אכן מוניקה סקס על האונס בשמרת.
Printable View
בועז
שאפו.
על הכתיבה ועל הגבורה (לכבוש את היצר) :)
כתבה יפה יוזמה נחמדה אבל מה שהיה הוא שיהיה
הפקחים תמיד ימשיכו לצלצל בקופה הרושמת. רשט"ג תמשיך לגדר כל גיגית מים עם עציץ לידה ולגבות הון על כניסה לשם(עין שוקק נחל קיבוצים וכ'ו) וכל עוד האדיוטים (אנחנו) משלמים ובוכים הכל טוב...לרשות.
נראה את הפיקוח ההרואי של "אדוני השטח" בחוף גבעת אולגה עת כל בני דודינו באים מהמשולש לערוך רייסים על החוף ותאמינו לי הכל הולך סובארו ג'יפים סוסים טרקטורונים,איש אינו פוצה פה ועין לא רואה,למה? כי יותר קל למדוד לחייל בחמשוש 73.483 מטר מהחוף.או להתעמר במשפחה נורמטיבית שלא בא לה או שלא יכולה להרשות לעצמה סופ"ש בצימר או מלון וכל חטאה היה ברצון לא לערוך מסע פקל"ים .
אז עם כל ההבנה לרצון לשמור על השטח. שיעבדו קשה וישמרו עליו , שירדפו את העבריינים ,אני משלם תועפות של מיסים ואני רוצה להיות חופשי במדינה שלי. מחר יאמרו כי בשעות הלילה משתוללים באיילון אז סוגרים אותו בין 22 ל 6 וזהו,
נראה למישהו הגיוני?
אז למה לעזאזל לכמה זה נשמע הגיוני ויש אף שמצדדים בחוק המטופש הזה גם מהקהילה שלנו.
תאמינו לי אם תשובה יחליט לחתן עוד ילד או ילדה על אותה רצועת חוף מדוברת הוא יעשה זאת וטונות של ציוד אנשים מזון וכו' ישכבו שם על החול ואף אחד לא יצייץ (ראה חתונת תשובה בבן שמן)
סיימתי
האיפוק של בועז ראוי להערצה.
אם בשירשור המארח את אלדד פלד חשבתי שבועז נכנס בו קצת יותר מידי, הרי שבסיום קריאת הכתבה אני חושב שבועז לא נכנס בו מספיק.
למרות המאמץ האדיר של בועז לכתוב כתבה מאוזנת, אטימות הרט״ג זועקת מכל שורה.
אני יכול לספר לכם שלפני למעלה מ-10 שנים, ניסיתי לקדם (יחד עם יעקי שקרל מ'המרכז לסיור'), הגדרה של 6-7 רצועות חוף, אליהן נוכל לרדת עם הג'יפים, למטרות 'קיט ושייט', לא נסיעה ולא התחרעות. סתם לרדת עם ערכת קפה, כמו שעושים באמריקה, אוסטרליה ושאר מקומות.
הכנו הצעה מנומקת ומסודרת, וניהלנו מספר דיונים רציניים עם אנשי רש"ט, משטרה, שלטון מקומי וכיו"ב. כולם הסכימו שהמטרה ראויה ומוצדקת, אבל הדיונים הלכו ונמרחו, ולאחר שנתיים (!!!) פרשתי מהמירוץ לשום מקום. התבאסתי, עד היום אני מבואס. יכולנו לפתור את רצונם של 98% מהג'יפאים הנורמטיביים, ואז היה נשאר לרשות לטפל רק ב-2% האחרים. מצידי, שיחרימו להם את הג'יפים והטרקטורונים.
הייתי מעוניין להבין איך הגדירו את קו המים אליו מדדו את המרחק מהרכבים.
לקו שהגל באותו הרגע עלה על החוף?
לקו של הרטיבות בחול?
היה עצם ברור בקו המים? כי אחרת טעות הדגימה של מט״ל בהשטחה לקרקע יכולה להיות גדולה מאד.
ההפרש כן יכול להיות בדיוק אותם כמה מטרים גורליים, שנהפכו לדרקונים.
אני לא מצליח להבין בתצלום של שני הטנדרים שחונים בניצב לשביל מה הבעיה שמצדיקה דו״ח.
אין לי שום השגות לגבי אכיפת נסיעה על החוף עצמו, אבל בחייאת, רצועת החוף עצמה אינה 100 מטר בהרבה מקומות.
מה שמשתקף מהכתבה הוא שהרשות מבצעת אכיפה סלקטיבית מול מי שנוח לה, ומנצלת את החוק המקולקל הזה למילוי הקופה שלה, ולא בהכרח לשמירה אמיתית על הטבע.
אני חייב לציין שבדרום, במדבר, היכן שהמותר והאסור הרבה יותר ברור, הפקחים נשמעים פתאום הגיוניים וערכיים.
הלכלוך באחריות המועצה המקומית ולא מטופל?
שיתקעו דוח למועצה שזו אחריותה, מה, במה זה שונה מזריקת זבל או אי-טיפול בפסולת בשטח שבאחריותך?
