א. עכשיו שהבאת פרטים - הסיפור אכן מרתיח.
ב. למה ״דרשני״ ? נראה לי שלא קראת בדקדוק. אני אומר שאישית, אין לי מושג איך בודקים שטרות ואני גם לא בודק. אם היה מתגלגל לידי שטר מזוייף של 200 ש״ח הייתי ממשיך לגלגל אותו בלי לדעת מזה בכלל.
Printable View
אני רק שאלה - מה זה PMD?
PMD ( pump mounted driver אן בקיצור חיישן משאבת הזרקה למנועי 6.5 של GM
מה שמדהים אצלך (מקסים בעיני)
זה שאתה משאיר מספר טלפון ומשוכנע שהוא יתקשר אליך.
זה חבר מהאתר?
נוכלים רבים משתמשים בסממנים דתיים כדי לשוות לעצמם מראה אמין יותר , זה לא חדש , גם מחבלים ערבים משתמשים בתחפושת של כיפה וציצית כדי לנסות ללכוד טרמפיסטים יהודים .
ואני עליתי לפני כמה שנים לאוטובוס , שילמתי בשטר של 50 , קבלתי עודף ,אחרי שהתיישבתי באמצע האוטובוס הנהג קורא לי , מראה לי שטר של 50 ותוהה "השטר הזה נראה לי מזוייף , נכון ? " , התנצלתי והחלפתי לו את השטר. מה אני אגיד לכם - הדבר היחיד שהיה דומה ל 50 ש"ח בשטר הזה היה צבע סגול , זה לא היה זיוף ברמת מונופול אפילו אלא מדפסת ביתית על נייר רגיל ,לא משהו שאפשר לפספס ואין שום סיכוי שזה הגיע מהארנק שלי , הנהג כנראה עקץ אותי ...
קובץ מצורף 76645
מדובר במקרה בבחור הזה ? !
כי נראה לי שהוא יהיה עסוק ב 40 השנים הקרובות...
רק לעניין הכסף המזוייף - יש הרבה עוקצים בתחום. עדיין לא משהו נפוץ. מומלץ לגלות עירנות מירבית במקומות שמעוברים דרכם הרבה שטרות: מתדלקים, נהגי מוניות וכד'.
הם לפעמים מחזיקים חבילה של שטרות מזוייפים מתחת ליד. אתם משלמים בשטר אמיתי, ברגע שאתם לא שמים לב הם מכניסים את השטר שלכם (האמיתי) ושולפים מתא אחר שטר מזוייף שהוכן לכך מבעוד מועד, ופונים אליכם ב"אדוני, השטר מזוייף". היתה תחנת דלק שהתמחתה בזה בצפון...היתה כנופיה של נהגי מוניות שהתמחו במטבעות מזייפים של 10 שקלים.
טיפ קטן שעוזר מאוד - על כל שטר יש הטבעה של ערך השטר בספרות זהובות . תסתכלו בתוך הספרות המוזהבות ותמצאו שוב הטבעה של ערך שטר. זה רכיב שמאוד קשה לזיוף.
מידע של בנק ישראל - http://www.boi.org.il/he/Currency/Ba...curityFeatures (הלינק כרגע לא עובד בגלל תקלה שלהם. בד"כ הוא עובד.)
שימו לב לעודף שנותנים לכם. רק אתמול הייתי בחנות, וקיבלתי עודף ואז בעל החנות שם לב שהשחילו אותו באיזה מטבע שלא שווה גרוש ודומה כמו שתי טיפות סולר ל 10 שקלים.
בוקר טוב,
עלה במוחי רעיון. גש למשטרה. מסור להם את השטר תוך שאתה מציין בדיוק איך וממי הגיע אליך.
סוף לסיפור :) מי אני נודניק ? ממש לא! לא ויתרתי הגעתי אל הבחור בדרכים שלי קיבל חזרה את השטר והביא שטר אמיתי ואדום ...
לא לוותר לרמאים שרלטנים מקצרי דרכים חפננים. אולי לא נתקן את העולם אולי נצליח לעשות שינוי קטן. (אשרי המאמין)
מזל טוב ...אחרי שנה, אני מצדיע לך על הנחישות ( תימני?) מקווה שקבלת גם תוספת ריבית 😂.
Real jeep don't die - thay get rebilt.