תגובה: בולמי בילשטיין נראים חדשים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tzagi
תמיר-שמעון
תבין, יש מערכת יחסית בין קפיצים- לבולמים -למשקל הרכב- לטעם -לסדר הכוכבים בשמיים.
רכבים עם קפיצים מיועדים לשוק האפריקאי (סופה, הילקס-סתם לדוגמה) לא יהנו מהרכבת בולם קשיח שבעיקרון מיועד(ים) להעתקים האמריקאיים (YJ, טויוטה פיקאפ)
זה לא אשמת הבולם או היצרן או המוכר, זה אשמת הקונה שלא עשה שעורי בית לפני שרוקן את החשבון בנק על מוצר שלא מתאים לריכבו.
יקירי , היבואן נשאל אם יש לו בולמים שמתאימים לסופה וזה מה שהוא סיפק
אם היבואן יודע שזה לא מתאים לסופה אתה לא חושב שחובה עליו להודיע ללקוח ?
אשמת הקונה (אני) שקניתי מוצר שהאמנתי בכל ליבי שהוא ברמה גבוהה אבל בפועל המוצר היה פגום ואין "אבא" מאחוריו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
תמיר,
בולמי קוני מתכווננים לריבאונד=שיכוך פתיחה.
כך שאם הרכב הרגיש קשה במצב רך של הבולמים זה בעיקר אומר שהם לא שיככו את ההצלפה של פתיחת המתלה.
ודוקא מצב ״קשה״ אמור לעזור לך, לא מצב ״רך״.
דורון ,כן ריבאונד לא ריבאונד הסופה נהייתה בטון כמו לנסוע על קרטינג ששובר לך את החוליות של הגב
החזרתי את הרנצו שהיו לפני כן והם עדיפים בהרבה על פני הקוני
הטעות שלי שחשבתי שעם הקוני הנסיעה תשתפר .
בולמי בילשטיין נראים חדשים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תמיר שמעון
דורון ,כן ריבאונד לא ריבאונד
זה מראה ש:
1. לא טרחת להתעמק במה שכתבו לך.
2. שאתה לא ממש מבין איך בולמים עובדים( מילא להגיד שאחד דפוק, אבל כל הארבעה?)
3.
שאתה בעיקר רוצה לפרוק תסכול שנזכרת שנה מאוחר מידי לבוא בטענות למישהו..
שיהיה לך בהצלחה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תמיר שמעון
אם היבואן יודע שזה לא מתאים לסופה אתה לא חושב שחובה עליו להודיע ללקוח ?
שאלה מעולה,
במיוחד אם אתה יוצא מנקודת הנחה שהיבואן-רוכל מבין במוצר שהוא מוכר
תפקיד היבואן ליבא מוצרים שרוצים לקנות והקונים דורשים מותגים,
קח לדוגמא יבואן ביגוד של אברקומבי-פינץ', כשהוא מוכר לך חולצת טריקו ב700 שקל, האים תפקידו להסביר ללקוח שזה זבל שלא שווה 20 שקל?
הוא מוכר מותג, לא חולצה.
כך גם בכול ענף אחר.
אגב, הפורום הזה קיים בשבילך ועוזר לך לעשות שעורי בית, בקלות יכולתה להעלות שאלה: שלום יש לי סופה ואני מעוניין בבולמי קוני, מה אומרים?
הייתה מקבל תגובה לעניין כגון: בולם מעולה אבל זה לא בשבילך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
זה מראה ש:
1. לא טרחת להתעמק במה שכתבו לך.
2. שאתה לא ממש מבין איך בולמים עובדים( מילא להגיד שאחד דפוק, אבל כל הארבעה?)
3.
שאתה בעיקר רוצה לפרוק תסכול שנזכרת שנה מאוחר מידי לבוא בטענות למישהו..
שיהיה לך בהצלחה.
