לי יש בעיה אחרת- אני עם S2 - ובשבוע האחרון הווייז אינו משמיע קול בחלק מהמקרים. את כל ההכוונות וההתראות הוא נותן על המסך- אך הוא לא מתריע קולית מתי צריך לפנות שמאלה או ימינה. על מצלמות ומשטרה הוא כן מתריע גם קולית.
Printable View
לי יש בעיה אחרת- אני עם S2 - ובשבוע האחרון הווייז אינו משמיע קול בחלק מהמקרים. את כל ההכוונות וההתראות הוא נותן על המסך- אך הוא לא מתריע קולית מתי צריך לפנות שמאלה או ימינה. על מצלמות ומשטרה הוא כן מתריע גם קולית.
קובץ מצורף 77587
שים לב לאייקון של הרמקול משמאל למילה תפריט לחץ עליו עד שיופיע מה שמתאים לך
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
מעולה,תודה!
לוויז יש שלושה מצבים:
קול מלא - כולל כל ההתראות
התראות בלבד - כמו המצב שתיארת
שקט מלא - אין מה להרחיב.
לא יודע איפה זה באנדרואיד, באייפון עוברים בין המצבים על ידי לחיצה על אייקון של רמקול שנמצא בפינה השמאלית העליונה של התפריט הראשי. (התפריט הראשי הוא זה שעולה למסך כשלוחצים על האייקון שמשמאל למטה). ראה תמונה.https://dl.dropboxusercontent.com/u/18934647/waze.jpg
קורה שלוחצים עליו בטעות.
מנפלאות המחשב, את השאלה ראיתי אבל את התשובות מלפני יומיים לא ראיתי, אלא רק כשעניתי.....
בועז - העיקר שטוב לך (יש כאלה שמסתפקים במועט ולפעמים אני אפילו מקנא בהם :)) אבל האייפונים (למיניהם...) לא מככבים במבחנים מול האנדרואידים (למיניהם) - הם איפשהו במקום טוב אבל לא הכי טוב (שלא לדבר על עלות-תועלת/מפרט/אפשרויות/וכו'..).
איזו מן השוואה זו בין S1 לבין אייפון 4? זה בכלל לא אותו דור (למרות שה-S1 מתמודד איתו יפה מאוד..).
גם אצלי, בצד השני של העולם, הוויז התחיל "לזייף" בנעילה ומציאת רשת. זה כבר קרה לי פעם (לפני שנה בערך) אחרי איזשהו עידכון שלהם והם תיקנו אחרי כמה זמן ומספר רב של תלונות באתר שלהם.. סבלנות..
חברים זהירות עם התגובות האלה, בפורום פתוח - בגוגל קוראים עברית והם עלולים עכשיו לדרוש את הכסף חזרה....
לגופו של עניין - מאז שניסיתי פעם ראשונה בארה"ב, לפני כשנה, ובמקום למרכז עיר מסוימת לקח אותי ה*&@! הזה לקצה מצוק שהכביש הסתיים בו (בקייפ קוד) ולחץ עלי להמשיך הלאה - לא הודלק אצלי יותר.
זה רק מחזק את האמינות של התוכנה אם לא לומר בינה מלאכותית ;-)
דווקא אצלי, כשהוא עובד, די מדוייק וגם מוצא את הפקקים.
לפעמים הוא שולח אותי לעיקופים לא מובנים (בדרך לניו יורק) בגלל איזה פקק אבל אם מתעלמים, הוא "מתיישר" אחרי כמה מחלפים...