוודה לדעתי זה אפשרי לא?
לא
זה כלי לחץ-בניגוד לחוקי TSA
בדואר דוקא עובר לא רע.
טוב
אז המלצות
עם מי לשלוח? מה לכתוב ?(אם צריך בכלל) חייב לצרף חשבונית ? או לרשום משהו משופץ..
אם זה לא בולם גז, לא צריכה להיות בעייה לשלוח במזוודה - הביאו לי והבאתי בעצמי כמה פעמים.. אחרי שהתחילו הבעיות עם בולמי הגז.
אבל זה גם הימור - לך תדע איזה דביל יושב שם במשמרת (המזוודה עוברת ופותחים אותה אחרי ה"צ'ק-אין")... קח בחשבון.
האפשרות השנייה העדיפה, לשלוח בדואר רגיל (USPS) עם תיאור של חלק למכשיר הדראולי (רמפה מתרוממת/כסא גלגלים/מפחית וויברציות וכו') - כל דבר שלא מוזכרת בו המילה "רכב" ולצרף את החשבונית - אני עברתי במכס 7 מדורי גיהנום אם קפיצים לחבר אבל הסברתי להם, שלמרות שהקפיצים במקור נוצרו לרכב, הם משמשים לבניית במה מתרוממת קטנה..(קפיצי אויר) ושאין לי מה ללכת למשרד התחבורה לאישור, משום שהרכיב לא משמש לרכב...
על דבר כזה קטן וזול, אם יפתחו, לא יעשו בעייה.. אולי - רק לא לשלוח את המדבקה באותה קופסא - מקירים את כל החברות האלה...
דבר אחרון - תעשה חיפוש. היתה פה פעם רשימה של משרד התחבורה, לשיחרור "מהיר" של חלקי רכב ללא צורך באישור משרד התחבורה (הרשימה נמצאת באתר המכס). אני לא זוכר אבל אולי בולם/בולם הגה נמצא שם..
ג'ו
בחתימה שלך מופיע
"פתרונות אלגנטיים לבעיות ייבוא מארה'ב לישראל"
איזה פתרון אתה יכול לתת לי בסוגייה הזאת?
ואם מישהו יכול להעלות לפה את הרשימה של המכס לשיחרור מהיר
כבר שלחתי לך בפרטי, אם לגיסך יש יותר נקודות IQ מאצבעות לא צריך להיות לו כול בעיה עם זה
אבל אם לא....הוא מוזמן לשלוח לי את הסחורה לטיפול נימרץ.