נראה, אם יהיה אפשרי אז נהיה אולי גם בניו יורק. כבר הייתי בעבר כנער. לא ממש חסר לי. הייתי מעדיף הרבה יותר ללכת לסמיסוניאון (מקווה שככה כותבים את זה) בוושינגטון. נראה לי מאוד מעניין.
Printable View
נראה, אם יהיה אפשרי אז נהיה אולי גם בניו יורק. כבר הייתי בעבר כנער. לא ממש חסר לי. הייתי מעדיף הרבה יותר ללכת לסמיסוניאון (מקווה שככה כותבים את זה) בוושינגטון. נראה לי מאוד מעניין.
טוב נחתתי אחרי 11 שעות. בשדה רצו 120 דולר לכרטיס מוגבל ל3-4 ג'יגה בחודש. לא קניתי.
לקחתי רכב. הפעלנו את ה iso ואת הfreenav ושתיהן שוות לתחת. הפעלנו את הנתונים על הנייד של אשתי ואת הוויז....אחרי 10 דקות קרו 2 דברים. אחד: נסגרה לנו התקשורת על ידי פלאפון. שתיים: הלכתי לאיבוד.
התקשרנו לארץ לסדר חבילת גלישה לבנתיים. יקר אבל אין ברירה.
הכול התחיל לעבוד ועכשיו אנחנו בערך מאה קילומטר מהיעד. עצרנו בסטארבקס לקצת וויפי חינם.
מסקנות?
IN WASE WE TRUST.
אמנם עשה לנו טיול במנהטן ניו גרזי (המדינה) בפילדלפיה ובפנסילווניה ולקח לו הרבה זמן לעלות אותנו על הI95 אבל ססה"כ אני נהנה.
בבנצי למה התכוונתם בפניה שמאלה. כמעט חטפתי שבץ אבל עכשיו אני הרבה יותר רגוע. חוץ מזה אני חייב לציין שציפיתי לרמת כבישים טובה יותר.
אתה בצפון מזרח, סוג של מדינה עולם שלישי שלגמרה במקרה נמצאת בתוך ארה'ב, ממש אין מה לצפות לשלמות.
כל כך חם פה. אני לא רוצה לחשוב מה הולך אצלך....
אצלינו לא חם בכלל, למעשה ירד גשם כמה ימים והמים בברכה פשוט קפואים...אי אפשר להכנס.
משונה.
יש לי בעיה עם הstraight talk. הוא לא מקבל שום כרטיס אשראי שאני נותן לו.
יש רעיון איך לפתור את הבעיה?
תודה
לך לוולמרט,הם דילר לסטרייט טאלק, ובטוח יש אחד מרחק יריקה ממך.
אגב, בחנות עצמה לא יהיה בעיה להשתמש בכרטיס אשרי זר כמו ברשת.
אם בכול זאת לא ילך...חפש דילר לSIMPLE MOBILE או H2O בזיפ קוד שלך.
מחר אני אחפש תודה רבה.
רובם פתוחים 24-7,
ואיזה יהנה? זה חצי פולני.
נהנתי מאוד מהנסיעה. בסה"כ להפעיל את הוויז עלה לנו 150 שקל לחודש. כל 24 שעות יש 75 מ"ב גלישה. היתרון של וויז זה שהוא דיווח לנו מראש על תאונות, משטרה ומפגעים. זה ממש היה מועיל כי כנראה שזה לא משנה מייל או ק"מ העיקר שהמחוג יהיה על 70 :D
בסה"כ היה מעניין אם כי זה לא מה שתכננו ולכן לא ניצלנו הזדמנויות שנקרו בדרכנו. למשל להכנס לאאוטלט הכי גדול בניו גרזי על מנת לרכוש ציוד שאנחנו צריכים.
מה שכן בנסיעה הבהירה לי שבחזרה אני לוקח רכבת. יקר נורא אבל אין מצב שאני מסיע אצ כל המזוודות+תאומים+2-3 מבוגרים באוטו הזה (פיאסטה 4 דלתות).
חשבתי על זה גם. נראה. יש עוד לפחות חודשים וחצי.
ברוך הבא.
אל תיתן לזאביק "לקפוץ" עליך. במחיר של מכשיר GPS, אתה קונה יופי של חבילת גלישה.