דורון , לפי התגובות שלך אני בטוח שאתה קשור באיזה שהוא אופן ליבואן
אלה לא תגובות של לקוח וגם לא אובייקטיביות
[QUOTE=tzagi;534476]שאלה מעולה,
במיוחד אם אתה יוצא מנקודת הנחה שהיבואן-רוכל מבין במוצר שהוא מוכר
תפקיד היבואן ליבא מוצרים שרוצים לקנות והקונים דורשים מותגים,
קח לדוגמא יבואן ביגוד של אברקומבי-פינץ', כשהוא מוכר לך חולצת טריקו ב700 שקל, האים תפקידו להסביר ללקוח שזה זבל שלא שווה 20 שקל?
הוא מוכר מותג, לא חולצה.
כך גם בכול ענף אחר.
אגב, הפורום הזה קיים בשבילך ועוזר לך לעשות שעורי בית, בקלות יכולתה להעלות שאלה: שלום יש לי סופה ואני מעוניין בבולמי קוני, מה אומרים?
הייתה מקבל תגובה לעניין כגון: בולם מעולה אבל זה לא בשבילך.[/QUOTE
לפי דבריך יש מצב שבולמי קוני הם בעצם זבל של בולמים שנמכרים באלפי שקלים כוון שהם מותג ואנשים כמוני לא יודעים על כך
אם כן , אני מרגיש חובה להזהיר קונים אחרים שלא יפלו בפח כמוני
לגבי השאלה: "שלום יש לי סופה ואני מעוניין בבולמי קוני, מה אומרים"?
זה לא רלוונטי כוון שהבולמים כבר נרכשו .
חג שמח .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תמיר שמעון
דורון , לפי התגובות שלך אני בטוח שאתה קשור באיזה שהוא אופן ליבואן
אלה לא תגובות של לקוח וגם לא אובייקטיביות
מנסים לעזור לך, ואתה מתעקש לזרוק הכל על היבואן, עד כדי נסיון לקשור גם אחרים אליו.
הסיבה היחידה שאני עונה היא הנסיון הכפשה שלך.
שקלתי אולי לענות לך במעט ציניות, אבל מישהו עוד יבין את זה לא נכון.
אז שיהיה ברור:
נכון לשנים האחרונות, אני לא משתמש בבולמים של קוני, ואף פעם לא היה לי קשר ליבואן מעבר ללקוח מרוצה בעבר הרחוק מאד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ד ו ר ו ן
מנסים לעזור לך, ואתה מתעקש לזרוק הכל על היבואן, עד כדי נסיון לקשור גם אחרים אליו.
הסיבה היחידה שאני עונה היא הנסיון הכפשה שלך.
שקלתי אולי לענות לך במעט ציניות, אבל מישהו עוד יבין את זה לא נכון.
אז שיהיה ברור:
נכון לשנים האחרונות, אני לא משתמש בבולמים של קוני, ואף פעם לא היה לי קשר ליבואן מעבר ללקוח מרוצה בעבר הרחוק מאד.
דורון , לא בקשתי שתעזור לי אני פשוט רוצה שאחרים לא יפגעו כמוני ומהתגובות שלך אי אפשר שלא להבין באיזה צד אתה מצדד ללא עוררין .
אתה יכול לענות איך שבא לך אני לא לוקח את התגובות כמוך למישור האישי .
אני קצת מופתע. "הישראלי המכוער" בגיפולוג? חשבתי שהאתר הזה חסין...
קנית מוצר. לא היית מרוצה. לקח לך שנה (!!!) לבוא בטענות. ואתה מתלונן על השירות?
מה זה "בולם מתאים לסופה"??? תמצא לי על כבישי הארץ שתי סופות זהות, ואקנה לך רביעיית פוקסים בהתאמה אישית.
המוצר לא היה פגום. או לפחות לא הוכחת שום דבר כזה. הוא לא התאים לתחת שלך ולטעמך האישי - היבואן צריך לספוג את זה? על מה ולמה?