השקיות האלו לא חונקות צבים/משבשות את מרקם החיים בתווך החופי?
אין שילוט היכן הקו 100 מטר ויש מצב של מכשול בפני עיוור, וגם משפחה שניסתה להיות עמה שיותר בסדר.
לפני שלושה שבועות היינו סופש בניצנים. קרענו את הידיים מהחנייה לחוף בגלל החנייה הרחוקה, ומסביבנו בני תשחורת קרעו את הגבעות עם רייזרים ורכבים שונים, על החוף, על הדיונות, בתוך השמורה/מחוץ לשמורה.
הפקח היחידי שראיתי ובאתי לדבר איתו אמר שהוא ״רק מחפש קיני צבים״.. הוא לא מתעסק עם הנסיעה על החוף.. איך הוא ימצא ביצים בין המתפרעים קשה לי להבין.
רמי,
אני לא מוצא טעם לדון עם גופי האכיפה.
החוק ברור וחובתם לאוכפו ללא משוא פנים.
אנחנו שנינו מסכימים שהחוק לא מנוסח נכון ולכן הדיון צריך להיות עם גורמי החקיקה.
טוריסט-
אני בא ממקום שאוהב ומעריך טבע ומשקיע משאבים של זמן וכסף בכדי לכבד ולשמור על הטבע והחוק.
אם תשים לב לביקורת שלי גם אז וגם עכשיו - אני לא מוכן לקבל מצב שבו שמים בפני האזרח הנורמטיבי מכשול שמניב למדינה הכנסה. פרנציפ!
הביקורת שלי בעינה נשארת.
דורון, אתה נוגע בנקודות חשובות.
קו המים ממנו מתבצעת המדידה הוא קו המיים הרגעי הקרוב ביותר לרכב.
בפועל הפקח מודד מאחורי הרכב ולעיתים קו ההשקה בין המים לחוף מוסתר והרכב הנמדד מרוויח ככה עוד כמה מטרים.
לפי מה שהבנתי עם נועם, מרבית החוף נמצאת מתחת לקו 100 המטר ולכן מתירים נסיעה וחניה לאורך הדרך שקיימת בחוף עד לסוללה החול מערבית לה.
שני הרכבים בתמונה בניצב לדרך הם ממזרח לסוללה ונכנסו לחניה תוך נסיעה עמוקה מתחום החול.
מדובר אגב בשני שוטרים מתנדבים מראשון לציון שהיו מוכרים לצוות המגב. לא עזר להם והם חטפו קנס.
לגבי הלכלוך בחוף -
היום שוחחתי עם נועם והבנתי שלפני ימים אחדים החוף נוקה על ידי המועצה האזורית.
לדבריו כבר ביום א לאחר המסיבות החוף היה מטונף מאין כמוהו.
אני לא מזדמן לחוף לעיתים קרובות והייתי שמח לדעת איך זה נראה בעיני האורחים הקבועים.
כתבה איכותית.
לצערי, אני לא מצליח להימנע מהתחושה העמוקה של התסכול והעצב נוכח המתואר בה.
באמת שהמקום שברט"ג הולכים אליו מעורר תהיה. וגם הרבה מאוד חוסר אמון!
מתוך הכתבה:
האם מגבלות תקציביות קבעו גם את לוחות הזמנים של קניית המט"לים?ציטוט:
לי מאד הפריע השאלה, מדוע לא מסומן באופן ברור היכן מותר לרכבים להיות והיכן אסור.....
....נועם מספר שזו אכן נקודה בעייתית שעולה בדיונים פנימיים בתוך הרשות, ויש להם כוונות ותוכניות לשפר את השילוט והסימון, אך יש לזכור שמגבלות תקציביות קובעות את לוחות הזמנים. ויש גם נטייה לשלטים להיעקר ולהיעלם...
עצוב שאלו פני המציאות.ציטוט:
הצוות של הרט"ג מתעד אותם במצלמה ומודד את המרחק בין כלי הרכב לקו המים עם מט"ל (מד טווח לייזר).
דובר על זה שהרשט"ג הם השניים למשטרה. אבל גם לשוטר יש האפשרות לדון אדם ולתת לו אזהרה ראשונה לפני שהוא נותן לו דו"ח. אם כך מדוע אין פועלים כך גם ברשט"ג ? כך היו המשפחה המדוברת והחיילים יוצאים עם אזהרה ראשונה של תום לב (ואולי קנס מופחת אם בכל זאת מתעקשים על STRIKE1 )
עצוב...
