תגובה: גזיה אלפינית - PRIMUS EXPRESS SPIDER או KOVEA SPIDER MOON WALKER
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הכוכב הכחול
השרשור הזה הזכיר לי שיש לי פרימוס בת 7 בערך
לצערי היא עבדה פעם אחת ב2006
ומאז היא זרוקה במדף.
הרכבתי אותה עכשיו ע"מ לוודא שהיא תקינה / עובדת.
חיברתי את הכל, פימפמתי ופתחתי את הברז.
יצא דלק מהפתח של הברז במקום מהדיזה (מסומן בעיגול)
מעבר לכך, האזור של הלהבה, אמור להיראות ככה?
לא חסר שם איזשהו חלק?
מי מתקן את הציוד הזה באזור המרכז?
תודה
הבנזיניה של פרימוס זה מוצר ירוד, לא בטיחותי ולא הייתי משקיע בו אפילו שנייה אחת. לשאלתך, בברז התקלקל או רינג עשוי מוויטון . עד כמה שאני זוכר ישנו אום שצמוד לברז. פתח את האום והחלף את האטם. ניתן לקנות אטם חליפי בחנות בשם מימסרית 036881287 ממליץ שתגיע עם האטם הישן. בנוגע לתמונה השנייה, לדעתי חסר שם חלק בצורת צלב שמתלבש בחלק העליון של הקונוס.
חייב להוסיף, למען המתעניינים האחרים.
היו לי לא מעט סוגים של גזיות ובנזיניות.
ורובן או נאבדו, או נתרמו או נהרסו מסיבות שאינן קשורות לעבודה (נמעכו, נידרסו וכו').
עם הזמן, התגלגלה לערכת הקפה שלי גזייה "סינית-סופר,זבל'ה" כזו של 3 דולר באיביי.
ותתפלאו- הקפה יוצא ממש באותו הטעם.
אני מכיר ומעריך את איכות המוצרים שמיוצרים ממותגים מבולים.
אין כל ספק שהמוצר איכותי ויעיל יותר.
הוא גם משמש לשנים רבות.
אבל בעלות של מוצרים אלו מחליפים כמה עשרות גזיות סיניות.
זה נכון אגב גם לפנסי הלד למניהם.
שוב, כל אחד עושה מה טוב לא. אין נכון ולא נכון.
והכיס שלי, מה לעשות, לא עמוק במיוחד.
עומרי - הנקודה שאתה מפספס בלקנות מוצר טוב היא - מה הסיכוי שתהיה לי בעיה תוך כדי שימוש? מה הסיכוי בדיוק ברגע שאני צריך את הגזיה היא לא תעבוד? אז תשמע - אם אתה יכול להרשות לעצמך שפעם בכמה זמן במקום לאכול אוכל חם תוכל אוכל קר, או שבמקום לשתות קפה טוב - תקנה קפה מר, ואחרי זה ,כמה ימים { עד שתגיע הסינית הבאה } תצטרך להתקמבן על משהו אחר - סבבה. הכיס שלי כבר לא זוכר מה זה לקנות גזיה....אני לא יודע מה זה לבנות על אוכל חם ופתאום לא יהיה.
לגבי המתאם - כן בהחלט - יש את הבעיה הזו של החלשות הלהבה, אבל בשביל זה יש פטנטים להעמיד את המיכל על הראש - למשל - המתאם שלי יושב מעולה על הראש בתוך החריץ בין העצים בשולחן קק"ל. לגבי הרוח - כשיש רוח איכות הלהבה נפגמת. כשהיא נפגמת אתה מחמם יותר לאט. מסקנה - צריך להגן.
תתחדש.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
raanan
עידן,
המיכל "השמנמן" 400 גרם לא ניתן להשגה ? האם הוא חד פעמי ? אם לא, כיצד והיכן ממלאים לשימוש חוזר ?
לא מתלהב מבנזניה, מעדיף גז.
תודה
רענן
המיכלים האלה לא ניתנים למילוי חוזר (למרות ששמעתי על כמה שמאלתרים מילוי) ובשנים האחרונות קשה להשיג אותם כי יש חוקים חדשים בישראל שהפכו את הרישיון לאחזקת גז למאוד יקר לחנויות - חנויות המטיילים כמעט לא מחזיקים אותם וניתן למצוא אותם בעיקר ברשתות ה DIY הגדולות במחיר מופקע (שוב, בגלל עלות הרישוי).
בכל אופן - בחרת מוצר מצויין! תתחדש.