ושיא השיאים - החכם הגדול שיודע טוב מכולם והחליט שאם החוליות שלו בגב לא זורמות עם בולמי קוני, זה חרא של בולם וצריך "להתרחק ממנו כמו מאש".
אה, ולפני שתקפוץ בראש: חבל שאין לי קשר ליבואן. אם הייתי בעל אינטרסים הייתי מתאמץ ממש כדי שתתחרט על המילים שלך בשרשור הזה.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
המוצר לא היה פגום. או לפחות לא הוכחת שום דבר כזה. הוא לא התאים לתחת שלך ולטעמך האישי - היבואן צריך לספוג את זה? על מה ולמה?
לא יודע מה המצב היום מבחינת השירות של קוני,
אבל לפני 10 שנים, כשניסיתי דגם ספציפי של קוני לרכב, ואחרי כמה ימים, בדגש על מספר ימים, היה ברור לי מעל לכל ספק שהם לא מתאימים לקפיצים שיש על הרכב, פניתי למשווק שזיכה אותי בלי שום השגות.
אותי כלקוח זה הרשים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OFF-RoaD
אני קצת מופתע. "הישראלי המכוער" בגיפולוג? חשבתי שהאתר הזה חסין...
קנית מוצר. לא היית מרוצה. לקח לך שנה (!!!) לבוא בטענות. ואתה מתלונן על השירות?
מה זה "בולם מתאים לסופה"??? תמצא לי על כבישי הארץ שתי סופות זהות, ואקנה לך רביעיית פוקסים בהתאמה אישית.
ושיא השיאים - החכם הגדול שיודע טוב מכולם והחליט שאם החוליות שלו בגב לא זורמות עם בולמי קוני, זה חרא של בולם וצריך "להתרחק ממנו כמו מאש".
אה, ולפני שתקפוץ בראש: חבל שאין לי קשר ליבואן. אם הייתי בעל אינטרסים הייתי מתאמץ ממש כדי שתתחרט על המילים שלך בשרשור הזה.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
אני ממש לא מופתע מהתגובה שלך אתה אפילו לא שם לב כמה היא אישית מתלהמת ומלאה באיומים ואתה עוד מכנה אותי הישראלי המכוער ?
כדאי שתביט במראה טוב טוב אני בטוח שתראה את הישראלי המכוער במיטבו לכן מה שנותר לי זה לרחם עלייך .
לי דווקא היה ניסיון טוב מאוד עם הבולמים של קוני ועם היבואן. לאחר תום תקופת האחריות אחד הבולמים מהרביעיה שהיה על הרכב החל לנזול. היבואן כיבד את האחריות, ומכיוון שלא היה במלאי הדגם שהיה אצלי קניתי דגם יקר יותר לא לפני שזכיתי במלוא הסכום ששילמתי עבור הבולם שנזל.
הקשר שלי ליבואן מסתכם בהיותי לקוח מרוצה.
Sent from my XT910 using Tapatalk
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
תמיר שמעון
אני ממש לא מופתע מהתגובה שלך אתה אפילו לא שם לב כמה היא אישית מתלהמת ומלאה באיומים ואתה עוד מכנה אותי הישראלי המכוער ?
כדאי שתביט במראה טוב טוב אני בטוח שתראה את הישראלי המכוער במיטבו לכן מה שנותר לי זה לרחם עלייך .
אני אכן די מכוער, אבל אין לזה קשר להתנהגות שלי. ברור שהתגובה מתלהמת. התנהגות בזויה כזו גורמת לי לרתוח. אין פלא שהשירות שאני ועוד רבים וטובים פה בארץ מקבלים מהיבואנים ונותני השירות לוקה בחסר. מי שנכווה ברותחין נזהר בפושרין. אחרי לקוח כמוך גם אני לא הייתי נוקף אצבע מעבר למה שאני חייב בשביל אף אחד.
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk