לגמרי.
היא גם ככה חולת מצלמות.
Printable View
לגמרי.
היא גם ככה חולת מצלמות.
ניתן לך לפתוח שרשור בנושא: )
ובכן,
לטובת סיכום המהלך בינתיים,
הגברת השלימה את מלוא הקורס, במתכונת מתמשכת של מפגש צלילה בשבוע, במשך חודש וחצי, מהם יומיים באילת (סיום כוכב ראשון ותחילת שני).
כבר יוצאת לצלילות עצמאיות עם שותפים בחופי הים התיכון ובהזדמנות קרובה קפיצה שוב לאילת.
רכשנו עד כה חליפה, מסכה, נעליים וסנפירים.
ציוד נוסף כמו מחשב, מאזן ווסתים יחכו עוד קצת עד שתהיה תחושה שבשלה השעה.
על הדרך היתה הזדמנות לרכישת מצלמה אמפיבית קומפקטית וגם היא הועמסה אל מדף הציוד.
תחושה מעניינת להיות בצד השני של ה"שגעון".
לא חייבים להיות ממש בצד השני של השיגעון.
אפשר להתקרב קצת...
ויש שם גם תשובה לשרשור אחר Is JEEP a pussy magnet -
http://www.youtube.com/watch?v=KLSvOLU8Y8A
אחלה סרט...
משום מה הזכיר לי קצת את גימס בונד עם הרכב ספורט שהופך לצוללת.
אין ספק שהביצועים של יצור כלאים מסוג כזה, יהיו בינונים (ומטה) ביבשה ובים והמחיר ביחס הפוך לביצועים.
יוש
ראשית בשעה טובה
שנית-כצוללן כמעט בדימוס מלא (יותר מדבר על הצליליות שהיו מאשר על הצלילות שיהיו)ומאחר ויש לי הרבה ציוד אז,,,,,,,,,,,
סכין מעולה משומשת אני תורם לכם
פנס קטן מעולה משומש-גם כן
משקולות --שלך
הווסט כבר לא תיקני אז נוותר ונשמור למזכרת
שלישית ציוד נוסף לפני שאתה קונה(קראתי מה אין לך)דבר איתי-קשרים עדיין נשארו לי
צלילות מהנות
אה שכחתי יש גם ספר או שניים על צלילות
שבת שלום
אהלן יוסי.
תודה רבה!
יום א', לא מחר, זה שאחריו אני בשיבא בבוקר, אז אוכל לקפוץ אחה"צ אליך לחנות
אם תהיה שם.
תירוץ טוב לבוא ולבקר במקום שלך.
אגב, למה הפסקת עם הצלילות?
דרך אגב, אם אתה קונה ציוד כדאי לך לשקול מאוד את http://www.leisurepro.com. מחירים ממש זולים, במיוחד אם אתה קונה פריטים שבחיסול או עסקת חבילה (תמיד יש להם כמה). אם יש לך חבר שיכול להביא זה בכלל יוצא זול. קניתי שם כבר לא מעט תחליפים לציוד המזדקן שלי. קצת דוגמאות, סנפירים מפוצלים שבארץ רצו עליהם 1000 ש"ח קניתי ב 70 דולר. מחשבי צלילה יש שם החל מ 150 דולר.
דבר אחד חשוב, לקנות ציוד שיש לו נציג בארץ.
בהצלחה.
אם אתה רוצה, אתה מוזמן לקבל את ה NOA DIVING MANUAL,, כח מה שרצית לדעת על צלילה. ספר כבד. עלה לי כמה מאות שקלים בזמנו מאמזון. מצב בסדר גמור.
ממליץ בחום לעשות קורס נייטרוקס וקורס החייאה עם אוריינטציה לצלילה. מציל חיים.
אם אתה רוצה, אני מוכר בגרושים (סביבות 300 שקל) מצלמה תת ימית מקצועית של ניקון שנקראת ניקונוס חמש, זאת מצלמת פילם לא ריפלקס. כוללת סט עדשות מאקרו ופלאש חיצוני. אין לי מושג אם היא עדיין תקינה אבל אמורה להיות. צור קשר בפרטי אם רלוונטי.
יוש
למה הפסקתי לצלול?
פשוט מאוד-לא הפסקתי
כן הפסקתי לצלול עם מיכלים כבר כמה שנים טובות מאחר וההגבלה ל 10 מטר ממש לא קסמה לי
אני כן צולל צלילות דייג עם ציוד בסיסי בלילות(סנפירים,חליפה,פנס,חגמ"ש,מסיכה .שנורקל,סכין ורובה)
כמובן שיש לי רישיון דייג בצילצל וברשתות(מחדש קבוע כל שנה)-אך ב 4 השנים האחרונות ממש לצערי מיעטתי לרדת לים מפני שאי אפשר להגיע לקו המים
(לי אין בעיה אך לשותפים לצלילה יש)
והרעיון של מיכה מעניין
אין כמו צילום תת מימי