תגובה: מנוע 5.7 - יאוש ובקשת עזרה
אלא אם כן משהו כמו מקום לעבוד מונע ממך, ממש מתבקש לעשות את זה בעצמך.
תתחיל מפירוק המנוע ואבחון מדוייק של התקלה והבנה אם שווה בכלל לתקן, אם לא שווה לפחות תהיה בטוח בזה ולא הפסדת על הפירוק עצמו ואם כן תוכל למסור לתיקון את החלק הספציפי או להזמין חלק חליפי.
בסוף גם אם תשפץ לבד הוצאת המזומנים תהיה הדרגתית לפי ההתקדמות ותקבל משהו שאתה יודע בדיוק מהו וגם יהיה לך ידע לתקן כל תקלה שלא תבוא בעתיד.
my 2 cents
הייתי בדיוק באותה הסירה (רפסודה רעועה) כמוך. בעלי מקצוע שרלטנים או כאלה שלא יודעים להתעסק עם המכוניות האלו.
ממליץ לך בחופ על מוסך מורן בחדרה מנהל המוסך יעקב עבד בUMI ישראל עשרות שנים איש ישר ובעל מקצוע מעולה בתחומו. ממליץ לך לקפוץ אליו ללא האוטו לשאול שאלות להתרשם ואז להחליט אם לגשת . לי הוא עזר בכמה מקרים בהם הספידו גם תיבת הילוכים בסיירה. ותקלות שונות ביוקון בנזין ארוך שהיה לי.
היום אני מתנייד עם יוקון קצר 93 והראש שקט לגמרי כי יש את יעקב. צור איתו קשר ב0524070555 תאמר לו שהפנה אותך קובי קרויטורו תסביר לו את הבעיה. כל מקרה ממליץ לך לכשיפתחו את המנוע לוודא כי הוחלפו כל מה שהובטח.
הי דני אתה מוזמן להתקשר אלי 0546341707
שלום אנשים יקרים,
לפני הכל, שאלה: מישהו מכיר את קורולוס משפרעם ויכול לחוות דעה על מקצועיותו ואמינותו בכל מה שקשור לשיפוץ המנוע שלי? אשמח לשמוע כל דבר ממי שמכיר.
ועכשיו,
אין לי מילים להודות לכל מי שמגיב, מעיר ומאיר. מכל תגובה אני לומד (ובטוח שלא רק אני) ועל כך תודה.
תודה גם לכל מי שהציע לדבר איתי באופן אישי וסליחה שעדיין לא עשיתי זאת. אני מתכנן להתקשר ברגע שרק יהיה לי זמן פנוי (עוד יום כזה ויפטרו אותי מהעבודה. 80% מהיום אני בענייני המנוע...).
אני מבטיח לעדכן ברגע שתפול החלטה מה הכיוון (ויש כרגע מחשבות שמתחילות להתגבש) וגם לעדכן בהמשך התהליך ובסופו. אני רק מקווה שעוד לא עליתי לכם על העצבים...
אז שוב, תודה ואם מישהו מכיר את טיב עבודתו ואמינותו של קורולוס משפרעם בבקשה שתפו אותי.
המשך ערב נעים לכולם ואשמח להמשיך להחכים מעצותיכם (לא רק בעניין קורולוס).
עד לא מזמן היה לי יוקון הייתי מטפל רק אצל מוסטפה וחוסין ברמלה
לפי דעתי אלופים הכל אצלהם בזריזות ואין תיקונים חוזרים
אני מאמין שיש להם מנועים משומשים ומיבוא
ממליץ בחום
חביבי מנוע 8 צילנידר שעבר היתחממות תיזרוק לפח. חבל על כול שקל שתשקיע .יש להשיג מנועים חדשים בעלות של 12.000
שקלים בערך . שווה כול אגורה. אוברול יעלה לך כמו מנוע חדש ואוברול לא מחזיק על מנוע 8 צילינדר . ואני אומר לך את מנסיון.
מנוע מיבוא הימור על מנוע כזה דורשים בסביביות ה6 אלף עם אני לא טועה .
אבי,
איפה אפשר להשיג מנוע חדש ב 12 ? אצלך?
דני - זה מחיר ששווה לבדוק, במידה ואתה מקבל אחריות אמיתית (ובלי סעיפי התחמקות). אוברול יעלה לא פחות מזה.
אסף.
משמועות ואני מדגיש - רק משמועות - אומרים שקורולוס מקצוען.
אבל...
אם יש לך מנוע חדש ודגש על חדש מקופסא ב-12,000 שקל? בהנחה שזה המחיר (בטח צריך להוסיף על זה גם התקנה וכו' אבל לא משנה כרגע) במחיר הזה אל תתלבט. אוברול יעלה לא פחות וגם אוברול טוב ספק אם יחזיק כמו חדש.
דני,
אפשר לבזבז שעה בלדבר על חפריות ים תיכונית, אבל על זה כבר למדת.
פנה לאודי מזרחי לעצה לאן הולכים מפה,
והעצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, לא להכניס את העגלה למוסך ספציפי בלי לשאול פה קודם, (בדיעבד, היה חוסך לך את השרשור הזה)