תגובה: הירוקים הרגו את הדיפנדר
אם אני מבין נכון זה הולך להיות רכב שני .......................... אז למה לחפש הרפתקאות ושיפורים לך תקנה סופה יותר טוב מזה אין בעולם ויש המון כלים ברמה טובה ובתקציב שהצבת
בשבילך אופיר...
http://www.dailymail.co.uk/sciencete...cientists.html
יש כמובן המון כאלה אבל רק בשביל העניין.
אני רק אומר שלא צריך לקחת דברים כנכונים רק כי גרמו לך להאזין להם הרבה, מדובר פה בהרבה אינטרסים כלכליים משני הצדדים.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דרור ברלי
מי ש"מרגיש לא נוח כי הדיפנדר/ג'יפ שלו מזהם ולא בטיחותי" אז שלא יקנה.
גם ראינו מה קיבלנו מ-Jeep במרום המנוע הטורי - מנועי V "נקיים" יותר על הנייר אבל בפועל לא פחות שתיינים. אולי אפילו יותר.
טכנית, לא צריכה להיות שום בעיה לדחוף לדיפנדר איזה מנוע מודרני שתרצו. הבעיה האמיתית שלו היא עלויות ייצור יקרות שמקורן בתכנון מאוד מיושן. זה גם למה הוא כל כך יקר. שלא יהיו לכם אשליות - לקוחות צבאיים/מוסדיים מהסוג שלא נותן שום דין וחשבון לתקינה אירופית או לפלצנים הירוקים, בטח יוכלו להמשיך לקבל אותו בקונפיגורציה הותיקה והטובה עם מנוע TDI300 כפי שזה נעשה כיום.
הבעיה שלי עם הירוקים ועם חוקי הגנת הסביבה למיניהם היא המיליטנטיות שלהם.
הם נכנסים לך לורידים, לאוטו, לצלחות, לפח הזבל הביתי. טרור לשמו, רק בלי הקלצ'ניקוב. מי יודע, אולי גם זה יגיע - מתישהו הם עוד יהרגו אנשים שפגעו בעץ או שלא הפרידו אשפה.
ואחרי חילוקי הדעות בקרב אנשי המדע לגבי תיאוריית התחממות כדור הארץ - כן או לא, דעתי השלילית על הירוקים ועל מעלליהם רק מתחזקת.
כמה שזה נכון!!!
כותרת הדיון דמגוגית, אחיזתה במציאות קלושה ביותר, אבל תראו איך היא תופסת - "הירוקים הרגו את הדיפנדר!!!".
הדיפנדר - הוא מת-מהלך כבר עשרים שנה. מכונית מיושנת שמיוצרת בשיטות מיושנות שפשוט אין דרך להפוך את היצור שלה למודרני ורווחי. אבן ריחיים כלכלית על הצוואר של מותג לנדרובר - ומצד שני זה לב המותג, ובגלל זה המשיכו להנשים את הרכב הזה מלאכותית כל כך הרבה שנים. אבל גם את הרב עובדיה אי אפשר היה להחזיק לנצח, צריך לדעת להיפרד.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נמרוד
כותרת הדיון דמגוגית, אחיזתה במציאות קלושה ביותר, אבל תראו איך היא תופסת - "הירוקים הרגו את הדיפנדר!!!".
הדיפנדר - הוא מת-מהלך כבר עשרים שנה. מכונית מיושנת שמיוצרת בשיטות מיושנות שפשוט אין דרך להפוך את היצור שלה למודרני ורווחי. אבן ריחיים כלכלית על הצוואר של מותג לנדרובר - ומצד שני זה לב המותג, ובגלל זה המשיכו להנשים את הרכב הזה מלאכותית כל כך הרבה שנים. אבל גם את הרב עובדיה אי אפשר היה להחזיק לנצח, צריך לדעת להיפרד.
😄
אהבתי...(גם לי קצת קשה)
סוף סוף מישהו דואג להעלות את מחירון הרכב יד שניה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תודה
בלי DEFENDER לא יהיה Land Rover...יש/יהיה ... לנסיעות מהבורסה עד הפארק הירקון...