שנים רבות גרתי בבית ינאי,שנים רבות נהגתי לרדת לים בלילות לצלילה חופשית לדוג דגים,וכן אפילו יש לי רשיון דיג,גם את זה לקחו לי,
היום כשאני לצערי קצת מוגבל בסחיבת הציוד קרי,פנס, צלצל,סנפירים,מסכהושנורקל,גלשן קטן של ילדים,וסקוטר חשמלי קטן,אני עובר את 10 הק"ג המותרים לי לנשיאה,פעם הייתי יורד לקו המים,צולל כ 4 5 שעות,
חוזר עם קצת דגים ושאר שרצים לארוחה אחת ,גג שתי ארוחות,
והיום?גם זה נלקח ממני אפילו שיש לי תעודת נכה(שבחיים לא השתמשתי בה)-אז כן אני זועם,
אני זועם שמתנדבי מג"ב ולא רק עושים ערבי גיבוש על קו המים,אני זועם על כך שרק עם סירה אפשר להתקרב לחוף כאשר המנוע שלושת רבעי מורם הנזק הינו נוראי למים הרדודים,אני זועם על כך שאני חייב לציית לחוק דרקוני שאינו גמיש לרובנו למעט יחידי סגולה,
אני כרובנו כאן בפורום אזרח פשוט שמשלם מיסים וחטאי היחיד הינו אהבתי לג'יפאות ולים
וכן ההצתדקויות של הרשות לדעתי על אף כתבתו הנהדרת של בועז מזכירות משטרים טוטליטריים אפלים
אז מצאתי לי לאת זיקנה עיסוק חדש,
בכל מקום שאין שילוט ברור ומוחלט אני יורד לחופים שלי,מצוייד במצלמה,ועם קבלתי את הדו"ח הראשון אשמח להתעמת בבית המשפט נגד ומול הרשות באם היא לא תציית לחוק,
זהו
ראש השנה בפתח ולכולם שנה טובה
אני מורשם מהלשון הנקיה המנומסת והסלחנית מאד בה אתם מתייחסים לפקחי הרשט"ג
שעושים עבודה דומה לעבודה של שוטרים, פקחים עירוניים ובוחני משרד התחבורה
אבל משום מה האחרונים זוכים לקיטונות של בוז וקללות מכל הבא ליד.
.
יוסי,
לא ציינתי אבל היה נכה בחוף על קו המים ולאחר בדיקה שיש לו תעודה ואין איתו בעל רשיון שיכול להוציא את הרכב לא נרשם לו דוח.
אתה אולי יכול לעשות הובלות ציוד בחוף ולהשלים הכנסה...
קנס לא תקבל
בועז,
אם קו המים מוסתר בקו העין בין הפקח והרכב הנמדד, ויש שם שטח מת, הנמדד רק מפסיד מרחק.
המדידה לא יכולה להתבצע מהגלים, כך שהפקח מודד מהחול, מהמקום שהוא רואה, מינוס השטח המת למים.
האם המדידה מבוצעת מהחוף לרכב או מהרכב לחוף?
במידה וזה מהרכב למים, יש כאן מרווח טעות גדול מאד, עקב ההשטחה למשטח החול של החוף, וטעות המדידה של מט״ל במצבים כאלו.
לא סתם במתנ״א יש הנחייה לכוון ללוחית רישוי, שהיא עצם שטוח בניצב למודד, ומודעים לבעיה של מכסה מנוע שטוח כמה שגורם טעויות.
אבל עזוב,
זה רק נדבך פיזי במה שמסתמן כניצול ציני של חוק נכון לטובת אינטרסים אחרים.
לא צוין בכתבה אבל ראוי לציין עכשיו שבמהלך הסיור פגשנו נכה על קו המים ולאחר בדיקה שאין איתו נהג בעל רישיון שיכול להוציא את הרכב מתחום המאה מטר הבחור נעזב לנפשו ללא קנס.
דורון,
יתכן ואתה צודק לגבי המט"ל. לא הייתי קט"א בצבא וזה לא היה המקום לבחון את דיוק המט"ל.
המדידה במקרים שראיתי בוצעה מאחורי הרכב ולכיוון המים.
זה גם לא ממש משנה לדעתי אלא אם לדעתך הסטיה עצומה.
בועז, מה שאתה מתאר עם המט"ל זהה לסיפורי הממל"ז שרק לאחרונה נסתיימו לאחר מעל 17 שנים של מאבקים ובהחלטות בג"ץ שנויות במחלוקת.
זה שמדדת בצעדיך את המרחק לא מעיד על דיוק ואם על דיוק זה נקבע העונש, ממש כמו דיוק GPS ושאר כלי מדידה - הכל ניתן לערעור.
עכשיו כל מה שצריך זה שיעמוד אדם כמו עמיקם לוין זצ"ל אל מול הרשט"ג ויעמיד אותם במקומם.
לכמה אנשים כאן יש את הסבלנות ואורך הרוח להילחם מול טחנות הרוח?....................
עמיקם לוין ז"ל
יצא לי למדוד מרחקים עם מט"ל בסביבה ימית, ומה שדרור מתאר (מדידה מהרכב אל קו המיים) נשמעת לי בעייתית מאוד.
אין שום דרך לדעת מהיכן הגיע ההחזר, האם מתלולית חול קרובה יותר, או גל רגעי רחוק יותר.
כמובן שמדידה בכיוון ההפוך (מקו המים לרכב) תהיה מדוייקת לחלוטין, אבל יש אספקט של בטיחות לייזר (לך תגרש את המשפחה מהאוטו שלה לצורך המדידה).
בקיצור אפשר כנראה להעיף את זה בבית משפט, אבל למי יש כח בשביל קנס של פחות ממיכל דלק )-: