http://img130.echo.cx/img130/7205/20...00053oq.th.jpg
Printable View
תראה אני לא מבין בגיפים..אבל אמיר(לרדו) מטפל לי בגיפ אז ככה שאני לא לבד..
ואגב אני חושב שהוא יפיפה... :lol:
כן, ניר, חשבתי שמדובר בסבן, אבל העדפתי לא להיות החלטי מדי.
קצת סותר את:
ציטוט:
אז ככה מחר אני רישמית מצטרף למשפחה...אחרי הרבה זמן של חיפוש ..ושאלות........ מצאתי את הבובה שלי..
סיקס(שמונה) 85 סגור פיבר
אז תגיד לשמן שיבנה לך מערכת הזרקה, אח"כ שינסה למכור את הפטנט, אם זה יעבוד אני אקנה ממנו גם אחת.
ותמסור לו ד"ש.
חזק!ציטוט:
כן, ניר, חשבתי שמדובר בסבן, אבל העדפתי לא להיות החלטי מדי.
קצת סותר את:
ציטוט:
אז ככה מחר אני רישמית מצטרף למשפחה...אחרי הרבה זמן של חיפוש ..ושאלות........ מצאתי את הבובה שלי..
סיקס(שמונה) 85 סגור פיבר
אמיר חשב פעם, כאן בפורום, להתאים ולמכור מע' הזרקה לסיקסים, אבל הבין שזה יצא מאוד יקר, וירד מזה.
בכל מקרה, אני עם ניר, אין לג'יפ שמתוכנן לעבירות קשה מה לחפש עם מאייד.
הוא רצה ..לעשות הזרקה...אבל אני העדפתי קודם כל שיפוץ כללי .. ואמרתי גם קצת "אממ " ו.."תראה" אז הוא אמר לי עזוב בו נתחיל בקטנה ואז נעלה.. אמרתי טוב ...ואגב יש חופש מטורף בהגה ..פשוט אי אפשר לנסוע איתו זה הכי חשוב כרגע..
הבנתי את הבדיחה לגבי ה"סיקס" "שמונה" מה שלא הבנתי ...זה אם זה 7 אז איך ברשיון רכב כתוב 8 ואיך יכול להיות שהמרחק סרנים שלו הוא של 8 ....
לפי מה שאני הבנתי ... זה 8 שהולבש עליו 7 ..משהו לגביי המיתלים של פרו קומב במקום העלים.. לא יודע .. אמיר אמר בשהוא מכיר את הגיפ מהתקופה שהוא היה אצל עידו..והיה V8
בכל אופן הייתי רוצה להמשיך לדבר איתכם אבל אני צריך ללכת להרוויח כסף ..כדי שאפשר יהיה להאכיל את הגיפ אז ביי ביינתיים
לא התבדחנו.ציטוט:
הבנתי את הבדיחה לגבי ה"סיקס" "שמונה" מה שלא הבנתי ...זה אם זה 7 אז איך ברשיון רכב כתוב 8 ואיך יכול להיות שהמרחק סרנים שלו הוא של 8 ....
מזל טוב, קנית קומבינה
:?
אני לא יודע אם ה"מזל טוב" הזה הוא ציני "הקומבינה" דבר טוב או רע (בשבילי)
ואם טוב או אם רע איך אני קורא לו 6 7 8 מה ?
או שפשוט אני אקרא לו הקומבינה.. :)
העיקר שתהנה ממנו, ושלא תתקל בבוחני תנועה שמכירים JEEPים.
אם תיתקל בבוחן תנועה, גם כזה שלא מבין בג'יפים, תצטרך לדרוס אותו הלוך ושוב כדי שלא יוריד אותך מהכביש, בלי שום קשר למה שכתוב ברשיון, ליתר בטחון הורדתי את התמונה שמסגירה את המספר ושיפצתי לך קצת את הג'יפ.
http://img123.echo.cx/img123/3764/jmp84mc.th.jpg
תשמע מה זה הגובה הזה? אתה עולה עם סולם ?
תוריד את הגובה איכשהוא .
והכי חשוב לדעתי תצבע אותו ללבן .
למה לבן? שלא יבלוט בכביש.
