חנן
אתה נוכל :twisted:
מה אתה מוכר לנו לוקשים ?
השוואה צריכה להיות השוואה cj מול מול cj לא מול סופה (שכחת את הבדלי הקפיצים / שלדה ביניהם ?
ועכשיו ברצינות
אני לא חושב שאינטש אחד עושה את ההבדל למשמעותי כלכך ששוה לשנות בשבילו חצי אוטו
Printable View
חנן
אתה נוכל :twisted:
מה אתה מוכר לנו לוקשים ?
השוואה צריכה להיות השוואה cj מול מול cj לא מול סופה (שכחת את הבדלי הקפיצים / שלדה ביניהם ?
ועכשיו ברצינות
אני לא חושב שאינטש אחד עושה את ההבדל למשמעותי כלכך ששוה לשנות בשבילו חצי אוטו
חישבנו את זה פעם, ההבדל בנפח הוא 45% - וזה כבר משמעותי מאד.ציטוט:
נכתב במקור על ידי חנן-ג'יפולוג
לדעתי 27% ולא 45,
אבל השאלה נשארת בעינה נמרוד, ואחרי ככלות הכל יש בסך הכל תוספת של אינטש לגובה ו6% להיקף הצמיג (הבדלי מהירות, יחסי העברה וכיו"ב), אז איפה ההבדל הגדול?
יוני5
יוני, ביצעת חישוב בלי לקחת בחשבון שבמרכז הצמיג אין אוויר-יש חישוק. בצע את החישוב מחדש ותראה שנמרוד בכיוון הנכון.
ומה ההבדל הגדול? גם, כמובן, בקוטר, אבל גם בהפרש הגדול בלחצי האוויר המעשיים, וצמיג בלחץ אוויר נמוך מתנגד פחות לגלגול על גבי מכשול מאשר צמיג בלחץ אוויר גבוה.
דווקא לקחתי את החישוק בחשבון. בוא נעשה ביחד:
לצמיג 33
צמיג:
רדיוס 16.5, בריבוע, כפול פאי = שטח. נכפיל ב 12.5 רוחב = נפח. = 10686 בקירוב
חישוק:
רדיוס 7.5, בריבוע, כפול פאי כפול 10 = 1766 בקירוב
נפחית נקבל נפח של 8920
לצמיג 31
צמיג
רדיוס 15.5, בריבוע, כפול פאי כפול רוחב 10.5 = 7921
חישוק: רדיוס 7.5, בריבוע, כפול פאי, כפול 8 = 1413
נפחית נקבל נפח של 6508
נחלק 6508 ב 8920 נקבל 0.73 - כלומר ב31 יש (בקירוב) 27% פחות אויר מ 33.
אם טעיתי - אנא תקן אותי.
אבל זה לא משנה, אם אתה טוען שהעניין המרכזי הוא הורדת הלחץ. כלומר 31 או 33 בעלי אותו לחץ (נגיד 15) יהיו בעל ביצועים דומים? (מעבר לסוגיית האינטש הנוסף וההעלאה ביחסי ההעברה)?
אם כך שתי שאלות:
1. אז אולי שווה בידלוק שיאפשר הורדת לחץ מסיבית
2. למה? - כלומר למה הורדת הלחץ כל כך חשובה, הרי כוח האחיזה שיכול לפתח הצמיג תלוי במשקל שעליו לא?
ואם אתה מפתח את הסוגיה העקרונית הזו, אולי שווה לפתוח דיון - הסבר נפרד, ולמקם אותו בפורום כללי. לשיקולך
יוני5
לגבי ההתנגדות לגלגול ע"ג מכשול, בצורה פשוטה בלי להסתבך:
צמיג בלחץ אוויר גבוה יאלץ לטפס על מקל של מטאטא שמונח לרוחב הדרך, וזה אומר שבשביל לעבור את המכשול אתה צריך להפעיל כוח שירים את הצמיגים ואת כל הג'יפ ביחד איתם, וצמיג בלחץ אוויר נמוך ישאר באותו גובה, תוך כדי שהמקל "נבלע" בתוכו .
