אגב, לגבי M.O.R.E, תבדוק אפשרות תשלום ב - WESTERN UNION שניתן לבצע כמעט מכל סניף דואר בארץ.
Printable View
אגב, לגבי M.O.R.E, תבדוק אפשרות תשלום ב - WESTERN UNION שניתן לבצע כמעט מכל סניף דואר בארץ.
לא נראה לי כי יש תאימות בין התושבות לבין more
ועכשיו? ... :lol: http://www.mountainoffroad.com/catal...kMounts/05.jpg
זו כבר תמונה ברורה ומדוייקת
סבורני כי ניתן בשינויים מינוריים לבצע התאמה
טעות בידך.
לדעתי כדאי לך WRANGLER אמיתי וחי על מנת להבין על מה מדובר. וגם הוראות ההרכבה של הקיט של M.O.R.E יבהירו לך שזה בלתי אפשרי (כבר בדקתי זאת בעצמי לפני שבניתי את התושבות שלי...).
זוהי תמצית הפורום ואיכותו,
כאן לומדים ומחכימים ולא משלמים על טעויות ,
תודה
חזרנו למשבצת הראשונה ונאלץ לבנות לבד או אלא אם למישהוא יש פתרון אחר
תושבות בולמים של CJ מהשנתונים המאוחרים יכולה לבוא בחשבון. השאלה מה אורך הבולמים הדרוש.
בכל מקרה, אם תחליט לרתך משהו, וודא שהריתוך יתבצע בפלזמה על מנת לא להחליש את השילדה.
מאיר, לא מסובך לייצר תושבות קשת יפות וחזקות כמו שאתה רוצה. הנקודות שצריך לשים לב אליהן, ואני מדבר מנסיון במקרה הזה, הן שתיים -ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
1. חיבור לשלדה צריך להיות מסיבי. לא בורג אחד כמו שאתה רואה אצל האמריקאים, אלא שלושה לפחות, והפלטה שמתחברת לשלדה צריכה להיות עבה ומחוזקת (והכי טוב, למרות שלא פופולרי, להתחבר לשלדה בריתוך) הכוחות והמומנטים שפועלים על מתלה מוארך כזה הם גדולים ומחזוריים ואם זה לא מבוצע כמו שצריך, משהו ישבר במוקדם או במאוחר.
2. שים לב למיקום של הנקודה העליונה של הבולם במבט מחזית הג'יפ, וקח בחשבון את מלוא טווח התנועה של הגלגל. הקצה העליון של הבולם חייב להיות צמוד לחלוטין לכנף הפנימית, ויכול להיות שאתה בכלל תצטרך לחתוך בכנף ולהכניס אותו עוד יותר פנימה - אצלך יש גם צמיגי 33 רחבים יותר מה31 שאיתם אני התמודדתי. כיוון ההרכבה של הבולם גם חשוב, עדיף שהבקבוק יהיה למטה והמוט למעלה וככה יש פחות סיכוי להפרעה מהגלגל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
מיקום הפוך?? מעניין כי זה פותר את בעיית "נגיעת" הצמיג בחלק העליון של הבולם אולם האם הוא מתוכנן לעבודה כך?
לא מאיר, לא הפוך, רגיל, כשחלק העבה של הבולם למטה, והמוט למעלה.
הפוך גוטה הפוךציטוט:
נכתב במקור על ידי נמרוד
לזה בדיוק התכוונתי
מאיר, אתה שתוי? אתה הולך להזמין צינור מכופף מאמריקה? לך לארז, בשביל מה הם קנו מכופפת בX,XXX$ ???ציטוט:
נכתב במקור על ידי מאיר רוטברג
שתוי מקפה אולי ,
נמרוד אני בוחן את האופציות על מנת לחסוך זמן מחשבה עם ארז ואסף ,
מוצר מושלם מביאים מחו"ל צינור לא מביאים מייצרים ,