תודה ניר.. שמתי לב רק אחרי ששמתי את התמונה ששכחתי מהפרט הזה .. (ראה הודעה בפרטי)ציטוט:
ליתר בטחון הורדתי את התמונה שמסגירה את המספר ושיפצתי לך קצת את הג'יפ.
unix :קודם כל ברור אני ממש לא מתכוון להשאיר אותו ככה, אני מחכה לגומיות מיאנוביץ..ציטוט:
תשמע מה זה הגובה הזה? אתה עולה עם סולם ?
תוריד את הגובה איכשהוא .
אם הן היו אצלי אתמול הוא כבר היה נמוך יותר..
(גם שלך בא עם שרפרף ,נראה לי...:) )
חזק..... לא חשבתי על זה בכלל ,אתה צודק 100 אחוז ,אבל אז הוא יהיה אחרת(אולי עדיף אחרת מאשר שלא יהיה..זה גם שיקול.. נראה -יש עוד זמן...לפחחות צבע)ציטוט:
והכי חשוב לדעתי תצבע אותו ללבן .
למה לבן? שלא יבלוט בכביש
אצלי עוד קיימת המדרגה המקורית ואפשר להשתמש בה .
בכל אופן תתחדש ותהנה ממנו ומה שאמרו לך לגבי ההזרקה
זה שיא האמת , אתה תגלה בקרוב כמה המאייד המקורי הזה זבל חסר תועלת .
מי שאומר שהקרב' המקורי זבל לא יודע מה הוא מדבר. נקודה.
למעט שיפועים חזקים מאוד הוא לא מתרגש, כאשר הוא מכוון כראוי!
נכון שמערכת הזרקה שמותאמת כמו שצריך לרכב תהיה עדיפה מהסיבה היחידה של עבודה בשיפוע עלייה קיצוני, אבל מחיר של מערכת שתעשה את העבודה הזאת הוא יקר.
ערן, אתה סותר את עצמך:
אם הקרב' מתרגש משיפועים חדים, אז הוא זבל (בהקשר של ג'יפ שמיועד לעבירות, ועבירות זה שיפועים חדים) .
אגב, זה לאוו דווקא בגלל שהוא קרטר אלא פשוט כי הוא מאייד, ומאייד בהגדרה לא יודע להתמודד עם כל שיפוע, בגלל זה הזרקת דלק נכנסה למטוסים כבר באמצע המאה הקודמת.
לא דיברנו על מחיר. דיברנו על מה אידאלי לג'יפ כזה.
חוץ מזה, שאני חושב שאתה כבר פה מספיק זמן בשביל לדעת מהי תרבות הדיון הנהוגה כאן, ואני גם לא ממש מאמין שאתה חושב שניר לא יודע על מה הוא מדבר.
נו טוב..
אין ספק ששימוש בקרבורטור בתנאי עבירות קשה דורש מיומנות נוספת ותשומת לב לסל"ד המנוע.
בכל תנאי עבירות ולא רק קשה !!
אבל זה לא השרשור לדיון על כך .
הג'יפ הזה היה רמת-גני לפני כמה שנים טובות, באותה גרסאת צבע ומכניקה (ספיראלות, ניפוחים) רק שאז הוא היה עם פנצ'רים, מכוסה ומעלה קורי עכביש. נחמד לראות שהוא חזר לחיים.
הרבה פעמים בדרך לתיכון הייתי מרייר עליו כמה דקות טובות... עד שקניתי את שלי :twisted: :twisted:
עכשיו אני יודע על איזה רכב מדובר חבוב, יש לי בשבילך רק ברכות על הקניה, כי לא חסרים חסרונות. אני מבין שאתה משלים עם העובדה שהרבה לנסוע איתו על הכביש- לא תוכל, לכן - שרק תהנה ממנו ותדע כמה שפחות הורדות מהכביש.
מה שכן, קומבינה- תהיה בטוח שהוא כן. אם זה טוב או רע- זה אתה תחליט.
נ.ב.
מההיכרות שלי עם הדבר הזה
צריך להיות בנאדם עם ביצים של שור כדי לקנות אותו.
אשרייך חבוב. תהנה!
-ארז 8) -