ניסאן סאני 93 ידנית היו לנו 2 אחד לי אחד לאחי כבר 3 שנים ללא תקלה אחת ! טיפולים בזמן וזהו פשוט סוס עבודה ונוסע יופי. לגבי דלק..... בערך 1:10
מור
Printable View
ניסאן סאני 93 ידנית היו לנו 2 אחד לי אחד לאחי כבר 3 שנים ללא תקלה אחת ! טיפולים בזמן וזהו פשוט סוס עבודה ונוסע יופי. לגבי דלק..... בערך 1:10
מור
בק"מ המדובר גם לא להיט.
במידה ויש רישון A1 - ביטוח מינימלי 3500 ש"ח לשנה, טיפול כל 3000-5000 ק"מ תלוי בכלי, טסט סביב 250 ש"ח (זניח), 1500 ש"ח טיפולים שנתיים במצב סביר.
מעבר לכף שלמצוא קטנוע/אופנוע 250 ב-3000 ש"ח זו רוב הסיכויים התאבדות כלכלית כי הכלי יהיה גרוטאה צריך לקחת בערך 1500 ש"ח ציוד רכיבה (קסדה, מעיל רב עונתי וכפפות).
אפשר לחסוך קצת בטיפולים אם עושים לבד ואם אתה מתעקש על דו גלגלי חפש GN250. הוא מכוער, נוסע חרא ואיטי אבל סוס עבודה, מנוע שמחזיק שנים וחלקים זמינים כמו זבל.
נסיון עם דו"ג יש לי כבר שנים, אפילו יצא לי לכתוב 4 שנים טור על אופנועים.
ציוד יש לי את הכול.
ידע ולתחזוקה בסיסית + + יש, כמו גם כלים.
רשיון בילתי מוגבל יש כבר 10 שנים.
אני גם לא מתלהב מלרכב את הקילומטרג' הזה יום יום, למרות שבמשך 4 שנים רכיבה הייתה העבודה שלי, גמעתי ממוצע של 70K ק"מ בשנה על דו"ג.
הייתי הולך דווקא על סינגל גדול יותר, בעברי היה לי סוזוקי XF, כלי פשוט, אמין, נוח ויותר מעניין מה GN/TU/GZ
גדול יותר = ביטוח יקר יותר
אני עושה 150 ק"מ ביום על פז'ו 106 98'. היו קצת מחלות ילדות בהתחלה אבל עכשיו הוא עושה את העבודה בסדר גמור. הרכב שאסף מדבר עליו נשמע לי סבבה לגמרי.
אם יש באפשרותך לרכוש אופנוע גדול לך על זה! הישנים של שנות התשעים، דוש כמו דיאר 650 הם זולים ואמינים מאד. יש כמה עכשיו בלוחות יד2 ובזולו שפשוט מדהימים.
לחילופין - לפנות לליאור ברוך ולקטוף אופנוע אספנות.
אגב، אפשר להוסיף סירה לכל אופנוע והנה פתרון להסעת הילד/ה כשצריך מבלי להסתכן.
צריכת הדלק תעמוד על 1/15+ והבלאי מינורי בכלים האלה לטווחים האלה וכמובן שהנוחות טובה מאד. הביטוח מצדיק את שטר הקיזוזים בעלויות.
התניידתי על XF650 וגם על DR650, שניהם זכורים לי ככלים טובים, נוחים, אמינים ופשוטים לאחזקה עצמית.
ה"רוח" נמכר בגלל מנוע תחתון שהתחיל להשתעל, הדוקטור נמכר בגלל עלויות ביטוח גבוהות לעומת כמויות הרכיבה שלי אחרי שנולדה הילדה הראשונה.... לצערי, הוא נפטר זמן קצר לאחר מכן במפגש עם גדר בטיחות. לרוכב שלום.
אח הנבלות האלה הרסו לנו תחיים עם הביטוח של הדו"ג { רגע של השתפכות } ....
נ.ב. איזה שנה הסובארו? כמה אתה רוצה עליה לעומת מחירון? כמה מקומות? אולי מישהו פה בסביבה ירצה.
הסובארו שנת 98, 5 מקומות, סטיישן אוטומאטית, מנוע 2 ליטר. עוברת ברגעים אלו ממש החלפת אטמי מכסי שסתומים שנוזלים (נכנסתי לרגע הביתה והמחשב קרא לי :P )
כרגע אני יורד מכל הסיפור הזה.
הפתרון היצירתי הוא (כמו שהעלו פה באחת התגובות) - הסיויק אצלי בימים שהאישה לא צריכה רכב לנסיעות ארוכות, הסובארו אצלי פעמיים בשבוע כשהאישה עולה לי-ם.