קיד, התכנה (ואיתה שיטת ההזרקה) השתנתה אי-שם בין שנת 94 ל96 (אני לא בטוח מתי). יכול להיות שגם בגרסה החדשה הבקר מזריק לחצי מנוע כל פעם- אבל יכול להיות שעם השינוי בבקר גם העניין הזה השתפר. מישהו יודע יותר על זה ויכול לשפוך אור על העניין?
אסף.
Printable View
קיד, התכנה (ואיתה שיטת ההזרקה) השתנתה אי-שם בין שנת 94 ל96 (אני לא בטוח מתי). יכול להיות שגם בגרסה החדשה הבקר מזריק לחצי מנוע כל פעם- אבל יכול להיות שעם השינוי בבקר גם העניין הזה השתפר. מישהו יודע יותר על זה ויכול לשפוך אור על העניין?
אסף.
א. מזל טוב על הקניה
ב. כבעל רכב דומה לשלך (94 V8) המנוע בהחלט עצל, אם תרצה להעיר אותו תצטרך לעבוד חזק על המצערת אבל הוא יקרע אותך בדלק ויעשה הרבה רעש...
בכל אופן לעולם הוא לא יאיץ כמו פרייבט (12 שניות)
בכל אופן שווה לעבור אצל גרשון ולחבר את הרכב למחשב ולכוון את החיישנים (תמיד צריך...)
בהצלחה
קודם אני אחליף את דיאפרגמת קידום ההצתה. החיישנים תקינים למיטב ידיעתי, בכל מקרה כמה לוקח גרשון על בדיקה כזאת ואיפה הוא ממוקם בדיוק בקריית שאול ?
דבר איתו
03-6448076
050-5559193
בכל אופן כמו שנאמר הדיסקו לעולם לא יהיה מטוס!!!
הספורטאז שהיתה לי לפני היתה הרבה הרבה יותר מהירה וזריזה...מצד שני פלסטיקים היו נשברים.... :D :D
הבעיה נפתרה !
כיוון פשוט של כבל הקיק- דאון והעגלה אכן מאיצה כמו שד ! (עם רגל קשורה למשקולת).
ראו דיון :
http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=9346
ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
אם אתה רציני אני מעוניין לדעת היכן הכבל קיקדאון הזה?
מותחן הכבל נמצא מתחת לכבל המצערת (בתא המנוע), אצלי יש על מנופי המצערת גם התקן בקרת שיוט. בדוק אותו ושים לב שאין שם חופש (שהוא לא רפוי), על הכבל לכוון השרוול המוביל יש עיבוי (כמו פלומבה), הרווח בינו לבין השרוול צריך להיות רבע עד אחד ורבע מ"מ, הכוונון הוא פשוט באמצעות ההברגה. הכבל צריך להיות במצב 0 כשהמצערת סגורה לחלוטין ולהימתח יחד עם פתיחת המצערת. עפ"י הספר יש לשחרר תחילה את הכבל בצד הגיר ואח"כ לכוונן ובסוף לסגור את הכבל בצד הגיר.
מה קשור כבל הקיק דאון לעניין הסחיבה ?
להוריד הילוך שזה התפקיד של הקיק דאון יכולת להוריד ידנית כך שלי נראה שכל העניין פסיכולוגי
אגב נתוני יצרן מדברם על 0-100 של 10.8 שניות כך ש12-13 שניות במנוע ישן יהיו בהחלט סבירים
מי שבאמת רוצה מנוע זריז שייקנה טרופר
לסוזי:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי איציק - 4X6ZH
הכבל מווסת את לחץ השמן בממסרה ביחס לסל"ד המנוע. ככה הוא בעצם יודע גם כמה אתה לוחץ על המצערת ותפקידו לא רק לגרום להורדת הילוך.
שחף.
סוזי המשתוללת כתב :
שמוליק, תתחיל לקרוא מתחילת השרשור, הכל שם, זה לא מפתיע שזה משפיע.ציטוט:
מה קשור כבל הקיק דאון לעניין הסחיבה ?
להוריד הילוך שזה התפקיד של הקיק דאון יכולת להוריד ידנית כך שלי נראה שכל העניין פסיכולוגי
אגב נתוני יצרן מדברם על 0-100 של 10.8 שניות כך ש12-13 שניות במנוע ישן יהיו בהחלט סבירים
קח לדוגמה ציטוט של חנן :
כפי שהסביר איציק, כיוון הכבל משפיע על תפקוד תיבת ההילוכים לא רק במצב של קיק-דאון.ציטוט:
במחשבה שניה, אתה עם גיר אוט' בדיסקו, לא? יכול להיות שהוא לא נותן למנוע לעבוד קרוב לשיא ההספק, אם בגלל כיוונון מתון, או בגלל תקלה.