הוויז עובד יופי והIGO לא עובד טוב, משום שצריך להגדיר, בהגדרות ה-GPS של הטלפון, שאתה כבר לא באסיה/ישראל אלא בצפון אמריקה ואז הוא "יתאפס" על עצמו ויעבוד..
מלבד זאת, לוודא שיש לך את כל המפות של ארה"ב.
הכרטיס לא "עובד" לך משום שהכתובת למשלוח שונה מהכתובת הרשומה לכרטיס ו/או שאין כתובת אמריקאית לכרטיס - חשבתי שזה ברור (לכל מי שעושה קניות ברשת, גם מישראל, ושולח לחברים בארה"ב - אני עשיתי את זה לפני שנים), צריך להודיע לחב' כרטיס האשראי הישראלית על "כתובת נוספת" שתהיה מזוהה עם הכרטיס. גם אם הכרטיס הוא "בינלאומי" הרבה עסקים בארה"ב בודקים אוטנטיות ע"י השוואת כתובות וסטרייט-טאלק מוכרת רק בארה"ב, ולכן לא "מקבלת, כרטיסים שאינם "רשומים" בארה"ב..
שלח פקס לויזה/ישראכרט ותודיע על כתובת נוספת - יחסוך לך בעיות בהמשך, בהזמנות ברשת ובטלפון.
או שבאמת, כמו שג'ו אמר, תמצא וולמארט - אמרתי לך כבר, הם מוכרים סטרייט-טאלק אבל בד"כ רק את החבילות עם הטלפונים (והם לשימוש רק בחברה - אי אפשר להוציא/להחליף סים בטלפונים שלהם!!). יכול להיות שבוולמארט "סופרסטור" (כך זה נקרא, תריץ חיפוש) יהיו כרטיסי סים למכירה.
אם אתה פותח חשבון בנק פה (לחודשיים), אתה מקבל מיד כרטיס דביט (DEBIT) שזה, בשבילנו זהה לכרטיס אשראי, רק שהחיוב נעשה מיד, לא בעוד חודש - אז לא תהיה לך בעייה בכלל.
רכבות זה עסק יקר פה.
לדוגמא, רכבת מפילדלפיה לניו יורק, עולה כמעט כמו טיסה , אלא אם אתה לוקח רכבת, שמקום 3/4 שעה, נוסעת כמעט שעתיים (טיסה היא בערך 20 דקות).
תבדוק טוב כמה עולה וכמה זמן נסיעה ברכבת...
אם אתה פותח חשבון בנק פה (לחודשיים), אתה מקבל מיד כרטיס דביט (DEBIT) שזה, בשבילנו זהה לכרטיס אשראי, רק שהחיוב נעשה מיד, לא בעוד חודש - אז לא תהיה לך בעייה בכלל.
הייתי בוולמרט הם לא מוכרים סימים רק דקות שיחה. יש להם דרך טי מובייל עסקה משתלמת יותר אבל רק לתושבי ארהב. כרגע אני בat&t נראה כמה הם רוצים. לא בטוח מה לעשות.
יש לי כרטיס דביט מבנק הדואר. גם לא עבד
טוב קניתי PRE PAID בלתי מוגבל מT-MOBILE. עולה 70 דולר לחודש ו10 דולר חד פעמי. ה20 דולר לחודש הנוספים לא יהרגו אותי ואין לי כוח ובעיקר זמן להתעסק עם כרטיסי אשראי, כתובות ומה שבניהם.
מה שכן, ההצעה של וולמארט ממש טובה למי שיכול לארגן מסמך זיהוי אמריקאי.
למיטב זכרוני...
הויזה שלך היא מסמך זיהוי PHOTO ID אמריקאי לכל דבר.
אסף.
לא נורא. ה-$20 האלה לא יעשו אותך עשיר/עני יותר - העיקר שיש חיבור לרשת.
כן כבר הייתי בלחץ כי אחרת הרהיטים לא היו מגיעים.
נקווה שעכשיו הכול ילך חלק יותר.
אשתי ואני בהלם מהאיזור. יש עיר שלמה שחבוייה בין עצים. זה פשוט לא מובן.