אוף איזה רכב משעמם.... עדיף לצורך העניין בחיים לנדרובר....:D
Printable View
אוף איזה רכב משעמם.... עדיף לצורך העניין בחיים לנדרובר....:D
התשובה בגוף השאלה ...
מה הגובה שלך ומה הגובה של דרור?!
כאשר אתה מסתכל על 1:80 מלמעלה, לא הרבה רכבים מתאימים לך (-:
לעומת זאת בסביבות ה 1:70 החיים דבש, אולי רק בסמרט תרגיש דחוק.
יש לי אם אתה צריך את המכסה הקטן של המתקן כוסות של המשענת יד.
את המכסה הגדול אין לי, כלומר יש לי באוטו.
ראיתי לא מעט כאלו שבורים ולכן אני שומר על שלי טוב טוב.
מעבר לזה עשיתי קצת סדר במחסן ויש לי גם ריפוד בד אפור מקורי, למשענת הכסא צד נוסע/נהג (זה סימטרי, לכן קניתי צד נוסע שהוא לרוב טוב יותר) במצב מושלם.
אם הוא בלוי אצלך זה יכול להיות פתרון מצויין.
בזמנו קניתי כסא מפרוק כדי להחליף את הספוג והבד של המושב נהג (רק את המסגרת כי החלק הפנימי בדגם שלי קצת שונה).
העלה מודעת מסירה במקום המתאים כולל תמונות.
עברה לה שנה, האוטו הוכנס השבוע לטיפול שנתי + טסט.
במהלך השנה האוטו עבר כ 6500 ק"מ בהם לא נרשמה כל תקלה.
משעמם.
בטיפול הוחלפו שמנים בגיר ובסרנים (לבקשתי - לא היתה אינדיקציה מתי הם הוחלפו בעבר) יחד עם הטיפול התקופתי הרגיל (פילטרים, שמנים וכד').
העלות הכוללת של הטיפול היתה כ 1500 שקלים.
האוטו עבר כמובן טסט בצורה חלקה.
שורה תחתונה - בהשוואה למכוניות אחרות שהחזקתי, גם לשטח בלבד, הטויוטה נכון לרגע זה מצדיקה את מוניטין האמינות.
הדשבורד ממשיך לקרקש.
יואב, התיבה הפרטית שלך נחסמה עקב ריבוי הודעות, תמחק קצת :)
פאק.
"פתחתי פה" על הפראדו. אתמול הוא שבק חיים. כל האינדיקציות הצביעו על האיתוראן שהתעצלתי לפרק.
הבוקר התקשרתי למוקד איתוראן ששיחררו את האוטו אחרי שוידאו שאני אכן הבעלים (האמת - השירות שלהם היה מצויין ואני בכלל לא מנוי שלהם), אבל משם ישר לרמי בכפר מנחם שניקה את כל הזבל, והפראדו חזר לחיים, ובדרך חזרה הראה על 310,000 ק"מ עגולים.
תודות גם לחנן שניסה לתת כמה טיפים בנסיון לעקוף את המשבת.
בקיצור - טויוטה לא מתקלקלת - מקלקלים אותה....
ואתה עוד ממשיך.
למה איתורן מנטרלים רכב שהבעלים שלו לא מנוי שלהם? או שהרכיב החליט על דעת עצמו לנטרל?
הרכיב עצמו החליט להכיש את האוטו ונעקר ללא רחמים.
תקלה ראשונה ברכב...:(
האגזוז נמעך קלות - תוקן על ידי איגור.
בולם אחורי נשבר (עדיין לא ברור לי איך) - שיחה עם אאוטבק טכנולוגיות - תביא ונתקן. (חייב לומר עליהם מילה טובה, הבולם כבר לא באחריות כארבעה חודשים. למרות זאת, וגם בגלל הנסועה הנמוכה של הרכב, לא היה שום ויכוח, הכל ברוח טובה ונעימה. אין בעיה, תביא ונתקן לך. )
הבולם שנשבר קרע את החוט של חיישן ה ABS האחורי - תוקן על ידי רמי.
מעניין. בולמים לא נשברים סתם, נדיר מאוד שמדובר בכשל בחומר. בד״כ בולם שבור מעיד על התקנה לקויה.
מה נשבר בבולם?
אסף.
החיבור העליון שלו. ללא שום השתוללות.
האמת היא שעדיין לא ברור לי איך ובאיזה שלב.
זו אוזן עליונה מרותכת לגוף? כמה מהלך המתלה גדול מהמקורי? יכול להיות שהבולם מועמס הצידה בפתיחה מלאה?
אסף.
חבל שלא צילמתי. בכל מקרה לא נראו על הבולם ובעיקר על החלק שנשבר סימני מתיחה לצד כלשהו.
הנה ציור שאולי יעזור ואולי יבהיר כמה דברים על כישורי האיור שלי.
http://www.jeepolog.com/forums/asset...5&d=1425568658
עדכון...
כזכור, העדכון האחרון מתייחס לשבירה של הבולם האחורי ימני. הבולם תוקן בלי שאלות.
בטיול הראשון אחרי התיקון, כחודש לאחר מכן, נשבר הבולם השני. אחורי שמאלי. :mad:
גם הבולם הזה תוקן על ידי אאוטבק, ואני חייב לציין לטובה את היחס שקיבלתי מהם, למרות שחפרתי להם בראש לא מעט.
להבנתי, ואני כותב בזהירות כי אני לא ממש מבין בזה, בחלק מהבולמים שהורכבו בפארדו קצר (זה רלוונטי רק לפראדו קצר) יש חוסר התאמה של אורך הבולם לרכב. חלק מהתיקון הוא חיזוק הבולם וחלק הוא הארכה כך שהוא יתאים בצורה מושלמת.
עכשיו נותר להרכיב את הבולם, ולקוות לטוב.
עניין השבר מעניין, לדעתי שווה העמקה.
הדרך שבה טיפלו בבעיה ע''י הארכת העולם נשמעת לא רצויה.
נשמע כאילו השירות השתפר אך כפי שנטען בעבר כנראה שמדובר בבולם מצויין לרכבי מירוצים לא לרכבי אנשים פרטיים, יותר מידי קלקולים ביחס למשך עבודה.
נשאלת השאלה מה האלטרנטיבה ללנד קרוזר למי שמאס בהאולדמן.