גם לי הייתה הדפיקה הנ"ל בשילוב לרוורס (דיסקו 97 EDC).
אחרי התקנת הנעילה האחורית (ARB) הדפיקה נעלמה כליל.....
ירון
Printable View
ירון
הגיוני מאד, אם החופש העיקרי הוא בסטליטים, נעילת ARB מבטלת אותו, להבדיל מנעילה אוטו' שעשויה אף להחמיר אותו.ציטוט:
ירון
זה היה נכון, אלמלא בדיסקברי, הנעילה האוטומטית היחידה הקיימת הייתה דטרויט, שמחליפה את כל הקייס.ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
דטרויט מחליפה את הקייס אבל מביאה איתה חופש מובנה גדול מאוד.
עמי,
יש גם לוקרייט לדיסקברי (מותקן אצל יותר מאחד שאני מכיר)
משתמש בבית הסאטליטים המקורי (כן החלש).
אצלי יש ARB גם אחורה וגם קדימה ועדיין יש חופש.
לדעתי יש חופש יתר בתוך הנעילה, אבל אני חי עם ז ה יפה מאוד, פשוט מתרגלים.
רון.
אם אני זוכר נכון יש לך בלם יד (בלם עזר) על הדריבשפט
לעניות דעתי שילוב ל R עם בלם יד מופעל ושחרור איתי של בלם היד יעלימו את הדפיקה - את החופשים בוודאי שלא
ראשית,ציטוט:
נכתב במקור על ידי ניר ל
ברוכים הנמצאים (חדש בפורום) :wink:
שנית, האם התכוונת למרווחים בכיוון כבל kickdown כי בספר זה מופיע קצת אחרת?
http://img191.echo.cx/img191/8180/kickdown9nx.th.jpg
הדף הזה לקוח מספר היצרן, יכול להיות שמדובר בהתקנת כבל חדש, אני לא הצלחתי להבין את הרעיון שמאחורי ההסבר הזה, כיוון שאם אתה מקבע את המוליך לפי מידות נתונות ואח"כ מכוון את מרווח הכבל מהמוליך ע"י משחק עם כבל המצערת, אתה עלול לקבל שבמצב 0 של כבל הקיק- דאון, המצערת פתוחה ובכלל המצערת תהיה פתוחה יתר על המידה במצב סרק.
בכל אופן המרווח הוא מימד C באיור, תמשיך לדפדף לע"מ 13 באותו פרק ותמצא הסבר אחר לאותו כיוון.
הערה - המצב שאיציק תיאר הוא מדוייק ביותר - יש מוביל פלסטיק פנימי שבמשך הזמן משתנה הפרופורציה בינו לבין המוביל החיצוני, סביר שלא תצליח לכוון את המרווח בצורה המתוארת, כי הפנימי יפריע לך. מה שחשוב הוא שבמצב 0 של המצערת, כבל הקיק יהיה משוחרר במינימום האפשרי באופן שפתיחה של המצערת תביא למתיחה מיידית ככל האפשר של הכבל.