תגובה: שיפוץ CB350 Honda (אמנם לא רכב עבירות.. אבל ג'יפולוג זה הבית אז תאלצו לסבול..)
מה שנופל מהמאייד נשאב למנוע. הייתי בסרט הזה עם הDR600. זה לא דבר טוב. קח את זה בחשבון כשאתה מדביק או מרכיב חלקים שלא יושבים היטב או סתם רקובים.
תודה על השיתוף. זה מעניין.
תגובה: שיפוץ CB350 Honda (אמנם לא רכב עבירות.. אבל ג'יפולוג זה הבית אז תאלצו לסבול..)
זה מאוד מלחיץ אותי לגבי מצבו של המנוע, חשבתי על זה בדיוק.
Sent from my iPhone using Tapatalk
50 דולר עכשיו יהיו 500 אח"כ. עם כל הכבוד להיות התהליך מרתק מאד, אולי שווה בכל זאת לקנות קרב' תקין ?
יש לי חבר שמגיע ביוני מארה״ב אז כנראה שאתחיל לחפש. המצחיק הוא שדווקא הקרבורטור שנראה חדש חיצונית היה רקוב מבפנים והקרבורטור המג׳ייף התגלה כנקי יחסית. מאוד מוזר שאחד הרקיב והשני לא. לגבי הרקוב, עשיתי ציפוי עם קרים (אותו פולימר שהשתמשתי לציפוי מיכל הדלק מבפנים) בשביל לסתום את החורים. מעניין איך יצא. המטרה כרגע היא לנסות להניע את המנוע. חסרים לי קצת חלקים לטובת העניין (קוילים, כבלי הצתה ונקודות הצתה)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GodsFather
50 דולר עכשיו יהיו 500 אח"כ. עם כל הכבוד להיות התהליך מרתק מאד, אולי שווה בכל זאת לקנות קרב' תקין ?
אם היה תקציב הייתי הולך על אלו:
http://www.ebay.es/itm/380808137410%20
אבל מבחינתי קודם להניע ואז לראות מה צריך. אם המנוע גמור לא יעזרו לי גם קרבורטורים ב1000 דולר..
אגב כל הרקבונות הם בחלק התחתון היכן שהמצופים, גם אם ישתחרר איזה משהו זה יגרום לסתימה ולא ימשיך למנוע. אולי אחפש קרבורטור זהה במצב לחלקים באיביי ואעשה משניים אחד. כל עוד יש לי אחד זהה מורכב אין לי בעיה לשחק בלגו..
הפרפר השבור של הצ'וק הוא כן במעבר האוויר אל המנוע. כתבת שאתה תנסה להלחים אותו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
חנן-ג'יפולוג
נראה לי שאני מוותר על זה. מעדיף שהאופנוע יעבוד רע מאשר ישאב לו חלק..התחלתי לחפש באיביי קרבורטור לחלקים.
אז אחרי ייבוש של הקרים בכדי לסתום את כל הסדקים זה נראה כך:
http://img.tapatalk.com/d/14/05/14/ehynuvy2.jpg
http://img.tapatalk.com/d/14/05/14/ezyze3ez.jpg
השרייה של הסליידר בwd40 וקצת עזרה של מברג גדול ושטוח שחררה אותו מהדבק שיצרה הקורוזיה.
מחכה לסט אטמים ומחטים ואז יוחלפו המקוריים בהם
. עם הפרפר השבור של הצ׳וק אני לא אתמודד. נחיה עם זה. שמתי עין על סט קרבורטורים ספורט של מיקוני שמותאם לדגם עם פילטרים פתוחים והכל (סיפור של 360 דולר בארה״ב) - אם המנוע יניע הוא ימצא מקום במזוודה לארץ כאות הוקרה ;)
זרוק את הקרבורטורים לזבל,את שניהם,חבל על האנרגיה והעצבים שהם יוציאו ממך אחר כך,חבל.
לפני שתחפש קרבורטורים תפתח, תבדוק קודם את המנוע, לפחות ויזואלית ,תנקה,תשמן ,תרכיב,תן סטרטרים ובדוק קומפרסיה ובריחת לחץ.
אם הכל תקין פחות או יותר ,רק אז תרכיב קרבורטורים (אפשר למצוא גם בארץ צמד מאופנוע בלאי אחר שיכול לחיות עם המנוע הזה) ותנסה להניע.
זו דעתי .
בהצלחה
אם אתה מזמין חלקים מארה״ב תבדוק את המנגנון של הכבל גז שמפצל לשני כבלים.
אם אני זוכר נכון מלפני 25 שנה יש להם נטיה להתקלקל בקלות.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
boaz avrahami
אם אתה מזמין חלקים מארה״ב תבדוק את המנגנון של הכבל גז שמפצל לשני כבלים.
אם אני זוכר נכון מלפני 25 שנה יש להם נטיה להתקלקל בקלות.
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
הכל כלול:
http://www.dimecitycycles.com/vintag...m-001-247.html
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
talw
זרוק את הקרבורטורים לזבל,את שניהם,חבל על האנרגיה והעצבים שהם יוציאו ממך אחר כך,חבל.
לפני שתחפש קרבורטורים תפתח, תבדוק קודם את המנוע, לפחות ויזואלית ,תנקה,תשמן ,תרכיב,תן סטרטרים ובדוק קומפרסיה ובריחת לחץ.
אם הכל תקין פחות או יותר ,רק אז תרכיב קרבורטורים (אפשר למצוא גם בארץ צמד מאופנוע בלאי אחר שיכול לחיות עם המנוע הזה) ותנסה להניע.
זו דעתי .
בהצלחה
טל, זו התוכנית לסופש הקרוב, הקרבורטורים האלו לא מאוד נפוצים בארץ ולכן העדפתי לפתוח וללמוד קצת לפני שמישהו יואיל בטובו להשאיל לי, אני לא ממש מעורבב בקהילה. אגב, אחד מהם במצב של מכירה באיביי, השני לחלקים בלבד, שגם הם נמכרים לא רע. אפשר להוציא שם 100-150 דולר עם קצת סבלנות.
גם לא האמנתי שאמצא בו כזו קורוזיה (מבחוץ הוא נראה כל כך תמים..). בכל אופן - ברגע שיהיה מנוע עובד הם יעופן. לא רציתי לשים 370 דולר על פארש..
אגב, כמה מסובך לייבא מנוע כזה?
http://www.ebay.com/itm/191090709603%20
המנוע מסתובב, ואפילו הסטרטר עובד. המשך יבוא..
לא מסובך בכלל ליבא מנוע כזה
יש נוהל מסודר אבל יצא כנראה יקר.
אני מניח שהמנוע הזה יפתיע אותך לטובה מבחינת אורך חייו.
הזכרונות הרעים שלי ממנו היו בתחום הקרבורטורים והפלטינה.
מצד שני הייתי אז בן 15 עם מעט כסף וידע וזמינות חלפים נוראית.
בכל מקרה המנוע על אף התעללות מסיבית תמיד הניע מהר ונסע.
אפילו די מהר ( שלושה נערים ב 150 ...)
JEEP GC ZJ V8 98 IR 3.5
HONDA TRX300ex
מזל של״ג בעומר (לא לדאוג היא תוחזר מתישהו..) http://img.tapatalk.com/d/14/05/16/ygamysun.jpg
שתי ההברגות של הפלאגים די חרושות וברצוני לחדשן כי באחת הפלאג לא נכנס עד הסוף ובשניה בטיפשותי הפעלתי יותר מדי כח ועכשיו הקטע הראשון נחרש והפלאג לא נכנס כמו שצריך..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אלדר
אחלה שיפוץ, כל הכבוד אסף
תודה גברא, כפי שאתה רואה הדרך עוד ארוכה..אבל עם סבלנות, מעט ממון ועזרה של אנשים טובים (גם מפה..) נציל את הנבלה ;)