תגובה: wj crd 2004 -תתחילו לשפוך מידע
חלפים למנוע אני קונה מדקר בתל אביב. יש להם הכל למרצדס. במחירים יותר טובים ממה שקובי משיג...:-)
פילטר מנוע גרמני 35, שמן חצי סינטטי גרמני 75 ש" ל5 קג. פילטר אוויר 40+ אחלה שירות (אין לי אחוזים אצלם)
היה להם גם קולר שמן מקורי כשנדרשתי וכו'. המחירים שלהם תמיד יותר זולים ב 40%-50% לפחות מהיבואן והרוב נמצא במלאי.
אם אתה צריך חלק שהוא לא בשוטף, תצטייד במק"ט המרצדסי שלו (לכל מק"ט של חברת ג'יפ במנוע הזה יש מקבילה במרצדס. אותו חלק רק מספרו שונה)
חלפים אחרים מזמין כמובן מאיביי וכו' אם יש לי זמן. ואם לא אז מינוביץ'
אה ומבחינת מידע - הפורום עם הכי הרבה מידע לCRD נמצא בדרום אפריקה http://www.4x4community.co.za/forum/...ad.php?t=30786
יש שם כמה גורואים רציניים שקשה להתקיל אותם במשהוא שהם לא ראו במנוע הזה
1 קבצים מצורפים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
kobiarava
עם כל האופטימיות, אשמח גם לשמוע ממישהו שנכווה מהדגם, יש מי שקנה "לימון" ויכול לספר בגילוי לב על הנפילה?
קניתי מודל 2004 וכנראה שהלך ראש מנוע .יש לי אחריות ומקווה שהכל ייסתדר.הרכב אצלי זמן קצר בלבד כך שקשה לי להמליץ או לשלול.
נראה לי של "רוכב http://www.jeepolog.com/forums/attac...&thumb=1&stc=1רודאו" יש הרבה ניסיון וגם יידע.
כן אותו טרנס, פרט לקייס, לקייס בדיזל יש תוספת של משקולות...יש אחד שהחליף, חפש פה.
רבין
חברה להזכירכם
אצלי בגינה יושב מנוע קומפלט ששבר טלטל ואת הבלוק
יש לו את כל החלקים ראש 5 אינגקטורים 2( חדשים מתוכם)
טורבו אלטרנטור מדחס מזגן קולר טורק משאבת הגה כח
בקיצור מנוע קומפלט אבל עם שבר
מעוניין למכור AS IS לחלפים
מי שמעוניין ויכול להציע מחיר הוגן
052-8018020
צביקה
שתי הארות שלי:
גראנד בן 10 הוא לא רכב אמין. מצד שני, אף רכב בן 10 הוא לא אמין... (תגובה למישהו שכתב שגראנד הוא אמין).
תשקול מנוע בנזין עם גפ"מ, צריכה של 1:7 בממוצע בחצי מחיר, והרבה יותר נפוץ בארץ.
ד"א, שיקול אישי שלי:
אני לא רוכש רכב מיוחד כרכב העיקרי בבית, משום שכאשר אתה מחפש חלק מסוים שאין בדיוק במלאי, אתה עובר לישון ברכב...
אביגדור
WJ - זה הרכב האחרון להשים לו גפ"ם ( המנוע שלו לא סובל זאת שאלו בעלי ניסיון מר פה באתר)
אביגדור. קובי מחפש סרן חי קדמי בתקציב שפוי. בהכרח רכב ישן. מניסיוני רכב דיזל בן 10 יהיה יותר אמין מרכב בנזין מוסב לגז בן 10 שנים. בטח כזה שנדרש לעבוד קשה או אם אתה רוצה את הרכב לצידך להרבה שנים. (היה לי מוסב גז).
אה וצביקה. טוב לדעת שאתה שם כגיבוי.. לפחות המנוע עוד קושר אותך חזק לשבט.. ואם תמתין מספיק שנים נקנה אותו חלק חלק :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
AvigdorAharon
שתי הארות שלי:
גראנד בן 10 הוא לא רכב אמין. מצד שני, אף רכב בן 10 הוא לא אמין... (תגובה למישהו שכתב שגראנד הוא אמין).
תשקול מנוע בנזין עם גפ"מ, צריכה של 1:7 בממוצע בחצי מחיר, והרבה יותר נפוץ בארץ.
ד"א, שיקול אישי שלי:
אני לא רוכש רכב מיוחד כרכב העיקרי בבית, משום שכאשר אתה מחפש חלק מסוים שאין בדיוק במלאי, אתה עובר לישון ברכב...
אביגדור
שום גראנד wj לא עושה 1:7!
בממוצע בין 1:5+ ל 1:6 בנסיעה משולבת.
כל חלק יש לרכב הזה בארץ אם לא מקורי אז תחליפי, השאלה האם מוכנים לשלם על המיידי ובגלל זה בד"כ מזמינים מחו"ל.
לתושבת מנוע מקורית של רנו סיניק של אשתי חיכיתי שבועיים כי לא היה בארץ אצל קרסו.
נתן
לא מכיר WJ אבל ZJ עושה בממוצע 1:6 עד 1:7 ובנסיעה בין עירונית גם 1:8 (עם קרוז קונטרול).
אני לא חושב שיש הבדל מהותי בצריכת הדלק בין ZJ ל WJ, שניהם דומים מאוד במבנה, במשקל לכן גם צריכת הדלק צריכה להיות דומה מאוד.
חבל לי לשמוע על כאלו שסבלו מהגפ"מ, אני לא מבין מדוע לשלם פי שתיים על ליטר דלק.
מצד שני אני גם לא מבין את כול אלו שנוסעים במזדה...
קובי, התכוונתי רכב מיוחד סביר אבל לא מזדה. החיים הם לא שחור ולבן, יש הרבה אפור באמצע.
מכיר בעקיפין מישהו שיש לו WJ דיזל, לא זוכר אותו מלקק דבש.
בהצלחה בחיפושים.
אביגדור
שלום לכולם
את ZJ שלי מכרתי ובעתיד הקרוב נתחיל לחפש WJ .
שאלה איזה סרן יש לרכב מקדימה ?
האם הנעילה לא פוגעת ב*קוואדרה-דרייב?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
artur78
שלום לכולם
את ZJ שלי מכרתי ובעתיד הקרוב נתחיל לחפש WJ .
שאלה איזה סרן יש לרכב מקדימה ?
האם הנעילה לא פוגעת ב*קוואדרה-דרייב?
דנה 30 חי. דומה מאוד למה שיש ב-ZJ - אם כי לא זהה מבחינת חלקים.
מן הסתם, הנעילה מורכבת במקום הוארילוק שבאותו הסרן. (2 וארילוקים בסרנים+ טראנספרNV247 = קוואדרה דרייב)
http://wjjeeps.com/tcases.htm#QUADRA
כל אחד מהשלושה עובד בפני עצמו כך שהסרן השני והטראנספר שלא נגעת בהם נשארים ועובדים כמו שהיו.
איל