בזמנו עשו ניסוי חביב ב4WHEELER כדי להדגים את העניין: לקחו שני ג'יפים זהים, חיברו ביניהם בכננת, שמו לפניהם מכשול זהה, כששניהם עם לחצי אוויר שונים בגלגלים, בניוטרל עם בלם יד משוחרר, הפעילו את הכננת, וראו איזה מהם עובר את המכשול ואיזה נשאר מאחורי המכשול ומשמש כעוגן לג'יפ השני. כמובן שהגיפ שעובר את המכשול הוא זה שהגלגלים שלו מתנגדים פחות לגלגול ע"ג המכשול.
אתה רוצה לחשב את גודל הצמיג האמיתי אז אתה צריך להוריד מהמרכז שלו את מלוא רוחב הצמיג ( 12.5 ) ולא רק את רוחב החישוק ( 10 ) .ציטוט:
רדיוס 16.5, בריבוע, כפול פאי = שטח. נכפיל ב 12.5 רוחב = נפח. = 10686 בקירוב
חישוק:
רדיוס 7.5, בריבוע, כפול פאי כפול 10 = 1766 בקירוב
נפחית נקבל נפח של 8920
זה, אחוזים ביחס ל33 .ציטוט:
נחלק 6508 ב 8920 נקבל 0.73 - כלומר ב31 יש (בקירוב) 27% פחות אויר מ 33.
נכון, אבל אם תחלק 8920 ב6508 תגלה שב33 יש יותר אוויר מה31 ב37 אחוזים (ביחס ל 31) , תוסיף על זה את התיקון הראשון שעשיתי לחישוב שלך, ותראה מהיכן נמרוד הגיע לתוצאה שלו.
יש כאן עניין סמנטי, אם אתה לוקח את האחוזים מהגלגל הגדול או מהגלגל הקטן יש הבדל בתוצאה.
את אותו בידלוק אתה יכול לשים גם ב33 , תשווה תפוחים לתפוחים.ציטוט:
אז אולי שווה בידלוק שיאפשר הורדת לחץ מסיבית
ובנוסף, החלקת הצמיג מהחישוק זו לא הבעיה היחידה שבהורדת אוויר, יש גם מגבלות של צביטת הצמיג וגובה הסרן מהקרקע.
לגבי מיקום האוטומטית אני עם אסף, הייתי מעדיף להעביר את הנשלטת לקדימה וכך לשמור על האופציה החשובה של 4X4 בכל שטח.
לגבי מי שמתלבט בין 33" ל31" ההבדלים הם גדולים מאוד,מורגישים בצורה משמעותית לטובת ה33" כמובן(גם בדיפנדר שבו עולים מ32" ל33")
על מנת שלא ישתמע מהדיון הזה כאילו יש קונצנזוס על הקונספט :נשלטת מקדימה, אוט' מאחורה , אני אציין שאני הייתי מעדיף להנות מהנשלטת 99.999 אחוז מזמן הנסיעה, שמתבצעת בהנעה אחורית, ו"לסבול" מהנעילה הקדמית האוט' באלפית אחוז מזמן הנסיעה.
(אני לא באמת סובל, המילה "לסבול" נועדה בשביל הרגישים בינינו) .
חנן, יוני, אני בכלל לא מבין למה אתם מתעקשים לטייל עם רכב 4X4. קחו GMC ספארי, שימו נעילה, הגבהה קטנה וגלגלים 31", וזהו- יש יותר מקום מבטויוטה (או בCJ), יותר נוח, ויותר פשוט לאחזקה. גם ככה אתם אף פעם לא משלבים 4X4, אז לא ביזבוז להחזיק אוטו עם שני סרנים??? :roll: :roll:
אסף.
אין רכב 2X4 מוגבה ופתוח :wink:
באמת קשה לך לקבל אפשרות של יותר מאופציה אחת טובה, הא? :roll:ציטוט:
נכתב במקור על ידי asafk
(כל עוד אתה טועה לגבי רכבים זה בסדר, עם נשים העסק הזה יכול לעלות לך ביוקר :lol: )
יוני5