מי שלא חבר שלך בפייס לא יראה את מה שקישרת אליו.
Printable View
אז שמיל -לא ידעתי, תעשה טובה,אם אתה יכול להעלות דרכך את הלינקים ל2 ההודעות שלי אז תעלה בבקשה [בזמנך החופשי ורק אם יש לך ראש לזה]
אין לי יותר את התמונות בזכרון המצלמה,הפייס היה המקור היחידי לתמונות.
אפשר גם לראות את התמונות שהוצגו כבר בגיפולוג באמצעות חיפוש מתקדם תחת הכותרת -תאורת שטח.
תודה.
הייתי יכול להעלות, אם רק הייתי יכול לראות אותן :)
אז זהו-ניתן לראות אותן בגיפולוג,בחיפוש מתקדם-תאורת שטח
http://i223.photobucket.com/albums/d...psc6f0d44e.jpg
תתפלא..
נפלו עלינו בחניון לילה חבורת לוגיסטיקה של אירוע כזה בשישי בלילה, שהכל פרוס לחניון כהלכתו, אחרי אוכל,ושעה אחרי שהילדים נרדמו וסוף סוף התיישבנו בשלווה ליד המדורה.
הודיעו ברוב טקס שיש כאן ״עוד שעה״ מסיבת טבע, וכדאי שנזוז.
למי שאין ילדים קטנים לא יבין את התגובה שהם קיבלו:
״לפני שעה כשהילדים היו ערים היה על מה לדבר, עכשיו, כדאי שתשלחו ביטול או שתמצאו מקום אחר״.
אחרי איום מרומז שלהם, שישבו לנו על הראש, שאלנו אם יש להם רשיון עסק, רשיון לנהל אירוע מעל x אנשים, אישור קצין בטיחות ומכבי-אש, וכמובן אמבולנס?
הסתכלו עלינו כמו על מפגרים וענו שברור שלא.
ענינו שחבל שהמשטרה תקבל שיחת טלפון על המסיבה.
שאל מה הוא בדיוק אמור לעשות עם כל מי שבדרך, הצעתי לו מקום חלופי כ-10 קמ משם.
הלכו.
לילה, שקט, ילדים ישנו עד הבוקר.
עזבו אתכם מכל זה, פעם היינו באים לחניון לילה כדי לישון כי הטיול היה ארוך ומהנה ומחר יש עוד יום טיול, היום צריך חשמלים וממירים בשביל שאפשר יהיה לשחק קנדי-קראש במקום לאכול איזה תפוח אדמה מהמדורה...
יותר חשוב - איך נהיים חברים של צביקי בפייסבוק ? :)
לא יודע, את התמונה הבאתי מהמיקום בג'יפולוג שהוא ציין..
אגב, את הרעיון של צביקי פיתחתי לזרקאור 12V 15W, לד, שעומד על עמוד טלסקופי בגובה 5 מטר שיושב על הטמבון
זה נותן חתיכת אור, וכמעט בלי צל, גם למרחקים גדולים..
הבעייה - לא צילמתי.
בא בנאדם (נעזוב לרגע את הפרסומת), שואל כמה איך ולמה? (גנרטור או טיל שיוט ..לא משנה) ישר עונים לו למה לא, ולא כדאי ותעזוב אותנו בשקט...
שאלה על גנרטור...גנרטור, איזה? לא למה לא?... מה הבעיה לענות לעניין???
אני משתמש בעבודה ב- HONDA EU20I
יש לנו כשלושה כאלה כבר חמש שנים, אחלה של דבר, אמינים מאוד, שקטים מאוד אבל לא זולים בכלל
http://www.generator.co.il/%D7%92%D7...%95%D7%91.html
זה לא משנה פרסומת או לא.. וזה לא נגמר בגנרטור, יותר ויותר שרשורים מתחילים עם שאלה פשוטה ומתפתחים לאלף כיוונים שאף אחד מהם לא עונה על השאלה..
מטריד או לא זה לא העניין, אפשר לענות ובנוסף להסביר את היתרונות/חסרונות של גנרטור או כל פתרון אחר לצורך העניין.
פעם הייתה פה סוג של אמרה "לא יודעים לא עונים". . כולם יורים את כל ה"ידע" שלהם ובטוחים שיש להם תשובת מחץ רק לא שמים לב שזה לא קשור לשאלה..
פרסומת? מוחקים וזהו...אבל זה היה פעם..