כיום על 31",נסע על 33" גם בלי שום בעיה
לדעתי הקשר הוא פי 2 יותר מומנט על התושבות טרנספר,אולי הוא קרע אותם במכת גז...בכל מקרה,זה הנזק היחידי שהיה שכנראה נגרם בגלל הקיט הזה וגם זה אחרי התעללות שהיא 2 רמות מעל "התעללות קשה"
Printable View
אליהו
מה קרה, הפרוסטטה לוחצת ?
כולם יודעים שאתה משתין הכי רחוק. אתה יכול להיות רגוע.
אינטרנט, מדינה חופשית, לכולם מגיע להתבטא, אל תכעס.
בברכה,טושי
אלי,
אני לא אומר שאתה טועה, זה לא שחור ולבן, וזה לא משנה אם זה שנה או שנתיים.. הזמן עבר מהר..
אופי השימוש שלי ושלך ברכב שונה למדי, וזה הדבר הכי הגיוני שהחוויה תהיה אחרת.
יש לי חבר שכל דבר חוץ מגוש פילה מבחינתו זה פשרה, ואני בכלל אוהב אנטריקוט בגלל השומן..
תמיד יש את אופציית ההתקנה של טרנספר כפול עדיין נשארת בעיה אחת בודדה...
מנוע מנוע מנוע.
טושיי לסיכום דבריך אריטאריים לא סובלים מבעיות שתן. :>
שבת שקטה לכולם.
טיולים מהנים תשמרו על עצמכם אי שם.
זה כן שחור ולבן וברור שדואל עדיף כי יש לך את כל האפשריות 4.7 2.28 ושניהם ביחד [ההבדל בעלויות הכספיות] עד שלא יהיה לך דואל טרנספר לא תדע כמה אתה טועה אתה מתפשר משקולים שלך וכותב שההבדל זניח וזה לא נכון ,וברור שלא טעמת גוש אנטריקוט באיכות גבוהה ולכן את מעדיף תרנגולת בלי נוצות .
מכיר משתנה???
אלי
אני מסכים אתך, דואל טרנספר טוב יותר מטרנספר בודד.
בעצם, שלושה עדיף על שניים...
כשתשתעמם שוב מהאוטו https://www.google.co.il/search?q=to...&bih=605&dpr=1
אבל, ותמיד יש אבל, דואל קייס לא מצדיק את ההשקעה למשתמש הממוצע.
העלות של דואל קייס יותר מכפולה מאשר טרנספר 4.7 בודד.
וזה עוד לפני השבירות שיגיעו בגלל הדואל.
לאוט כמו שלך, אלי, שמשופר בכבדות, עושה רק עבירות קשה ולא נוסע בכביש , אכן מוצדק לשים דואל.
לאוטו יומיומי שגם מטייל ועושה קצת עבירות פה ושם ? גם קיט 4.7 בודד יספיק, ובסופו של דבר כך נוסעים הרוב, גם בארץ וכנראה גם בחו"ל.
בברכה,טושי
אלי,
נסיון עם טרנספר כפול ומשולש יחסי העברה יש לי מעל 20 שנה, זה עובד יופי בכלים כבדים, טרקטורים ורכבי עבודה ייעודיים.
וכמובן ברכבי עבירות קיצוניים, שהעתיקו את הרעיון מ.. (קולות של תופים..) כלים כבדים, טרקטורים ורכבי עבודה ייעודיים..כמו גם נעילות דיפ׳.
ברכב טיולים דבל-טרנספר זה דבר מיותר ( מורכב מידי, יקר מידי, ולא ממש נדרש), זאת דעתי.
בגלל החשש לאבד מהפונקציונליות של ״רכב טיולים״, שנוסע גם ביום-יום, התלבטתי אם נכון יהיה לקצר את יחסי ההעברה בטרנספר ל1:4.7-במבחן התוצאה, אני מאד מרוצה.
אם היתה אפשרות לקיצור יחסי העברה פחות ״קצרים״, משהו כמו 1:3 או 1:4 (שהיה זמין בעבר), כנראה שהייתי בוחר בזה ולא 1:4.7.