ברור....ציטוט:
נכתב במקור על ידי אביעד_הלאלי
נעול רק אחורה
Printable View
ברור....ציטוט:
נכתב במקור על ידי אביעד_הלאלי
נעול רק אחורה
כל זה במסגרת החיפוש אחרי היציאה מהקידוח הימני של נחש צמא ? :cry:
לא.
...ותתחדש על הנעילה...
אסף.
דורון
אחרי המפלון השני (היכן שעירא התיישב) יש המשך
מגיעים לסלעים הענקיים שחוסמים את הערוץ ואז מטפסים שמאלה על הלכיוון השלוחה ומיד ימינה ומטפסים בשפ"צ על הדרדרת כ15 מטר ואז ימינה חזק למדף הסלע ומשם ירידה אל מאחורי הסלעים שחוסמים את הערוץ ---- ואז עוד כמה מדרגות ונקיקים נחמדים ואז עוד כמה מאות מטרים --- נגמרת הדרך אלא עם יורדים שמאלה קיר של 6 מטר אנכי :-P
לא ניתן לביצוע לפחות שנתיים..
המעבר מהצד לבולדרים שחוסמים את הערוץ מגיע לחריץ צר ועמוק בתחתית ערוץ תלול, אפשרי אם אתה מגיע עם טוריה והרבה מרץ לסדר מעבר או עם קונגו.. לא משהו שרצינו או חשבנו שנכון לעשות.
לפני שנה~ עוד ראו את שרידי הקוליסים נקטעים ע"י החריץ מאירוע זרימה שהיה בנחל אבל בכל מקרה היום זה לא לרכב בגודל מלא שלא מעוניין להתחרע על השטח.
יש כמה וכמה שינויים בנחל, השטפון מהאירוע האחרון שעבר בנגב מילא הרבה חומר במפל הראשון, הפחית כמעט מטר שלם מהמפל והיום אפילו לא צריך להאט בגישה לעליה אלא פשוט לטפס.
לעומת זאת יש כמה מעברים שהוצרו ודורשים יותר תמרון מבעבר,בולדרים של 100ק"ג בקלות שנראים שתולים מאז ומתמיד רק שלא היו שם לפני השטפון האחרון, עושה לך חושבים על כמות האנרגיה שעברה שם כדי לזרוק כאלו בולדרים כמו לגו בערוץ.:shock:
הנחל בכלל מבולגן יותר מבעבר ושוב העלימו לנו את הרוג'ום מהכניסה..:x
עד לכאן אפשר.ציטוט:
נכתב במקור על ידי סוזי המשתוללת
עשיתם לי חשק אז...
היו לי שעתיים לפני המפגש עם החברה בערד לטיול המתוכנן לסופ"ש אז נכנסתי לראות...
שעה כניסה עד המפגש עם הקינה, ושעה יציאה. נראה מדהים!
יש לי לבטים לגבי ההשפעה הסביבתית של ג'יפים במקום כזה. בכל אופן בישביל למעט "רגשות אשם" אספתי קצת זבל בדרך... (למרות שזה לא דבר יוצא דופן.)
בואו ננסה כמה שיותר להישאר על הקוליסים הקיימים (ובתוך תוואי הזרימה).
בקרוב ההמשך.
יונתן.
גם העובדה שהייתי לבד לא דירבנה אותי להמשיך את מזלי עוד פנימה...
יש שם לא מעט זבל ביחס לנחל שבקושי מטיילים בו, רוב הזבל לדעתי מגיע מתחילת אגן הניקוז של הנחל, מהרמה מעל עליה יש לא מעט מאהלים בדואים שזורקים את הזבל לערוצים ומשם עם השטפונות הדרך קצרה מטה.ציטוט:
נכתב במקור על ידי יונתןמצפה