מה שכתבת זה בדיוק מה שנעשה... שמתי את התוסף הזה לפני שבוע וסיימתי את המיכל. כנ"ל לגבי הטורים. הקטע הוא שהרכב באמת לא מעשן... ככה גם אומר מי שנוסע מאחורי. נקווה לטוב או שנכניס לטיפול.
Printable View
מה שכתבת זה בדיוק מה שנעשה... שמתי את התוסף הזה לפני שבוע וסיימתי את המיכל. כנ"ל לגבי הטורים. הקטע הוא שהרכב באמת לא מעשן... ככה גם אומר מי שנוסע מאחורי. נקווה לטוב או שנכניס לטיפול.
מי ישב ברכב בזמן הבדיקה?
אתה או נציג המכון?
ראיתי איך בבדיקה אחרי בדיקה- בראשונה הרכב נכשל קולוסאלית, תוצאות של נגמש במיסוך.. ובבדיקה אחרי 5 דקות עם מישהו אחר על ההגה, תוצאה של שליש מהערך המקסימלי המותר.
ותשובה לשאלה שבכותרת...
אולי כאן..??
קובץ מצורף 80054
אסף.
זה לא נפט, זה פצלי שמן.
אני ישבתי. אחרי טיפול שמש הכי טוב שיצא זה 2.5 כשהתקרה זה4
טעות שלי. התקרה היא 2
לא הבנתי.. היית שם שוב?
כן. פעם ראשונה ואז הוצאתי רק 4 אחרי זה נסעתי למוסך ששלח אותי למלא נפט, מצאתי בתחנה בשם המפרץ אבל נשאר להם רק רבע ליטר ואני הייתי על שלשת רבעי המיכל. הגעתי עד אור יהודה בחיפושים וניסיתי את מזלי שוב בעוד בדיקה. אז הצלחתי להגיע ל2,5 בדיקה הבאה תהיה בשלישי
אתה יכול להשתמש בדסל = דלק סילון = למעשה נפט לכל דבר בכול שדה תעופה אזרחי תוכל למצוא ושם זה זול . ובטח אצל הירוקים .... בתקופת אבו רודס וסיני טחנתי הרבה ק'מ עם ויליס (כן SUV של פעם חחחח) שהניעה על בנזין ואחרי 5 דקות עבדה רק על נפט ודסל שהיה בחינם ובשפע (דסל ישן אסור לסילונים אבל מעדן לבולען של ויליס ..וכן כבר אז היינו מוסיפים לסולר בצמ''ה נפט באופן קבוע הפטנט עתיק ומצויין ..
העתיק ומצויין הזה קצת מדאיג אותי. כי זה אומנם דיזל טיפש אבל לא לגמרי מיושן, בקיצור, לדעתכם שימוש קבוע בנפט אחת לx תדלוקים הוא חכם או התעלמות מבעיה שיש לתקן? המנוע עשה 230 אלף.
איזה רכב ?ניסית לעשות אינפוזיה ? אולי זה יחסל את הבעיה , באיפון העתיק שהייה לי הייתי עושה כל 50K (כל שנה ) אינפוזיה ואחרי המשיך הבא בתור עד 450K לא היו אף פעם בעיות עישון (הלך מחוסר תשומת לב ,מה לעשות הטיפש לא מבין שבלי מים בראדיאטור ילך מנוח )
חפש מישהו שמתדלק בתחנות "יונה אברך" ממוקמות בעיקר במושבים . מוכרים את מוצרי חברת הדלק "אלון" . ולפחות בחלק מהמושבים יש משאבה של נפט.
תמיד אפשר לבקר בקידוח מגד 5 ליד ראש העין ולבקש למלא איזה ג׳רי..
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
תאחר את תזמון ההזרקה ע"י שינוי זווית של המשאבת הזרקה. אחרי הטסט תחזיר למיקום שהיה.
טל.
שוב- בדיקה ראשונה בטסט הראשוני - כל התוצאות 4. אחרי זה מלאתי רבע ליטר נפט (עד שנגמר בתחנה) ויצאתי לחפש עוד בכל התחנות באיזור, על זה שרפתי שעה בערך בנסיעות. לאחר מכן חזרתי לנסות את מזלי שוב ואז הצלחתי לגרד את ה2.5.
כרגע כבר 110 ק"מ עם נפט במיכל. מחר בבוקר נבדוק שוב אחרי עוד טיפול שמש.
טוב נגמר... עבר טסט, אבל קשה לי לדעת אם בזכות הנפט או לא... הפעם זה היה בוחן אחר, העלתי סלד לאט כל פעם והוא כל הזמן אמר "תן עוד תן עוד" אחרי שלוש בדיקות הוא ביקש לשבת במקומי ואמר "אל תדאג הוא יעבור" וזהו... נתראה שנה הבאה.
תודה לכל מי שעזר!
למען הדורות הבאים,
במנוע דיזל עישון=עודף דלק, בגדול זה פחממות שלא נשרפות
הסיבות לזה שונות, בין אם זה כיוון משאבה לא נכון או מזרקים מטונפים.
הדרך להפטר מזה יכולה להכיל הכול בין נפט לאלכוהול, כול חומר עם יכולת ניקוי גבוהה, אני אישית אוהב ATF
זה שמן W10 עם ריכוז עצום של חומרי ניקוי, ליטר אחד לטנק מלא עובד מעולה.(גם לשמור על נקיון המערכת.), גם ביו דיזל ישפר את המצב- רמז- תתחברו עם משפחה מרוקאית, השמן בישול רץ שם כמו מים, כ8 ליטר בשבוע מנסיוני המוגבל.
איפה מוצאים את השמן הזה? כי בזמן האחרון קשה לי להשיג דברים שפעם היו אפשר למצוא בכל חור... עם הנפט סיימנו, ועכשיו לאף אחד אין פתאום טיובות גריז למגרזת...