ספר איך הוא...
אני עם מטענים לא משחק. סוללה אחת שהתפוצצה לפני כמה שנים הספיקה ללמד אותי לקח. במזל לא נגרם יותר נזק...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
Printable View
ספר איך הוא...
אני עם מטענים לא משחק. סוללה אחת שהתפוצצה לפני כמה שנים הספיקה ללמד אותי לקח. במזל לא נגרם יותר נזק...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 4
לקחתי לתשומת ליבי, תודה,
לדעתי סוללה לא מקורית יותר מסוכנת ממטען לא מקורי.
אשקול להזמין מקורי של אפל, או מחברה מוכרת יותר ואת ה3 דולר להשאיר כספייר.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
4s נמכר בחנות אפל בניו יורק ב 450 דולר.Unlocked and contract free שזה בעצם אומר - שים סים ותתחבר לאיזה ספק שאתה רוצה?
מה לגבי תמיכה בעברית?
חמי
(אגב, הכי זול שמצאתי בארץ זה בערך 2400.)
להבדיל מהאייפונים הראשונים, המכשירים החדשים יותר (מהאייפון 3 לדעתי) מגיעים עם עברית במכשיר. צריך רק לבחור את העברית כשמגדירים את המכשיר בפעם הראשונה.
אגב, גם אני כמעט וקניתי 4S לחבר ב450 דולר לפני שבוע בחנות של אפל, אבל כששמעתי שה5C יימכר ב500 או 550 ירדתי מזה.
ה 5c בחנות אפל נמכר ב 550 דולר שזה כבר הפרש יפה לעומת ה 4s, מה גם שזה מוצר שעדיין אין עליו חוות דעת )למרות שנראה מגניב), אז אני כבר מעדיף את ה 4s.
חמי
בשביל 100 דולר שווה לקחת דגם אחרון כי יש סיכוי שבעדכון תוכנה הבאה (IOS 8) הוא לא יקבל את כל הפיצ׳רים. אם בכלל (ה4 לא יקבל בטוח..)
תודה, אשקול את העניין.
כן, רק ליתר בטחון תוודא שהמכשיר אכן עובד בתדרים שיש בארץ.
באייפון 4 ו4S כל עוד שהמכשיר הוא בגרסאת הgsm - אין בעיה להביא לארץ. מכשירים של וריזון שהם עובדים בcdma ללא סים - אין מה להביא. אותם גם לא מוכרים כסים פרי כי אין סים..
לגבי ה5 - הדגמים שמיועדים לשוק האמריקאי יעבדו בארץ (ישנו דגם אחד שהוא cdma שיש לו גם סים שלגביו אני לא בטוח) אבל לא בטוח שהם יתמכו ברשת הlte שתקום פה מתישהו, המתישהו הזה יכול להיות גם אחרי שהטלפון כבר לא יהיה רלוונטי..אז לא הייתי חושש לקנות. בדור ה-3 המכשיר עובד מצוין.
נגיד וכך(וקשה להאמין שזה עובד), בכול זאת זה לא עוזר בלי ID מקומי,
הרי הם מריצים את הקרדיט רפורט לפני ה"רכישה"
תאר לעצמך מה היה קורה אם כול עמך היה יכול "לקנות" ב$100, היו פושטים רגל ממזמממןן.
אגב לא להתפתות ולקנות LOCKED לספק מסויים - במחיר יותר זול ,
לאחר עידכוני גירסא אחרונים , לא ניתן לשוב אחורה- גירסת MODEM FIRMWARE
ולכן לא ניתן לעשות UNLOCK בשום דרך - למרות שאת הטלפון כן ניתן לפרוץ (JAILBREAK)
את IOS מגרסא 6.1.4 ומעלה כבר אי אפשר לפרוץ, לא מובטח שתהיה פריצה ל-7בזמן הקרוב ממה שקראתי.
לקנות מכשיר נעול לרשת מסוימת - זריקת כסף לפח.
ג׳ו, קצת קרדיט לראש היהודי :)